Baca bombekakaljin wrote:starii wrote:kod mene je vec IP adresa od telemacha a vidim i da je i tv shema nova.
Koje programe si dobio na TV-u
HS kablovska
Moderator: anex
- Benq
#12976 Re: HS kablovska
- perfect_guy
#12977 Re: HS kablovska
šta je sa pregledom potrošnje fiksne telefonije na stranici? sad za decembar prazno, a u novembru pokazuje cijenu razgovora, ali ne i trajanje kako je bilo prije
-
zdruzdjo
#12978 Re: HS kablovska
Kof mene situacija.
Imam digitalnu hs-ovu
Dva tv-a
Jedan je lcd sa karticom
Drugi je "guzonja" sa resiverom.
Placam digitalnu 13 i kusur km i obicnu.
Hoce li biti "nova vlast nova nafaka" pa da mi krknu dvije pretplate ili da kazu "nejma vise kartica jok"
Ako budu, ma oooodmah ide total tv, necu trepnuti.
Imam digitalnu hs-ovu
Dva tv-a
Jedan je lcd sa karticom
Drugi je "guzonja" sa resiverom.
Placam digitalnu 13 i kusur km i obicnu.
Hoce li biti "nova vlast nova nafaka" pa da mi krknu dvije pretplate ili da kazu "nejma vise kartica jok"
Ako budu, ma oooodmah ide total tv, necu trepnuti.
- Benq
#12979 Re: HS kablovska
Modul ti nece niko dirati , eventualno ce da zamijene tvoj modul i to je to. Sto se tice pretplate , posjeti Telemach forum , bilo je dosta price o tome. Dakle , Telemach ima svoje pakete i naravno cijene su nesto malo drugacije ali imaju i bolju programsku shemu , na njihovom sajtu imas cijene kanala po paketima , tako da npr ako zelis da imas na drugom tv-u da imas digitalnu , start paket od 130 kanala u digitalnom obliku je 3KM i td..
- vicious
#12980 Re: HS kablovska
Iz HS-ovog aktuelnog cjenovnika:
A onda ugledam prije toga:

Kontam šta ba, kome šta pripadeMjesečne pretplate: 13,50 KM se naplaćuje u tekućem mjesecu (pripade).
A onda ugledam prije toga:
Znači to bi trebalo biti prepaid odn. postpaid1. mjesečno održavanje (pretplata): 13,90 KM, a plaćanje se vrši za protekli mjesec (postpade).
-
r_faruk
#12981 Re: HS kablovska
heh, u cemu je sada fazon. imam HS i koristim samo module, imam cetiri modula. sada kada mi dodje telemach, sta ja da radim. da im dam jos desetak maraka mjesecno zato sto imam cetiri tv-a...
jos uvijek ne kontam ovaj dio o naplacivanju dodatne mogucnosti, a to je kablovska u tri sobe, kablovska u trpezariji... kontao sam namjestiti i na racunaru kablovsku, i tu mi treba modul, pa ce mi i tu naplacivati jos par markica....
jos uvijek ne kontam ovaj dio o naplacivanju dodatne mogucnosti, a to je kablovska u tri sobe, kablovska u trpezariji... kontao sam namjestiti i na racunaru kablovsku, i tu mi treba modul, pa ce mi i tu naplacivati jos par markica....
- Benq
#12982 Re: HS kablovska
Za svaki modul ce biti potrebno platiti bar 3KM za start paket kanala u kojem je oko 130 kanala. Za racunar ti ne treba modul , nema potrebe ici toliko u krajnostr_faruk wrote:heh, u cemu je sada fazon. imam HS i koristim samo module, imam cetiri modula. sada kada mi dodje telemach, sta ja da radim. da im dam jos desetak maraka mjesecno zato sto imam cetiri tv-a...
-
The Realist
#12983 Re: HS kablovska
Pretpostavljam da jedino nećeš morati platiti priključak na TV, jer mislim da se i to plaća.r_faruk wrote:heh, u cemu je sada fazon. imam HS i koristim samo module, imam cetiri modula. sada kada mi dodje telemach, sta ja da radim. da im dam jos desetak maraka mjesecno zato sto imam cetiri tv-a...
-
r_faruk
#12984 Re: HS kablovska
Da budem iskren, mnogo mi se vise svidja ono sto trenutno imam...
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#12985 Re: HS kablovska
Imam 2 modula. Krenu li sa otimanjem, ganjat cemo se do Strazbura. 
-
probook
#12986 Re: HS kablovska
Imaju svoja pravila i mozes se..da ne kazem sta..suad-sarajevo wrote:Imam 2 modula. Krenu li sa otimanjem, ganjat cemo se do Strazbura.
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#12987 Re: HS kablovska
Imam pujdu pred vratima.
Salu na stranu. Nema logike da idu na stetu kupaca. Uvijek ima i opcija raskida ugovora, naravno ali mislim da im to ne ide bas na ruku a i bandera im je na mojoj zemlji pa nek izvole.
Salu na stranu. Nema logike da idu na stetu kupaca. Uvijek ima i opcija raskida ugovora, naravno ali mislim da im to ne ide bas na ruku a i bandera im je na mojoj zemlji pa nek izvole.
