HS kablovska
Moderator: anex
-
didgeridoo
#13926 Re: HS kablovska
kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
- Benq
#13927 Re: HS kablovska
tik-tak-tik-tak.... it's a final countdowndidgeridoo wrote:kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
- cpu_fan
#13929 Re: HS kablovska
A povrh svega prelazni period su započeli nelegalno, odnosno šalju nelegalne račune. Samo da upitam je l' iko potpisao novi ugovor a na koje se pozivaju kad dobijete novi račun ?
- ranger
#13930 Re: HS kablovska
meni je dosao racun od hs-mh kompani il kako vec... ne vidim zasto bih potpisivao novi racun... moze komotno ostati tako 100 godina, telemachu to ne igra nikakvu ulogu...
- cpu_fan
#13931 Re: HS kablovska
I meni je račun došao sa hs-mh kompany, ali broj ugovora na izvodu nije onaj koji sam potpisao.ranger wrote:meni je dosao racun od hs-mh kompani il kako vec... ne vidim zasto bih potpisivao novi racun... moze komotno ostati tako 100 godina, telemachu to ne igra nikakvu ulogu...
- ranger
#13932 Re: HS kablovska
nisam obratio paznju, ako je tako - naivno s njihove strane. al ne bi bio prvi put da potpises ug.retroaktivno na 1.12.npr...cpu_fan wrote:I meni je račun došao sa hs-mh kompany, ali broj ugovora na izvodu nije onaj koji sam potpisao.ranger wrote:meni je dosao racun od hs-mh kompani il kako vec... ne vidim zasto bih potpisivao novi racun... moze komotno ostati tako 100 godina, telemachu to ne igra nikakvu ulogu...
- cpu_fan
#13933 Re: HS kablovska
To mogu mačku o rep retroaktivno okačiti.ranger wrote:nisam obratio paznju, ako je tako - naivno s njihove strane. al ne bi bio prvi put da potpises ug.retroaktivno na 1.12.npr...cpu_fan wrote:I meni je račun došao sa hs-mh kompany, ali broj ugovora na izvodu nije onaj koji sam potpisao.ranger wrote:meni je dosao racun od hs-mh kompani il kako vec... ne vidim zasto bih potpisivao novi racun... moze komotno ostati tako 100 godina, telemachu to ne igra nikakvu ulogu...
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#13934 Re: HS kablovska
DakleM, nema vše ništa od "princa" i "briLJanta" u bordo dresu.didgeridoo wrote:kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13935 Re: HS kablovska
hahaha i kod mene je sinoc ista stvar bila....Prva TV ko HBO...plati pa klati:)-LIBERO- wrote:Skeniram maloprije digitalu, i nstade mi i 'Prva tv', ostala ' Prva plus'![]()
Koji amaterizam da nevjerujes. Sada na digitali nema vise od 120 kanala, od toga pola iz BH i regije.
- hrasno38
#13936 Re: HS kablovska
OK u pravu si a sad mi reci...... hocemo li mi dobiti racune kao da je bilo sve u redu i kao da nije bio ni jedan problem???? Naravno da hocemo pa smo zato vjerovatno i nestrpljivi. Nije problem cekati kad nesto se pravi i ti cekas da proradi i pones onda to placati....problem je dok placas a to ne radi!!supercali wrote:ja ne znam sto ste toliko nestrpljivi
zar ne mozete sackati dok to posloze jer ocito sredjuju to sto su kupili hs pa da postane tm i valja tu urediti mali milion kid paketa analogija internet ovako onako quadro klinac palac pa tek onda pricati jel valja ili ne valja i sta trebaju mjenjati i sl
-
hoggarr
#13937 Re: HS kablovska
@hrasno38, u potpunosti se slažem s tobom. Jasno je kao dan, da mi ne možemo utjecati ko će biti vlasnik telekomunikacione kompanije čiji smo korisnici usluga. Međutim, cijeli mjesec će proći u nekakvom testiranju sistema, gubljenju konekcije, mijenjanju kanala i programske šeme, a krajnji korisnik će pored toga što ispašta biti prinuđen da uredno plati usluge koje "de fakto" ne koristi, a "de jure" nigdje na papiru nema napismeno s krajnjim korisnikom da može na takav način (ne)pružati uslugu i da mi to u suštini treba da prihvatimo kao normalno stanje i na kraju da platimo sve to gubljenje živaca. Zašto se ne odreknu naplate usluga za mjesec decembar ili januar kao jedan znak izvinjenja zbog neadekvatnog pružanja usluga usljed tranzicijskog perioda? Također, problem je i što se sve radi "hinjski" bez ikakvih upozorenja i obavještenja, te se stiče dojam kao da oni nisu uopšte krivi za stanje u koje su nas doveli.hrasno38 wrote:OK u pravu si a sad mi reci...... hocemo li mi dobiti racune kao da je bilo sve u redu i kao da nije bio ni jedan problem???? Naravno da hocemo pa smo zato vjerovatno i nestrpljivi. Nije problem cekati kad nesto se pravi i ti cekas da proradi i pones onda to placati....problem je dok placas a to ne radi!!supercali wrote:ja ne znam sto ste toliko nestrpljivi
zar ne mozete sackati dok to posloze jer ocito sredjuju to sto su kupili hs pa da postane tm i valja tu urediti mali milion kid paketa analogija internet ovako onako quadro klinac palac pa tek onda pricati jel valja ili ne valja i sta trebaju mjenjati i sl
- hrasno38
#13938 Re: HS kablovska
Sljedece pitanje je.......ako smo sad potpali pod kapu Telemacha zasto mi ovo nemamo?
