HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
MTV

#13276 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Moze konkretno pitanje za vas korisnike HS?!

Jeste li to poceli dobijati Telemachove kanala na digitalnoj i analognoj? Konkretno me interesuje b92 i prva :mrgreen:
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#13277 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

MTV wrote:Moze konkretno pitanje za vas korisnike HS?!

Jeste li to poceli dobijati Telemachove kanala na digitalnoj i analognoj? Konkretno me interesuje b92 i prva :mrgreen:
Ja ne nisam poceo da dobijam ista novo
MTV

#13278 Re: HS kablovska

Post by MTV »

@Hrasno38 Hvala
Na chvili2 isto nema nista. Info od druga koji je na HSu.
made_in_sarajevo

#13279 Re: HS kablovska

Post by made_in_sarajevo »

Ja sad gledao, cinestar imam ja digitalnoj i analognoj, sk nemam, hbo imam jos od prije i izbacuje mi da nemam kod, nista novo osim cinestara,mozda je i to staro ali ga ja nisam skontao :D
TheWatcher

#13280 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

mrzi me skenirat jer cu sjebat kanale a slozeni mi :oops:
radiša

#13282 Re: HS kablovska

Post by radiša »

kako si prije gledo kanale preko resivera ili tv-a i koji ti je tv noviji ili stariji?
necko_hz

#13283 Re: HS kablovska

Post by necko_hz »

Preko TV-a, noviji.
radiša

#13284 Re: HS kablovska

Post by radiša »

Pa ja, za njihov signal digitalni treba njihov resiver, ne moze preko modula i preko tv-a.Zato i donose resivere.
MTV

#13285 Re: HS kablovska

Post by MTV »

radiša wrote:Pa ja, za njihov signal digitalni treba njihov resiver, ne moze preko modula i preko tv-a.Zato i donose resivere.
Al Telemach je uveo module, sad da je kako treba korisnicima bi mijenjali module i davali TM module a ne resivere. O modulima se razglaba na ovoj i TM temi.
Oligarh

#13286 Re: HS kablovska

Post by Oligarh »

Upravo ubiše svih 32122321 PInk kanala na HS digitali. Ostade samo Pink BH. Nije da mi je mrsko :-D
radiša

#13287 Re: HS kablovska

Post by radiša »

MTV wrote:
radiša wrote:Pa ja, za njihov signal digitalni treba njihov resiver, ne moze preko modula i preko tv-a.Zato i donose resivere.
Al Telemach je uveo module, sad da je kako treba korisnicima bi mijenjali module i davali TM module a ne resivere. O modulima se razglaba na ovoj i TM temi.
Kome su uveli module?Korisnicima koji su bili od uvjek na telemahu nisu kod njih kolko znam ide samo preko resivera,mozda ovim preko hs-a jesu zbog paketa kojih nema vamo,arena,pinkova...
MTV

#13288 Re: HS kablovska

Post by MTV »

Oligarh wrote:Upravo ubiše svih 32122321 PInk kanala na HS digitali. Ostade samo Pink BH. Nije da mi je mrsko :-D
RIP Pink.
Sad ce oni vama vratiti pink music, extra, plus i family jer tih ima na Telemachu.
MTV

#13289 Re: HS kablovska

Post by MTV »

radiša wrote:
MTV wrote:
Kome su uveli module?Korisnicima koji su bili od uvjek na telemahu nisu kod njih kolko znam ide samo preko resivera,mozda ovim preko hs-a jesu zbog paketa kojih nema vamo,arena,pinkova...
Telemach je uveo module. Ali je skuplja pretplata. Pogledaj na telemach temi ima o tome price vec mjesec dana.
radiša

#13290 Re: HS kablovska

Post by radiša »

Jaran mi je na telemahu nikakve mu module nisu donosili gleda od prvog dana kako su mu donjeli tako.To je nesto mozda sasvim novo za nove korisnike.
SM1967

#13291 Re: HS kablovska

Post by SM1967 »

MTV wrote:
Oligarh wrote:Upravo ubiše svih 32122321 PInk kanala na HS digitali. Ostade samo Pink BH. Nije da mi je mrsko :-D
RIP Pink.
Sad ce oni vama vratiti pink music, extra, plus i family jer tih ima na Telemachu.
Možda puštaju neke nove kanale.... :-D
Oligarh

#13292 Re: HS kablovska

Post by Oligarh »