-
kakaljin
#12988 Re: HS kablovska
Ako je drvena, taman da se prepila i da se ima za potpale za rostiljasuad-sarajevo wrote:Imam pujdu pred vratima.![]()
-
probook
#12989 Re: HS kablovska
Mozes ti raskinuti niko ti ne brani, ali pravila su takva. Zivi bili pa vidjeli.suad-sarajevo wrote:Imam pujdu pred vratima.![]()
-
Zastozato
#12990 Re: HS kablovska
Sad sam pogledao koje kanale telemach nudi i uopce mi se ne cini da je bolji od hs-a. Iznenadilo me sto nema aljazeera HD kanala, ali zato ima bezvezni n1 HD i to prvi na listi.
- Raigor Stonehoof
#12991 Re: HS kablovska
nije telemachova ponuda ni blizu hs-ove, i zato mi se nikako ne prelazi 
-
r_faruk
#12992 Re: HS kablovska
necemo mi ni prelaziti, prenijece nas 
-
peli
#12993 Re: HS kablovska
Poštovani,MH i HS kablovska wrote:@the_wings,the_wings wrote:i dalje ništa od računa, već treći mjesec.....
dostavite nam tačne korisničke i adresne podatke u inbox, kako bismo provjerili sve što je potrebno.
molim Vas da provjerite racune za zgradu Dzemala Bijedica 160 A1 (naselje Miljacka). Nisu racunili stigli vise od 2 mjeseca.Hvala
- cpu_fan
#12994 Re: HS kablovska
Ma ne dolaze izgleda nikome računi. Sad im je kuršlus u sistemu.peli wrote:Poštovani,MH i HS kablovska wrote:@the_wings,the_wings wrote:i dalje ništa od računa, već treći mjesec.....
dostavite nam tačne korisničke i adresne podatke u inbox, kako bismo provjerili sve što je potrebno.
molim Vas da provjerite racune za zgradu Dzemala Bijedica 160 A1 (naselje Miljacka). Nisu racunili stigli vise od 2 mjeseca.Hvala
- djigibau
#12995 Re: HS kablovska
cpu_fan wrote:i dalje ništa od računa, već treći mjesec.....
Ma ne dolaze izgleda nikome računi. Sad im je kuršlus u sistemu.[/quote]
Al zato kad stigne odjednom za par mjeseci biti ce veselo.
- Benq
#12996 Re: HS kablovska
Zato odvojis na stranu pare koje si namijenio za racun i cak da dodje dupli racun boli te uho , odes i platis.djigibau wrote: Al zato kad stigne odjednom za par mjeseci biti ce veselo.
-
soha96
#12997 Re: HS kablovska
Stigli racuni 
I ono obavjestenje o novim programskim semama sto je neko postavio prije nekoliko dana.
I ono obavjestenje o novim programskim semama sto je neko postavio prije nekoliko dana.
-
old_spice
#12998 Re: HS kablovska
evo citam telemah pustio sve kanale free do nove godine, pa mogli ste i nama onda 
- MOSALJOZE
#12999 Re: HS kablovska
Ja na racunu sa zadnje strane,vidim KID 8 paket i dalje u ponudi,jel se moze isti aktivirati
-
AdrianMole
#13000 Re: HS kablovska
Telemach pustio sve pakete digitalnih kanala svim korisnicima digitale.HS nema pakete digitalnih kanala(osim HBO-a za koje nikada ne važe promocije ovakve vrste),pa nema što ni pustiti
.Trenutno stanje na HS-ovoj digitali:
1.Eurochannel već dva dana ne radi
2.Sci fi štopa kartica,pa je kanal praktično negledljiv
3.Preko 20 kanala nema EPG-a
Kao što se da primjetiti HS je praktično na auto-pilotu i samo čekaju preuzimanje.Iskreno,puštanje Telemachovih kanala u sistem sigurno ne treba ovom sporoćom očekivati prije februara.Ako Telemach ima operativnu kontrolu nad HS-ovom centralom ,mogli bi nama,kao svojim budućim korisnicima pokazati dobru volju i pustiti 10-ak probranih kanala iz svoje programske sheme na nekoj probnoj frekvenciji.No,to je samo moja misao,a ostaje pitanje:Vjerujete li u Djeda Mraza?
1.Eurochannel već dva dana ne radi
2.Sci fi štopa kartica,pa je kanal praktično negledljiv
3.Preko 20 kanala nema EPG-a
Kao što se da primjetiti HS je praktično na auto-pilotu i samo čekaju preuzimanje.Iskreno,puštanje Telemachovih kanala u sistem sigurno ne treba ovom sporoćom očekivati prije februara.Ako Telemach ima operativnu kontrolu nad HS-ovom centralom ,mogli bi nama,kao svojim budućim korisnicima pokazati dobru volju i pustiti 10-ak probranih kanala iz svoje programske sheme na nekoj probnoj frekvenciji.No,to je samo moja misao,a ostaje pitanje:Vjerujete li u Djeda Mraza?