http://hs-hkb.ba/index.php?option=com_c ... e&Itemid=1
Napokon stranica koja na nešto liči.
Moderator: anex
Ima tv 1000 to je sasvim dosta za nas seljake sto ne znamo sta je kablovska,a sto su ukinuli dsf mada nema bas nista sporta ali je ipak bolji od 2 trt-a,behara vogosce i slicnih to nikom nista!za sk i sk+ da ne pricam ionako prenose minorne sportove radio bir tv je vise nego adekvatna zamjena!Baron_Samedi wrote:@ludi
Nisam ih izdvojio jer sam svjestan da neko ima afinitete prema takvoj vrsi muzike, i da su takvi kanali neizbjezni. (DM SAT, TOP Music)
Viasat je greska.
Vogosca opravdava svoje postojanje emitovanjem snimaka utakmica dva sarajevska prvoligasa.
Jos nesto?
sta sef kaze hoce li mijenjati brzine neta ?barcelona81 wrote:danas sam razogvarao sa sefom u vezi digitalne,svi koji imaju problema sa prijemom slike,trebali bi se prijaviti za nove resivere,koji trebaju doci oko nove godine.
Zasto onda ne kazu to na internom kanalu HS, hvala ti puno.Ja imam problema sa HBO kanalima, nekad cekam i po 2 minuta da dobijem sliku.Znam da je to kratak period, ali kad ostale dobijem cim prebacim, zasto onda da cekam 2 minuta na HBO kanale.Onda i slika ponekad zakoci u pola filma, sto me uzasno nervira.Sve u svemu, zadovoljan sam sa HS-om i uvodjenjem HBO kanala, slika ko mlijeko, ali eto ovo sto sam naveo me iznervira.barcelona81 wrote:danas sam razogvarao sa sefom u vezi digitalne,svi koji imaju problema sa prijemom slike,trebali bi se prijaviti za nove resivere,koji trebaju doci oko nove godine.
U Kiseljaku ima samo jedan oparator za kablovsku TV. ART COMPANY. Ja juče platio priključak za vikendicu i imaju 52 kanala, ali zato imaju SK i SK2.Adriatic wrote:Šta je više sa SK?
I meni je malo cudno kako su onda prenosili tekmu pred pocetak se upali cim je zavrsilo nestade sk.irvinx1 wrote:Hahahaha. Ucijenjeni HS LOLLLLL!
I kako je moguce da im je SK uskratio signal, a prenosili su utakmicu Manchester-arsenal?
U vezi SK je probleme imala i SBB, ali price o ucjenama su smijesne.
barcelona81 wrote:danas sam razogvarao sa sefom u vezi digitalne,svi koji imaju problema sa prijemom slike,trebali bi se prijaviti za nove resivere,koji trebaju doci oko nove godine.
Ne tvrdim ovo sto sam napisao u prethodnom komentaru. Samo kazem da je moguce. Mozda ljudi imaju racunicu da je isplativije oslabti HS i preuzeti njihove korisnike. Ovo sve je u domenu razmisljanja. Nemam nikakvu potrvdu za ovako nesto. Samo znam da su vlasnici Telemach-a i SK isti. Ocigledno je da postoji neki sukob na toj relaciji. Mozda Enes konta da stavljanjem SK u svoju programsku semu direktno pomaze konkurenciji, pa se odlucio da pusti konkurentsku Arenu koje nema na Telemach-u. U svakom slucaju ne treba iskljuciti ni jednu opciju.karanana wrote:zasto bi telemach uskratio SK drugim operaterima? rezon je da kanal bude sto rasireniji neovisno o tome ko je njegov vlasnik jer kanal se finansira marketingom i prodajom prava emitovanja drugim operaterima.
Logosoft ima i uvijek ce imati i SK i ARENE znam pouzdano. A tebi kolko vidim LOL rak rana.iceman2010 wrote:SK i Telemach imaju istog vlasnika. Moguce je da HS-u istice ugovor, a da ovi nece da ga produze ili su lupili cifru, da bi pojacali svoj status u odnosu na konkurenciju. Ako logosoft jos uvijek ima, to je zato sto jos uvijek ima vazeci ugovor. Ubjedjen sam da ce se isto desiti i logosoft-u kada im istekne ugovor. Zbog toga sto su SK i Arena direktni konkurenti na trzistu nikada necete gledati arenu na Telemach-u.
A ti vidim imas zadatak da ga branis gdje god stignes.tacna wrote:Logosoft ima i uvijek ce imati i SK i ARENE znam pouzdano. A tebi kolko vidim LOL rak rana.iceman2010 wrote:SK i Telemach imaju istog vlasnika. Moguce je da HS-u istice ugovor, a da ovi nece da ga produze ili su lupili cifru, da bi pojacali svoj status u odnosu na konkurenciju. Ako logosoft jos uvijek ima, to je zato sto jos uvijek ima vazeci ugovor. Ubjedjen sam da ce se isto desiti i logosoft-u kada im istekne ugovor. Zbog toga sto su SK i Arena direktni konkurenti na trzistu nikada necete gledati arenu na Telemach-u.