HS kablovska
Moderator: anex
- Nogatrans
#13701 Re: HS kablovska
Moze li neko reci KID22 paket koji je to sada paket po ovom novom HKBcjenovniku. BACIO SAM ONAJ GORNJI ODREZAK NA KOJEM JE ONO NESTO PISALO. 
- kloniran
#13702 Re: HS kablovska
fali 5 kanalaopticum wrote:http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/
Jebo Vas sta ce mi Bir radio i TrT Avaz.Treba nam svima Sk i jos filmova.Ne znam jesteli skontali da ima manjak kanala.
ja upratih da fali fox crime
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13703 Re: HS kablovska
Meni na D3GO maloprije se regao, piše KID L... a na računima KID 22 ista cijena samo 40/3 NET i kanala evo ovo što ti daju... ekvivalent je DUO NET paket na telamahu samo sa 50/3 NET i 130 kanala i 9 HD...to je ko sad otprilike na KID 22 samo mislim da će ga spojiti vremenom u jedan, nema fajde se opirat il tražiti drugog operatera il neki paket, ja sam se odlučijo na TRIO GRANDE EXTRA 80/4 NET, 150 kanala, 14 HD, HBO paket i FLAT fiksna telefonija... jebiga ako ih nemrešH pobjedit odna im se pridruži il bjež...Nogatrans wrote:Moze li neko reci KID22 paket koji je to sada paket po ovom novom HKBcjenovniku. BACIO SAM ONAJ GORNJI ODREZAK NA KOJEM JE ONO NESTO PISALO.
- aurora313
#13704 Re: HS kablovska
Tačno to. To da će neko da nam ponudi detalje, bude ljubazan na telefonu i objasni sve, to objesite mačku o rep. Elem, kome nešto smeta, postoji RAK agencija pa neka piše pisma na koja ionako niko neće odgovoriti. Ovo je Bosna, jarani.laik1981 wrote:Ne znam sta ste se svi uzyebali.. Meni je ova sema bolja deset puta.. Neka su makli ove silne pinkove koji su bili tu samo da popune prostor.. Vjecito repriziranje filmova koji zbog kvalitete slike jedva da su bili gledljivi.. Ostale izmjene su sve pozitivne osim ukidanja hajatovaca ali i pored toga i program za djecu je sada bogatiji.. Jos samo da otkljucaju HBO i dodaju SK i ponuda bi bila duplo kvalitetnija nego HS-ova..
Ja sam svojevremeno uzeo HS samo zato jer na Grbavici nisam mogao dobiti Telemach a Moj TV mi je nešto jadno sumnjiv po kvalitetu. Valjda su zone podijeljene pa zato su operatori mogli i mogu da rade šta žele.
Dakle, vidim danas poboljšanje. Slika mi nekako izgleda bolja (možda je to iluzija), kanali su mi draži nego Pinkovi, pa ako ću moći da dobijem HBO, SK i slične za ekstra, jedva čekam. Ko ne može da to priušti (a takvih je na žalost dosta), postoji bazna analogna. Hoćemo slobodno tržište... pa evo ga. Uživajmo.
- Felidae
#13705 Re: HS kablovska
Najbolja je varijanta ostati na ovom kao novom kid 8 koji stoji na poleđini računa koje smo dobili za 36 km i to je to. Ko hoće telemah nek uzme ja ostajem na cijeni modulu i kid 8
- Benq
#13706 Re: HS kablovska
Da se razumijemo :
NET+D3 , neko je pitao kako da koristi D3 .. D3 je nova oznaka za DIGITALNU televiziju
U Trio Grande paketima pise "TV NA VISE TELEVIZORA" - ovo se ne odnosi na digitalnu tv nego na analognu !
NET+D3 , neko je pitao kako da koristi D3 .. D3 je nova oznaka za DIGITALNU televiziju
U Trio Grande paketima pise "TV NA VISE TELEVIZORA" - ovo se ne odnosi na digitalnu tv nego na analognu !
- NK33
#13707 Re: HS kablovska
Da, ja sam primjetio isto. Korisnik sam HS KID8 paketa, sjecam se da sam nekad gledao ovaj Telemach-ov D3GO moze li se kako gledati samo to i sjetih se da su trazili broj ugovora i ID.cpu_fan wrote:Ne znam da li je iko primjetio da na novim računima stoje brojevi ugovora koji su različiti od onih brojeva ugovora koje smo potpisivali s HS-om ? Ne znam kako mogu slati račune pozivajući se na ugovore koje nismo potpisali ?
