Star ti je tv, al baš i zato ne možeš naći pomenute kanale, imao sam istu situaciju na jednom starom tv-u.hali gali halid wrote:Je li moguce da mi nema Sportklubova, Viasat Nature, i jos pojedinih programa zato sto mi nije noviji tv? Bar me tako ubjedjuje operater sa 1360...
HS kablovska
Moderator: anex
-
batara
#17651 Re: HS kablovska
- supercali
#17652 Re: HS kablovska
meni se pojavio hbo3 na starom signalu
-
SM1967
#17653 Re: HS kablovska
Potpuno tačno. Sve je isto kao ranije. Promjena nema.kakaljin wrote:Kako sam bio upravu da prije pustanja novog signala trebaju postaviti pojacala za signal.The Realist wrote:Ja sam se vala usrećio sa recieverima. I ako se šta promijeni, ja sam sebi napravio liste i to se ne mijenja, kanali su uvijek tu. Još da hoće signal popraviti, ali reče tehničar da imaju taj problem i da moraju pojačalo staviti, samo ne znam kada će.![]()
![]()
![]()
"More bit bidne,more bit ne bidne"
-
hali gali halid
#17654 Re: HS kablovska
Hvala prijatelju, vidjecemo, probacu s novijim tv-om.batara wrote:Star ti je tv, al baš i zato ne možeš naći pomenute kanale, imao sam istu situaciju na jednom starom tv-u.hali gali halid wrote:Je li moguce da mi nema Sportklubova, Viasat Nature, i jos pojedinih programa zato sto mi nije noviji tv? Bar me tako ubjedjuje operater sa 1360...
-
hoggarr
#17655 Re: HS kablovska
Pretplatnici HS-a sa starim signalom dobili su otključan kanal HBO3, nalazi se na sljedećim parametrima:
Frekvencija: 346000 (kHz)
Modulacija: 64 QAM
Symbol rate: 6875 (Ks/s)
HBO1 i HBO2 nisu otključani!
-
kakaljin
#17656 Re: HS kablovska
Da potvrdim ovaj navodhoggarr wrote:Pretplatnici HS-a sa starim signalom dobili su otključan kanal HBO3, nalazi se na sljedećim parametrima:
-
The Realist
#17657 Re: HS kablovska
Imam isti problem na drugom TV-u, tako da sam ranije, nego planirano uveo D3 Kuću.hali gali halid wrote:Jeste analogna i jeste crt.
-
hoggarr
#17659 Re: HS kablovska
Uz još jedan digitalni prijemnik možeš da gledaš sve digitalne kanale iz odabranog paketa na dva televizora.hali gali halid wrote:A D3 Kuća je?
-
zastavnik22
#17660 Re: HS kablovska
I jos uvijek nista u grbavickoj.Zaista je ovaj Telemach neprofesionalna firma.Svasta bi im sad napisao ali nemam ni snage ni vremena sa idiotima se raspravljat.Ne mozes im vjerovati zaista.gaius wrote:ista stvar grbavička
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#17661 Re: HS kablovska
Hhehehee meni opet pola programa ne radi kao sto bilo kad su tek spojili mrezu TM-a. Mislio sam da je samo HBO i Cinemax kad ono ima toga dosta sto ne radi...
- MH i HS kablovska
#17662 Re: HS kablovska
Zdravo hrasno38,hrasno38 wrote:Hhehehee meni opet pola programa ne radi kao sto bilo kad su tek spojili mrezu TM-a. Mislio sam da je samo HBO i Cinemax kad ono ima toga dosta sto ne radi...
provjerićemo odmah vaše servise.
- Benq
#17663 Re: HS kablovska
I kod mene je ista situacija , a jos sam na starom signalu , svaki dan kad upalim tv neki kanal nije na svom mjestu (nisam pravio posebnu listu), i bukvano svaki dan nestane po 1-2 kanala , ali dobro je sve dok stoje ovi koje gledamhrasno38 wrote:Hhehehee meni opet pola programa ne radi kao sto bilo kad su tek spojili mrezu TM-a. Mislio sam da je samo HBO i Cinemax kad ono ima toga dosta sto ne radi...
- hrasno38
#17664 Re: HS kablovska
Provjeravali su preksinoc jer sam vidio da nemam HBO i Cinemax (ostale nisam ni provjeravao) i natjerase me da ugasim TV, izvadim karticu i ponovo preskeniram kanale (gdje sam naravno obrisao sve svoje favorite) i rezultat je bio isti. na kraju kazu da opet po ne znam koji put tehnicari moraju da dodju na adresu. Za skoro dva mjeseca tehnicari su dolazili jedno 5-6 puta i uglavnom ustanovili da je sve u redu osim ovog zadnjeg sto je bio u proslu subotu i rekao da je signal slab te ga kao nesto malo pojacao jer mi se router non stop restartovao i sad je to zaista u redu izgleda sa internetom i routerom ali mi se pojebali kanali:)MH i HS kablovska wrote:Zdravo hrasno38,hrasno38 wrote:Hhehehee meni opet pola programa ne radi kao sto bilo kad su tek spojili mrezu TM-a. Mislio sam da je samo HBO i Cinemax kad ono ima toga dosta sto ne radi...