"Magija je počela!
Od 15.12.2015. do 31.1.2016. godine, svim korisnicima Telemach D3 digitalne televizije i Total TV satelitske platforme bit će dostupni digitalni i HD kanali, koje do sada nisu imali u svom paketu. Korisnicima Telemach D3 digitalne televizije bit će dostupni D3 prošireni paket i HD paket.
Uz još više domaćih, stranih i crtanih filmova, serija, sportskih sadržaja, zabavnog i reality programa praznici će biti još ljepši.
Vrijeme je za opuštanje u krugu porodice i prijatelja, a mi smo riješili da ga obogatimo poklonom koji će obradovati sve ukućane!
Želimo vam dobru zabavu i sretne praznike!"
http://telemach.ba/cms/view.php?id=2914
Uz zaboravio sam pa jos uvijek ne znamo ni sta ni od koga ni koliko imamo!!!!!!
"Magija je počela!
Od 15.12.2015. do 31.1.2016. godine, svim korisnicima Telemach D3 digitalne televizije i Total TV satelitske platforme bit će dostupni digitalni i HD kanali, koje do sada nisu imali u svom paketu. Korisnicima Telemach D3 digitalne televizije bit će dostupni D3 prošireni paket i HD paket.
Uz još više domaćih, stranih i crtanih filmova, serija, sportskih sadržaja, zabavnog i reality programa praznici će biti još ljepši.
Vrijeme je za opuštanje u krugu porodice i prijatelja, a mi smo riješili da ga obogatimo poklonom koji će obradovati sve ukućane!
Želimo vam dobru zabavu i sretne praznike!"
http://telemach.ba/cms/view.php?id=2914
Uz zaboravio sam pa jos uvijek ne znamo ni sta ni od koga ni koliko imamo!!!!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13939 Re: HS kablovska
evo preskeniro jopet i arene ukinute a /SK ubacen... et vam SK Jebova s patak... juce sam na arenama uzivao gledajuci real-PSM...
oadoH lokat, iduce sedmice nek me cekaju postrojeni i gologuzi...
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13940 Re: HS kablovska
didgeridoo wrote:kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
arene ukinute...SK na tronu...jutros vidim na D3 99 kanala, garant nesta mjenjali i preskaniram kad SK izleti ko gujCa...SK1, 2, 3, SK Hr, SK golf i SK 1 HD i 2 HD i SK HD golf
- hrasno38
#13941 Re: HS kablovska
E naserem im se na SK!!!!pici wrote:didgeridoo wrote:kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
arene ukinute...SK na tronu...jutros vidim na D3 99 kanala, garant nesta mjenjali i preskaniram kad SK izleti ko gujCa...SK1, 2, 3, SK Hr, SK golf i SK 1 HD i 2 HD i SK HD golf
- skafiskafsnjak
#13942 Re: HS kablovska
Nije se rodio ko je narodu ugodio . Jebiga, ja vise volim SK kanale od Arena... Ti eto ne volis.. jbghrasno38 wrote:E naserem im se na SK!!!!pici wrote:didgeridoo wrote:kako dobih info, vrlo brzo se ukidaju arene...
- hrasno38
#13943 Re: HS kablovska
http://www.telemach.ba/Obavijesti/2944/ ... LIMA.shtml
1. Cinema TV - Pozicija 065
2. TV Bugojno - Pozicija 066
3. Hayatovci - Pozicija 126
4. Hayat TV HD - Pozicija 334
Dosli tobe napokon!!!!