Hajd reko da se ponovo probam registrovati na D3GO sa ovim novim podacima koje sam dobio uz zadnji racun i fakat radi na KID8 paketu.
Potrebno je registrovati se, pa onda logirati se s tim podacima i aktivirati D3GO. Evo dokaz da sam ja upravo uspio aktivirati:
https://www.dropbox.com/s/x0ita4qqksj1u ... 5.png?dl=0
Kad odem na d3go.tv da gledam online, logiram se sa svojim mailom i passwordom i trazilo mi da instaliram neki plugin da bih mogao gledati (pise da Chrome browser vise nije podrzan i nije mi radilo, ali radi sa Safari-em, Firefox-om i IE-om). Mogu gledati sve kanale koji su mi otkljucani na KID8 paketu:
https://www.dropbox.com/s/ubv2yb6wiips9 ... 9.png?dl=0
SportKlub vidim na D3GO ali ne mogu gledati:
https://www.dropbox.com/s/5d8acw6lkn98d ... 4.png?dl=0
Eto uglavnom s podacima koji su dosli uz novi racun radi D3GO, nije lose za pocetak
Last edited by NK33 on 28/12/2015 21:45, edited 1 time in total.
-
kakaljin
#13708 Re: HS kablovska
TV na više televizora bi i trebalo da se odnosi na digitalnu, jer analognu možeš svakako gledati na koliko god hoćeš televizora.Benq wrote:Da se razumijemo :
- Nogatrans
#13709 Re: HS kablovska
Koliko sam te skontao ti si se kao korisnik HS uspio prijaviti na D3 GO??? Sta ukucavas na ovo jesto gdje pise broj ugovora jel to ovo sto pise na odresku referenca??pici wrote:Meni na D3GO maloprije se regao, piše KID L... a na računima KID 22 ista cijena samo 40/3 NET i kanala evo ovo što ti daju... ekvivalent je DUO NET paket na telamahu samo sa 50/3 NET i 130 kanala i 9 HD...to je ko sad otprilike na KID 22 samo mislim da će ga spojiti vremenom u jedan, nema fajde se opirat il tražiti drugog operatera il neki paket, ja sam se odlučijo na TRIO GRANDE EXTRA 80/4 NET, 150 kanala, 14 HD, HBO paket i FLAT fiksna telefonija... jebiga ako ih nemrešH pobjedit odna im se pridruži il bjež...Nogatrans wrote:Moze li neko reci KID22 paket koji je to sada paket po ovom novom HKBcjenovniku. BACIO SAM ONAJ GORNJI ODREZAK NA KOJEM JE ONO NESTO PISALO.
- Benq
#13710 Re: HS kablovska
Da ali se ne odnosi , samo analogna.kakaljin wrote:TV na više televizora bi i trebalo da se odnosi na digitalnu, jer analognu možeš svakako gledati na koliko god hoćeš televizora.Benq wrote:Da se razumijemo :
- Nogatrans
#13711 Re: HS kablovska
Sve dok ne budem imao Sportklub nema potrebe da se prijavljujem. Treba sacekat Januar,al koliko sam vidio sve ce to isto biti po ovom novom pravilniku so je HS izbacio i sto ce vaziti od 17.01 nema tu neke razlike.
- NK33
#13712 Re: HS kablovska
Isto pise i na ovom novom HS racunu. Ima broj ugovora i ID (to dvoje treba za D3GO).Iza Horizonta wrote:na telemah računu piše fino slovima broj ugovora jasno vidljivo i ukucaš to, za HS nemam pojma?Nogatrans wrote: Koliko sam te skontao ti si se kao korisnik HS uspio prijaviti na D3 GO??? Sta ukucavas na ovo jesto gdje pise broj ugovora jel to ovo sto pise na odresku referenca??
- Riddle
#13713 Re: HS kablovska
Pise u njihovom danasnjem obavjestenju da cemo imati mogucnost D3GO.
- Reisova
#13714 Re: HS kablovska
Za sada fali brate puno, plakat ćemo mi za HS-om. Meni smeta jer nema Disney Junioropticum wrote:http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/
Jebo Vas sta ce mi Bir radio i TrT Avaz.Treba nam svima Sk i jos filmova.Ne znam jesteli skontali da ima manjak kanala.
A vidim ni BN TV nema i mnogih drugih...
