Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zhìxin wrote:Meni ne prelazi 1.7 nikako... Možda će biti bolje od prvog
MA 100% je do njih... isto kao sto nisu svima povecali brzine...
JEr ni meni nece preko 1,7... Zar je moguce da na (do sad) preko 50 skinutih torrent file-ova... NIGDJE nije prelazilo 1.6-1.7, a BEZ problema, odmah dogura do 1.7....
Varira brzina opasno , daj Boze da ovo sve mreza izdrzi . Torrent mi skida sa 2,4MBps a zna se odjednom srusiti na nekih 500KBps , a speedtest nekad pokaze 22 a nekad i 16-17 kako mu dodje ..
patakdaca wrote:meni u zadnjih dva mjeseca, nijedan sportski stream ne radi kako treba, svaki stopa bez obzira kakva je brzina, sopcast pogotovo, dok streamovi kanala rade bez problema
Ja gledao United danas.
Općenito, uvijek ima ovih problema kada povećavaju brzine i sve se brlo brzo riješi, tako da ne treba paničariti .
Benq wrote:Varira brzina opasno , daj Boze da ovo sve mreza izdrzi . Torrent mi skida sa 2,4MBps a zna se odjednom srusiti na nekih 500KBps , a speedtest nekad pokaze 22 a nekad i 16-17 kako mu dodje ..
Zato su možda i pustili ranije da testiraju, možda od prvog bude sve kako treba
Benq wrote:Varira brzina opasno , daj Boze da ovo sve mreza izdrzi . Torrent mi skida sa 2,4MBps a zna se odjednom srusiti na nekih 500KBps , a speedtest nekad pokaze 22 a nekad i 16-17 kako mu dodje ..
Zato su možda i pustili ranije da testiraju, možda od prvog bude sve kako treba
Moguce, mada zadovoljan sam i sa ovim , uglavnom stabilna je konekcija
Pa sta je sad novo s tim screenshotom, 1.6MB/s?? Ti rece moze 10-12?
Naravno da treba kvalitetnih seedera, moja cijela poenta je da ih u praksi neces dobiti da nakupis na toliku brzinu. Jer hem su daleko, hem im slab upload, hem ogranicen u torrentu.
A momak je evo dobio 2.4MB/s na HS-u znaci nije ograniceno, bar ne koliko vi mislite.
Saka wrote:Pa sta je sad novo s tim screenshotom, 1.6MB/s?? Ti rece moze 10-12?
Naravno da treba kvalitetnih seedera, moja cijela poenta je da ih u praksi neces dobiti da nakupis na toliku brzinu. Jer hem su daleko, hem im slab upload, hem ogranicen u torrentu.
A momak je evo dobio 2.4MB/s na HS-u znaci nije ograniceno, bar ne koliko vi mislite.
ja ne vidim sta se bunite sto dobijate polovicno sto varira sto ne znam ni ja jer ionako po najavi jos nije ni vrijeme da vam puste to
od sutra su tek najavili to tako da od sutra ove kritike tek mogu biti uzete u obzir
mada ima ja i od sutra dajem 7 dana da vidim hoce li sve biti stabilno i ok
Zanima me je li flatrate bas neogranicen u HS-u ili je na "fair use" osnovi?! Nigdje ne pise na stranici, a skidam neke bluray filmove i igrice za XBOX...
Ne bavim se piratstvom, nego na novoj plazmi volim pogledati kvalitetnu sliku za svoju dusu!
Last edited by Nisrin on 01/12/2012 15:23, edited 1 time in total.
Nisrin wrote:Zanima me internet, je li flatrate bas neogranicen u HS-u ili je na "fair use" osnovi?! Nigdje ne pise na stranici, a skidam neke bluray filmove i igrice za XBOX...
Ne bavim se piratstvom, nego na novoj plazmi volim pogledati kvalitetnu sliku za svoju dusu!