Canton wrote:veleno wrote:
Tako znači ,SDP-ovcima su jedino bitne fotelje koje su zaposjeli,a fučka im se za mišljenje građana koji su im dali glas i za posljedice politike koju Lagumdžija provodi posljednih mjeseci.Dobro.
Boze sacuvaj
I ja kažem

,nakon svih afera sa uhljebljivanjem članova porodice od strane SDP funkcionera,nepotizma,korupcije,afere sa Desnicom,dogovora sa HDZ oko Doma naroda,da niko iz SDP-a nema da se ogradi od svega toga,nego svi horski klimaju glavom velikom vođi,čovjek ne može ništa drugo reći nego Bože sačuvaj.
Kada smo već na temi o Hrvatima, ne bi vam bilo loše da pogledate ovaj primjer iz lijepe njihove...
Gospodine Škrlec, zašto ste dali neopozivu ostavku na mjesto pomoćnika ministra zaštite okoliša i prirode?
- Ima više razloga. Jedan je od razloga, što sam napisao i u iskazu, da želim nastaviti znanstvenu karijeru sveučilišnog profesora na zagrebačkom Fakultetu elektrotehnike i računarstva i posvetiti se radu sa svojim doktorandima, za koje posljednjih mjeseci nisam imao puno vremena. Drugi je razlog vezan za probleme od čega je dio istaknut u medijima, a riječ je o sukobu prvog potpredsjednika Vlade i mog ministarstva.
Možete li biti detaljniji?
- Dakle, uz mjesto pomoćnika ministrice bio sam i predsjednik Upravnog odbora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Na tom položaju u Fondu doživio sam izravan pritisak prvog potpredsjednika Vlade gospodina Radimira Čačića da napravim određene kadrovske promjene u Fondu.
O čemu je riječ?
- Tražio je da izmjenim Statut Fonda na način da se prilagode kriteriji kako bi se mogao zaposliti jedan istaknuti član HNS-a. Njegovi pritisci prvo su išli preko njegovih suradnika, a kada sam njima dao do znanja da tako nešto neću napraviti, tada me kontaktirao i gospodin Čačić osobno.
...čisto da znate da i u politici postoji dostojanstvo i principijelnost.