- MH i HS kablovska
#17665 Re: HS kablovska
Osvježili smo Vaše servise ali nismo radili reset boxa iz razloga da Vam ne bismo obrisali listu omiljenih kanala.hrasno38 wrote:Provjeravali su preksinoc jer sam vidio da nemam HBO i Cinemax (ostale nisam ni provjeravao) i natjerase me da ugasim TV, izvadim karticu i ponovo preskeniram kanale (gdje sam naravno obrisao sve svoje favorite) i rezultat je bio isti. na kraju kazu da opet po ne znam koji put tehnicari moraju da dodju na adresu. Za skoro dva mjeseca tehnicari su dolazili jedno 5-6 puta i uglavnom ustanovili da je sve u redu osim ovog zadnjeg sto je bio u proslu subotu i rekao da je signal slab te ga kao nesto malo pojacao jer mi se router non stop restartovao i sad je to zaista u redu izgleda sa internetom i routerom ali mi se pojebali kanali:)MH i HS kablovska wrote:Zdravo hrasno38,hrasno38 wrote:Hhehehee meni opet pola programa ne radi kao sto bilo kad su tek spojili mrezu TM-a. Mislio sam da je samo HBO i Cinemax kad ono ima toga dosta sto ne radi...
- hrasno38
#17666 Re: HS kablovska
hrasno38 wrote:Provjeravali su preksinoc jer sam vidio da nemam HBO i Cinemax (ostale nisam ni provjeravao) i natjerase me da ugasim TV, izvadim karticu i ponovo preskeniram kanale (gdje sam naravno obrisao sve svoje favorite) i rezultat je bio isti. na kraju kazu da opet po ne znam koji put tehnicari moraju da dodju na adresu. Za skoro dva mjeseca tehnicari su dolazili jedno 5-6 puta i uglavnom ustanovili da je sve u redu osim ovog zadnjeg sto je bio u proslu subotu i rekao da je signal slab te ga kao nesto malo pojacao jer mi se router non stop restartovao i sad je to zaista u redu izgleda sa internetom i routerom ali mi se pojebali kanali:)
Nema vise liste omiljenih kanala ....da zaboravio sam reci da se radi o TV-u na kome je modul a ne o onom na kojem je d3mini receiverMH i HS kablovska wrote:Osvježili smo Vaše servise ali nismo radili reset boxa iz razloga da Vam ne bismo obrisali listu omiljenih kanala.
-
nocnaptica986
#17667 Re: HS kablovska
koji je to stoka nesposobnaiz hs-a
fino pise da je 23 pusten novi signal u azize sacibegovic a signala nema
fuj
fino pise da je 23 pusten novi signal u azize sacibegovic a signala nema
fuj
- MH i HS kablovska
#17668 Re: HS kablovska
Nakon što kolege izvrše neophodnu rekonstrukciju mreže, signal će biti pušten na navedenim brojevima, svakako da ćemo Vass obavijestiti, do tada najljubaznije Vas molimo za strpljenje.sizif wrote:Pitanje za HS, kada će doći signal u ulicu Aleja lipa br,54,55,56
- MH i HS kablovska
#17669 Re: HS kablovska
Već smo pisali ovdje na temi, Azize Šačirbegović - TC Robot.nocnaptica986 wrote:koji je to stoka nesposobnaiz hs-a![]()
fino pise da je 23 pusten novi signal u azize sacibegovic a signala nema![]()
fuj
Nema potrene za ovakvim tonom i načinom komunikacije.
- starii
#17670 Re: HS kablovska
pojacajte malo signal interneta na mejtasu i cekalusi, non stop puca konekcija
- sizif
#17671 Re: HS kablovska
Hvala na odgovoru ali me interesuje orijentaciono kada bi to moglo biti.MH i HS kablovska wrote:Nakon što kolege izvrše neophodnu rekonstrukciju mreže, signal će biti pušten na navedenim brojevima, svakako da ćemo Vass obavijestiti, do tada najljubaznije Vas molimo za strpljenje.sizif wrote:Pitanje za HS, kada će doći signal u ulicu Aleja lipa br,54,55,56
-
kakaljin
#17672 Re: HS kablovska
To svi zelimo da dobijemo orijentacione datume da ih nezapitkujemo nonstop. Da se i korisnici mogu strpiti. A i da se oni rastereta sa ovakvim pitanjima.sizif wrote:Hvala na odgovoru ali me interesuje orijentaciono kada bi to moglo biti.MH i HS kablovska wrote:Nakon što kolege izvrše neophodnu rekonstrukciju mreže, signal će biti pušten na navedenim brojevima, svakako da ćemo Vass obavijestiti, do tada najljubaznije Vas molimo za strpljenje.sizif wrote:Pitanje za HS, kada će doći signal u ulicu Aleja lipa br,54,55,56
- MH i HS kablovska
#17673 Re: HS kablovska
Nemamo informacija da je problem generalno sa signalom u navedenim ulicama, možete nam dostaviti podatke u inbox, rado ćemo provjeriti da li je riječ o pojedinačnoj reklamaciji.starii wrote:pojacajte malo signal interneta na mejtasu i cekalusi, non stop puca konekcija
- carsija_ner
#17674 Re: HS kablovska
Zna li neko jel ovaj HBO paket bio samo slucajno pusten 2 do 3 dana posto mi sad ne radi?
I pitanje - imam ci modul u jednoj tv da li jemoguce dobiti jos jedan ci modul i ako jeste koliko to kosta?
I pitanje - imam ci modul u jednoj tv da li jemoguce dobiti jos jedan ci modul i ako jeste koliko to kosta?
-
kakaljin
#17675 Re: HS kablovska
Modul ces placati 3,50 KM mjesecno i imaces sve iste kanale kao na prvom tv-ucarsija_ner wrote:Zna li neko jel ovaj HBO paket bio samo slucajno pusten 2 do 3 dana posto mi sad ne radi?