MTV wrote:
RIP Pink.
Evo im i Pink BH ne moraju ništa vrate.
TheWatcher

#13293 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

plakaces za njima :oops: zivi bili pa vidjeli :skoljka:
hrasno38

#13294 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

MTV wrote:Telemach je uveo module. Ali je skuplja pretplata. Pogledaj na telemach temi ima o tome price vec mjesec dana.
Kazem ja da su to cigani!!! Kakve veze pretplata ima sa tim da li ces recimo ti svojim parama kupiti modul ili receiver??? U HS-u je to bilo koliko se sjecam isto pa cak i cijena (posto sam oboje kupio u svoje vlasniswtvoo) modula i risivera je bila priblizno ista. Kazem ja da ce Telemach naplatiti crno ispod nokta i sto je najgore na kraju bi neko i mogao fasovati radi tog nerazuma. Modul je elegantno rjesenje, jedan uredjaj manje na polici na kojem se skuplja prasina, jedan uredjaj manje za potrosnju struje,jedna zica manje koja ide iz TV-a i zato cemo zestoko zakuhati oko tog modula bas zestoko!!
Oligarh

#13295 Re: HS kablovska

Post by Oligarh »

TheWatcher wrote:

Za Pinkom sigurno ne. Taj projekt mladog julovca Mitrovića ne nikad nije interesovao, ni u kakvom obliku.
Oligarh

#13296 Re: HS kablovska

Post by Oligarh »

hrasno38 wrote:
MTV wrote:Telemach je uveo module. Ali je skuplja pretplata. Pogledaj na telemach temi ima o tome price vec mjesec dana.
Kazem ja da su to cigani!!! Kakve veze pretplata ima sa tim da li ces recimo ti svojim parama kupiti modul ili receiver??? U HS-u je to bilo koliko se sjecam isto pa cak i cijena (posto sam oboje kupio u svoje vlasniswtvoo) modula i risivera je bila priblizno ista. Kazem ja da ce Telemach naplatiti crno ispod nokta i sto je najgore na kraju bi neko i mogao fasovati radi tog nerazuma. Modul je elegantno rjesenje, jedan uredjaj manje na polici na kojem se skuplja prasina, jedan uredjaj manje za potrosnju struje,jedna zica manje koja ide iz TV-a i zato cemo zestoko zakuhati oko tog modula bas zestoko!!
I najbitnije kod modula - stabilnost prijema, posebno u visokoj rezoluciji.
hrasno38

#13297 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

TheWatcher wrote:
Problem je sto svako od nas gleda samo sebe i ono sto nas interesuje a evo @Oligarh recimo tesko da ce skontati da tu istu kablovsku gledaju i penzioneri i da oni vole gledati pinkove kanale. I iskren da budem oni na kojima se prikazuju filmovi nisu uopste los izbor i meni uopste ne smetaju. Pa vise volim Pink na kojem cu pogledati dobar film nego recimo Slon ili TV Sandzak na kojem nemam mogucnost pogledati nesto tako ali ostavljam svakome naravno mogucnost da voli i ta dva kanala da gleda.
radiša

#13298 Re: HS kablovska

Post by radiša »

hrasno38 wrote:
Nemoj me pogresno shvatit ali ako u ugovoru pise da pravila vaze dok koristis usluge te "firme" ne vidim razlog da kuhas sa telemahom koji je sasvim druga firma i rade na nekom drugom principu.
TheWatcher

#13299 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

hrasno38 wrote:
TheWatcher wrote:
Problem je sto svako od nas gleda samo sebe i ono sto nas interesuje a evo @Oligarh recimo tesko da ce skontati da tu istu kablovsku gledaju i penzioneri i da oni vole gledati pinkove kanale. I iskren da budem oni na kojima se prikazuju filmovi nisu uopste los izbor i meni uopste ne smetaju. Pa vise volim Pink na kojem cu pogledati dobar film nego recimo Slon ili TV Sandzak na kojem nemam mogucnost pogledati nesto tako ali ostavljam svakome naravno mogucnost da voli i ta dva kanala da gleda.

mlad je shvatice :lol: :lol: pink premium rednovno pratio kao jos neke :thumbup:
soha96

#13300 Re: HS kablovska

Post by soha96 »

Evo i kod mene na analognoj zakoceni svi Pinkovi, taman SK za vikend sutra cijelo kolo EPL-a :izet: :izet:
Locked