Dosli tobe napokon!!!!
- Nogatrans
#13944 Re: HS kablovska
I ja sam dobio SK Arene ukinute.
- hrasno38
#13945 Re: HS kablovska
Tako je zato ja samo trazim mogucnost izbora nista vise. Ne trazim da mi daju dzaba. Nek stave paket SK na jednu i paket Arene na drugu stranu i nek nam omoguce demokratkso pravo da biramo sta hocemo da gledamo. Ovako 2 godine su se ponasali monopolisticki sa SK a sad su jedva docekali da ukinu Arene. Samo treba da znaju jednu stvar......zlocin ili ti kriminal nikad ne zastarjeva.skafiskafsnjak wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio . Jebiga, ja vise volim SK kanale od Arena... Ti eto ne volis.. jbg
- hrasno38
#13946 Re: HS kablovska
To znaci vjerovatno da oni koji su dobili SK da su prebaceni na mrezu Telemacha!Nogatrans wrote:I ja sam dobio SK Arene ukinute.
- skafiskafsnjak
#13947 Re: HS kablovska
pa vidi, u te stvari se ne razumijem. Smijes li imati monopol, da sve nudis ... ili mozda oni ne daju Arene... ILi mozda vlasnici Arena ne zele da imaju ugovor sa ovima sto imaju i SK .hrasno38 wrote:Tako je zato ja samo trazim mogucnost izbora nista vise. Ne trazim da mi daju dzaba. Nek stave paket SK na jednu i paket Arene na drugu stranu i nek nam omoguce demokratkso pravo da biramo sta hocemo da gledamo. Ovako 2 godine su se ponasali monopolisticki sa SK a sad su jedva docekali da ukinu Arene. Samo treba da znaju jednu stvar......zlocin ili ti kriminal nikad ne zastarjeva.skafiskafsnjak wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio . Jebiga, ja vise volim SK kanale od Arena... Ti eto ne volis.. jbg
Fkt se ne razumijem... ali najbolji bi bilo, da svi operateri imaju ugovore i sa SK i Arenama . Znaci LOL, Telemach , BhTelecom ili ko jos ima. Da svi imaju u ponudi pa izaberi ...
- afannedim
#13948 Re: HS kablovska
HAHAhrasno38 wrote:http://www.telemach.ba/Obavijesti/2944/ ... LIMA.shtml
Dosli tobe napokon!!!!
- hrasno38
#13949 Re: HS kablovska
E upravo tako kako si naveo u zadnjoj recenici. Mislim da je to posteno da svi nude sve a onda neka se bore sa privlacenjem komitenata na hiljadu drugih nacina a pogotovo cijenama.skafiskafsnjak wrote:pa vidi, u te stvari se ne razumijem. Smijes li imati monopol, da sve nudis ... ili mozda oni ne daju Arene... ILi mozda vlasnici Arena ne zele da imaju ugovor sa ovima sto imaju i SK .hrasno38 wrote:Tako je zato ja samo trazim mogucnost izbora nista vise. Ne trazim da mi daju dzaba. Nek stave paket SK na jednu i paket Arene na drugu stranu i nek nam omoguce demokratkso pravo da biramo sta hocemo da gledamo. Ovako 2 godine su se ponasali monopolisticki sa SK a sad su jedva docekali da ukinu Arene. Samo treba da znaju jednu stvar......zlocin ili ti kriminal nikad ne zastarjeva.skafiskafsnjak wrote:Nije se rodio ko je narodu ugodio . Jebiga, ja vise volim SK kanale od Arena... Ti eto ne volis.. jbg
Fkt se ne razumijem... ali najbolji bi bilo, da svi operateri imaju ugovore i sa SK i Arenama . Znaci LOL, Telemach , BhTelecom ili ko jos ima. Da svi imaju u ponudi pa izaberi ...
- hrasno38
#13950 Re: HS kablovska
Moram biti iskren i sloziti se sa recenicom da BiH nije od "Ilidze do Bascarsije" i ne smeta mi sto u ponudi imaju i televizije pojedinih gradova iz F BiH. Nisu u Sarajevu samo sarajlije ima i studenata iz tih gradova, radnika itd itd.afannedim wrote:HAHAhrasno38 wrote:http://www.telemach.ba/Obavijesti/2944/ ... LIMA.shtml
Dosli tobe napokon!!!!