Ovo vidjet kako ide pa bolje kupiti tv sa adroidom i gledaš šta želiš bez zezanja...Mi recimo imamo digitalnu sa hbo kanalima, ali ovako baš kontam ako ne bude puno bolje uzeti samo dobru tv sa običnom kablovskom i internetom i gledati sve online
- zubi
#13715 Re: HS kablovska
da, hocu baznu analognu, al uzese mi fox crime, dusmaaaaaaniaurora313 wrote:Ko ne može da to priušti (a takvih je na žalost dosta), postoji bazna analogna. Hoćemo slobodno tržište... pa evo ga. Uživajmo.laik1981 wrote:Ne znam sta ste se svi uzyebali.. Meni je ova sema bolja deset puta.. Neka su makli ove silne pinkove koji su bili tu samo da popune prostor.. Vjecito repriziranje filmova koji zbog kvalitete slike jedva da su bili gledljivi.. Ostale izmjene su sve pozitivne osim ukidanja hajatovaca ali i pored toga i program za djecu je sada bogatiji.. Jos samo da otkljucaju HBO i dodaju SK i ponuda bi bila duplo kvalitetnija nego HS-ova..
- kloniran
#13716 Re: HS kablovska
i povecase cijenu net+kablovska za 8KM, a dadose dosta manje nego sto sad imamozubi wrote:da, hocu baznu analognu, al uzese mi fox crime, dusmaaaaaaniaurora313 wrote:Ko ne može da to priušti (a takvih je na žalost dosta), postoji bazna analogna. Hoćemo slobodno tržište... pa evo ga. Uživajmo.laik1981 wrote:Ne znam sta ste se svi uzyebali.. Meni je ova sema bolja deset puta.. Neka su makli ove silne pinkove koji su bili tu samo da popune prostor.. Vjecito repriziranje filmova koji zbog kvalitete slike jedva da su bili gledljivi.. Ostale izmjene su sve pozitivne osim ukidanja hajatovaca ali i pored toga i program za djecu je sada bogatiji.. Jos samo da otkljucaju HBO i dodaju SK i ponuda bi bila duplo kvalitetnija nego HS-ova..![]()
![]()
- opticum
#13717 Re: HS kablovska
Ja imam ovo smece od kablovske zbog roditelja a ja za sebe imam satelitski resiver HD i 10.000 kanala iz citavog svijetaReisova wrote:Za sada fali brate puno, plakat ćemo mi za HS-om. Meni smeta jer nema Disney Junioropticum wrote:http://www.hs-hkb.ba/kablovska-tv/lista-kanala/
Jebo Vas sta ce mi Bir radio i TrT Avaz.Treba nam svima Sk i jos filmova.Ne znam jesteli skontali da ima manjak kanala.![]()
A vidim ni BN TV nema i mnogih drugih...
Ovo vidjet kako ide pa bolje kupiti tv sa adroidom i gledaš šta želiš bez zezanja...Mi recimo imamo digitalnu sa hbo kanalima, ali ovako baš kontam ako ne bude puno bolje uzeti samo dobru tv sa običnom kablovskom i internetom i gledati sve online
- chakany
#13718 Re: HS kablovska
E ovako neko je pitao, koje smo kanale izgubili. Evo onih koje se ja sječam:
1. RTV SLON EXTRA
2. RTV ATLAS
3. SANDŽAK TV
4. TV SLOVENIJA
5. TV MAKEDONIJA
6. PINK SRBIJA
7. PINK 2
8. PINK 3
9. PINK ACTION
10. PINK COMEDY
11. PINK THRILLER
12. PINK CLASSIC
13. PINK HORROR
14. PINK N ROLL
15. PINK WESTERN
16. PINK SOAP
17.PINK PREMIUM
18. PINK ROMANCE
19. PINK MOVIES
20. PINK REALITY
21. PINK PEDIA
22. HAYAT PLUS
23. HAYATOVCI
24. HAYAT PLUS
25. BBC ENTERTAINMENT (Kanal je prestao sa radom na teritoriji centralne Evrope)
26. PINK EROTIC
27. PRESS TV
28. PINK FAMILY
29. PINK KIDS
1. RTV SLON EXTRA
2. RTV ATLAS
3. SANDŽAK TV
4. TV SLOVENIJA
5. TV MAKEDONIJA
6. PINK SRBIJA
7. PINK 2
8. PINK 3
9. PINK ACTION
