Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućnost

(H)istorija/povijest Bosne i Hercegovine, regiona, itd...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Locked
bosnjo89

#176 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by bosnjo89 »

PapakizSarajeva wrote:
Don Igy wrote:to ti ja govorim od pocetka... ali eto dok upalis :D

U pravu si nije mi bilo niti na kraj pameti da nas više mrzite od Srba..tj da nas najviše mrzite..ja ću bez obzira na to kod Harija i u Želju na ćevape povremeno svratiti..Prvi puta sam sada sa nekim bošnjakom došao do razilaženja u mišljenju i ova spika je sva utopistička..Nadam se da ćete se otrijezniti jednom opijeni ste prilično..Jebote u kojoj sam ja bio zabludi..
Sreca pa si progledao na vrijeme. Samo ti nastavi jesti cevape i kod Harija i u Zelje, ali ne nagovaraj stanovnike Bosne da se odreknu svoje JEDINE domovine za racun "prijateljstva" koje se ucvrscuje u Dretelju ili Heliodromu, ili jos bolje granatiranjem Starog mosta u Mostaru, miniranjem munare u Ahmicima ... Ni za jedno od pobrojanog nisu krivi hrvatski Hrvati i zato nemam razloga da ih mrzim, niti ih mrzim.

Oprostiti mozda mozemo, kafu popiti i pricati o lijepom vremenu mozemo, zaboraviti ne mozemo i necemo, nikome ...
:thumbup:
Don Igy

#177 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by Don Igy »

bosnjo89 wrote:

U pravu si nije mi bilo niti na kraj pameti da nas više mrzite od Srba..tj da nas najviše mrzite..ja ću bez obzira na to kod Harija i u Želju na ćevape povremeno svratiti..Prvi puta sam sada sa nekim bošnjakom došao do razilaženja u mišljenju i ova spika je sva utopistička..Nadam se da ćete se otrijezniti jednom opijeni ste prilično..Jebote u kojoj sam ja bio zabludi..
svrati na pivo poslije cevapa :wink:
Vrlo rado ali kako si raspoložen da mi obredno skineš glavu :lol: ,a stvarno volim Bosnu(iako nisam iz Bosne) i to svi u mom okruženju znaju.Nisam imao nikakvu lošu namjeru otvaranjem ove teme i ni u ludilu ne bih pomislio da je ovakva konfuzija a najmanje da ću ovdje biti toliko ispljuvan i posramljen..
bosnjo89

#178 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by bosnjo89 »

fortaleza wrote:
bosnjo89 wrote:
eto covjeka koji na osnovu par likova na forumu sudi citavom narodu. pa pajdo sto generalizujes, a na prve dvije stranice si pisao suprotno :lol:

joj ovih ustaskih trolova

allah imanet
hrvati kao narod cine sve da je uniste dakle oni su mi neprijatelji
Da, pajdo što "generalizuješ"?

Image
ja nigdje ne vidim generalizaciju. politika naroda hrvata je takva i to je cinjenica zar ne. ja nigdje ne tvrdim da svaki hrvat razmislja kao covic i prica kao on ili da svaki hrvat razmislja, djeluje i prica kao tudjman.

ja govorim o politici hrvata kao naroda, a on je rusilacki po BiH
bosnjo89

#179 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by bosnjo89 »

Don Igy wrote:
bosnjo89 wrote:

svrati na pivo poslije cevapa :wink:
Vrlo rado ali kako si raspoložen da mi obredno skineš glavu :lol: ,a stvarno volim Bosnu(iako nisam iz Bosne) i to svi u mom okruženju znaju.Nisam imao nikakvu lošu namjeru otvaranjem ove teme i ni u ludilu ne bih pomislio da je ovakva konfuzija a najmanje da ću ovdje biti toliko ispljuvan i posramljen..
s tobom licno ne bih mogao popiti pivo jer si neprijateljski nastrojen prema BiH i spika ti je ona prava ustaska kao iz udjbenika ali ako imas normalne poznanike hrvate rado ih pozovi u BiH da pojedemo i popijemo stagod
rajv0sa

#180 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by rajv0sa »

Fkt mi neki likovi nisu jasni :? ,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi? :-)
rajv0sa

#181 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by rajv0sa »

bosnjo89 wrote:
fortaleza wrote:
bosnjo89 wrote:
eto covjeka koji na osnovu par likova na forumu sudi citavom narodu. pa pajdo sto generalizujes, a na prve dvije stranice si pisao suprotno :lol:

joj ovih ustaskih trolova

allah imanet
hrvati kao narod cine sve da je uniste dakle oni su mi neprijatelji
Da, pajdo što "generalizuješ"?

Image
ja nigdje ne vidim generalizaciju. politika naroda hrvata je takva i to je cinjenica zar ne. ja nigdje ne tvrdim da svaki hrvat razmislja kao covic i prica kao on ili da svaki hrvat razmislja, djeluje i prica kao tudjman.

ja govorim o politici hrvata kao naroda, a on je rusilacki po BiH
Kontradiktoran si qme :-)
Don Igy

#182 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by Don Igy »

bosnjo89 wrote:
PapakizSarajeva wrote:

Sreca pa si progledao na vrijeme. Samo ti nastavi jesti cevape i kod Harija i u Zelje, ali ne nagovaraj stanovnike Bosne da se odreknu svoje JEDINE domovine za racun "prijateljstva" koje se ucvrscuje u Dretelju ili Heliodromu, ili jos bolje granatiranjem Starog mosta u Mostaru, miniranjem munare u Ahmicima ... Ni za jedno od pobrojanog nisu krivi hrvatski Hrvati i zato nemam razloga da ih mrzim, niti ih mrzim.

Oprostiti mozda mozemo, kafu popiti i pricati o lijepom vremenu mozemo, zaboraviti ne mozemo i necemo, nikome ...
:thumbup:

Ovih pobrajanih zločina se zgražavam a nadam se da nisi ni ti ponosan na Stupni dol,Grabovicu,Zeničku muzičku školu..Nemaš ti meni šta opraštati jer ti nisam ništa loše ni napravio kao ni ti meni..
Don Igy

#183 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by Don Igy »

bELMIN_666 wrote:Fkt mi neki likovi nisu jasni :? ,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi? :-)

Naravno šansa je na Vama mlađima da pokušate izaći iz ovoga gliba..Normalno razmišljaš..
bosnjo89

#184 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by bosnjo89 »

bELMIN_666 wrote:
Kontradiktoran si qme :-)
gdje?
Don Igy

#185 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by Don Igy »

s tobom licno ne bih mogao popiti pivo jer si neprijateljski nastrojen prema BiH i spika ti je ona prava ustaska kao iz udjbenika ali ako imas normalne poznanike hrvate rado ih pozovi u BiH da pojedemo i popijemo stagod[/quote]

:? Ma daj molim te frajeru ajde nađi jednu ali bar jednu moju rečenicu gdje sam ja nešto rekao protiv Bosne.Nikada nisam bio neprijateljski nastrojen prema Bosni. Tvoja mržnja prema hrvatima i hrvatskoj je toliko duboko usađena da me u svakome postu bez ikakvog povoda nazivaš ustašom.Bošnjo u tebi je problem a ne zavidim ti..nije lako mrziti..
Last edited by Don Igy on 25/07/2012 23:25, edited 1 time in total.
bosnjo89

#186 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn

Post by bosnjo89 »

bELMIN_666 wrote:Fkt mi neki likovi nisu jasni :? ,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi? :-)
najbolji prijatelj mi je hrvat. i ovdje ljudi ne mrze hrvate nego politiku koju hrvatski narod sprovodi
Locked