10. PINK COMEDY
11. PINK THRILLER
12. PINK CLASSIC
13. PINK HORROR
14. PINK N ROLL
15. PINK WESTERN
16. PINK SOAP
17.PINK PREMIUM
18. PINK ROMANCE
19. PINK MOVIES
20. PINK REALITY
21. PINK PEDIA
22. HAYAT PLUS
23. HAYATOVCI
24. HAYAT PLUS
25. BBC ENTERTAINMENT (Kanal je prestao sa radom na teritoriji centralne Evrope)
26. PINK EROTIC
27. PRESS TV
28. PINK FAMILY
29. PINK KIDS
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#13719 Re: HS kablovska
I ja cu tajpici wrote:Meni na D3GO maloprije se regao, piše KID L... a na računima KID 22 ista cijena samo 40/3 NET i kanala evo ovo što ti daju... ekvivalent je DUO NET paket na telamahu samo sa 50/3 NET i 130 kanala i 9 HD...to je ko sad otprilike na KID 22 samo mislim da će ga spojiti vremenom u jedan, nema fajde se opirat il tražiti drugog operatera il neki paket, ja sam se odlučijo na TRIO GRANDE EXTRA 80/4 NET, 150 kanala, 14 HD, HBO paket i FLAT fiksna telefonija... jebiga ako ih nemrešH pobjedit odna im se pridruži il bjež...Nogatrans wrote:Moze li neko reci KID22 paket koji je to sada paket po ovom novom HKBcjenovniku. BACIO SAM ONAJ GORNJI ODREZAK NA KOJEM JE ONO NESTO PISALO.
- Riddle
#13720 Re: HS kablovska
Prijavio se na D3GO, gledam kanale na telefonu. Samo SK mi nema, pise ne mogu preko mreze u kojoj se nalazim. Dakle, jos to meni nije sređeno.
-
The Realist
#13721 Re: HS kablovska
Kako si se prijavio?Riddle wrote:Prijavio se na D3GO, gledam kanale na telefonu. Samo SK mi nema, pise ne mogu preko mreze u kojoj se nalazim. Dakle, jos to meni nije sređeno.
- kloniran
#13722 Re: HS kablovska
na analogiji fox crimechakany wrote:E ovako neko je pitao, koje smo kanale izgubili. Evo onih koje se ja sječam:
1. RTV SLON EXTRA
2. RTV ATLAS
3. SANDŽAK TV
4. TV SLOVENIJA
5. TV MAKEDONIJA
6. PINK SRBIJA
7. PINK 2
8. PINK 3
9. PINK ACTION
10. PINK COMEDY
11. PINK THRILLER
12. PINK CLASSIC
13. PINK HORROR
14. PINK N ROLL
15. PINK WESTERN
16. PINK SOAP
17.PINK PREMIUM
18. PINK ROMANCE
19. PINK MOVIES
20. PINK REALITY
21. PINK PEDIA
22. HAYAT PLUS
23. HAYATOVCI
24. HAYAT PLUS
26. PINK EROTIC
27. PRESS TV
28. PINK FAMILY
29. PINK KIDS
- NK33
#13723 Re: HS kablovska
Cini se da nije nikom, kod mene ista poruka. Nadam se da ce od 4.Januara biti i SK kao sto neko spomenu.Riddle wrote:Prijavio se na D3GO, gledam kanale na telefonu. Samo SK mi nema, pise ne mogu preko mreze u kojoj se nalazim. Dakle, jos to meni nije sređeno.
- Riddle
#13724 Re: HS kablovska
http://www.telemach.ba/d3go/aktivacija/The Realist wrote:Kako si se prijavio?Riddle wrote:Prijavio se na D3GO, gledam kanale na telefonu. Samo SK mi nema, pise ne mogu preko mreze u kojoj se nalazim. Dakle, jos to meni nije sređeno.
Potrebni su ti ID i broj ugovora, sto imas na svom racunu. Prati upute i brzo ces aktivirati.
-
The Realist
#13725 Re: HS kablovska
E hvala, još da je ugovor naćiRiddle wrote:http://www.telemach.ba/d3go/aktivacija/The Realist wrote:Kako si se prijavio?Riddle wrote:Prijavio se na D3GO, gledam kanale na telefonu. Samo SK mi nema, pise ne mogu preko mreze u kojoj se nalazim. Dakle, jos to meni nije sređeno.
Potrebni su ti ID i broj ugovora, sto imas na svom racunu. Prati upute i brzo ces aktivirati.