PapakizSarajeva wrote:Sreca pa si progledao na vrijeme. Samo ti nastavi jesti cevape i kod Harija i u Zelje, ali ne nagovaraj stanovnike Bosne da se odreknu svoje JEDINE domovine za racun "prijateljstva" koje se ucvrscuje u Dretelju ili Heliodromu, ili jos bolje granatiranjem Starog mosta u Mostaru, miniranjem munare u Ahmicima ... Ni za jedno od pobrojanog nisu krivi hrvatski Hrvati i zato nemam razloga da ih mrzim, niti ih mrzim.Don Igy wrote:to ti ja govorim od pocetka... ali eto dok upalis![]()
U pravu si nije mi bilo niti na kraj pameti da nas više mrzite od Srba..tj da nas najviše mrzite..ja ću bez obzira na to kod Harija i u Želju na ćevape povremeno svratiti..Prvi puta sam sada sa nekim bošnjakom došao do razilaženja u mišljenju i ova spika je sva utopistička..Nadam se da ćete se otrijezniti jednom opijeni ste prilično..Jebote u kojoj sam ja bio zabludi..
Oprostiti mozda mozemo, kafu popiti i pricati o lijepom vremenu mozemo, zaboraviti ne mozemo i necemo, nikome ...
Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućnost
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
bosnjo89
#176 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
-
Don Igy
#177 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
Vrlo rado ali kako si raspoložen da mi obredno skineš glavubosnjo89 wrote:svrati na pivo poslije cevapaDon Igy wrote:to ti ja govorim od pocetka... ali eto dok upalis![]()
U pravu si nije mi bilo niti na kraj pameti da nas više mrzite od Srba..tj da nas najviše mrzite..ja ću bez obzira na to kod Harija i u Želju na ćevape povremeno svratiti..Prvi puta sam sada sa nekim bošnjakom došao do razilaženja u mišljenju i ova spika je sva utopistička..Nadam se da ćete se otrijezniti jednom opijeni ste prilično..Jebote u kojoj sam ja bio zabludi..
-
bosnjo89
#178 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
ja nigdje ne vidim generalizaciju. politika naroda hrvata je takva i to je cinjenica zar ne. ja nigdje ne tvrdim da svaki hrvat razmislja kao covic i prica kao on ili da svaki hrvat razmislja, djeluje i prica kao tudjman.fortaleza wrote:bosnjo89 wrote:
eto covjeka koji na osnovu par likova na forumu sudi citavom narodu. pa pajdo sto generalizujes, a na prve dvije stranice si pisao suprotno![]()
joj ovih ustaskih trolova
allah imanetDa, pajdo što "generalizuješ"?hrvati kao narod cine sve da je uniste dakle oni su mi neprijatelji
ja govorim o politici hrvata kao naroda, a on je rusilacki po BiH
-
bosnjo89
#179 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
s tobom licno ne bih mogao popiti pivo jer si neprijateljski nastrojen prema BiH i spika ti je ona prava ustaska kao iz udjbenika ali ako imas normalne poznanike hrvate rado ih pozovi u BiH da pojedemo i popijemo stagodDon Igy wrote:Vrlo rado ali kako si raspoložen da mi obredno skineš glavubosnjo89 wrote:svrati na pivo poslije cevapaDon Igy wrote:to ti ja govorim od pocetka... ali eto dok upalis![]()
U pravu si nije mi bilo niti na kraj pameti da nas više mrzite od Srba..tj da nas najviše mrzite..ja ću bez obzira na to kod Harija i u Želju na ćevape povremeno svratiti..Prvi puta sam sada sa nekim bošnjakom došao do razilaženja u mišljenju i ova spika je sva utopistička..Nadam se da ćete se otrijezniti jednom opijeni ste prilično..Jebote u kojoj sam ja bio zabludi..,a stvarno volim Bosnu(iako nisam iz Bosne) i to svi u mom okruženju znaju.Nisam imao nikakvu lošu namjeru otvaranjem ove teme i ni u ludilu ne bih pomislio da je ovakva konfuzija a najmanje da ću ovdje biti toliko ispljuvan i posramljen..
- rajv0sa
#180 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
Fkt mi neki likovi nisu jasni
,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi? 
- rajv0sa
#181 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
Kontradiktoran si qmebosnjo89 wrote:ja nigdje ne vidim generalizaciju. politika naroda hrvata je takva i to je cinjenica zar ne. ja nigdje ne tvrdim da svaki hrvat razmislja kao covic i prica kao on ili da svaki hrvat razmislja, djeluje i prica kao tudjman.fortaleza wrote:bosnjo89 wrote:
eto covjeka koji na osnovu par likova na forumu sudi citavom narodu. pa pajdo sto generalizujes, a na prve dvije stranice si pisao suprotno![]()
joj ovih ustaskih trolova
allah imanetDa, pajdo što "generalizuješ"?hrvati kao narod cine sve da je uniste dakle oni su mi neprijatelji
ja govorim o politici hrvata kao naroda, a on je rusilacki po BiH
-
Don Igy
#182 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
bosnjo89 wrote:PapakizSarajeva wrote:Sreca pa si progledao na vrijeme. Samo ti nastavi jesti cevape i kod Harija i u Zelje, ali ne nagovaraj stanovnike Bosne da se odreknu svoje JEDINE domovine za racun "prijateljstva" koje se ucvrscuje u Dretelju ili Heliodromu, ili jos bolje granatiranjem Starog mosta u Mostaru, miniranjem munare u Ahmicima ... Ni za jedno od pobrojanog nisu krivi hrvatski Hrvati i zato nemam razloga da ih mrzim, niti ih mrzim.Don Igy wrote:to ti ja govorim od pocetka... ali eto dok upalis![]()
Oprostiti mozda mozemo, kafu popiti i pricati o lijepom vremenu mozemo, zaboraviti ne mozemo i necemo, nikome ...
Ovih pobrajanih zločina se zgražavam a nadam se da nisi ni ti ponosan na Stupni dol,Grabovicu,Zeničku muzičku školu..Nemaš ti meni šta opraštati jer ti nisam ništa loše ni napravio kao ni ti meni..
-
Don Igy
#183 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
bELMIN_666 wrote:Fkt mi neki likovi nisu jasni,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi?
Naravno šansa je na Vama mlađima da pokušate izaći iz ovoga gliba..Normalno razmišljaš..
-
bosnjo89
#184 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
gdje?bELMIN_666 wrote:
Kontradiktoran si qme
-
Don Igy
#185 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
s tobom licno ne bih mogao popiti pivo jer si neprijateljski nastrojen prema BiH i spika ti je ona prava ustaska kao iz udjbenika ali ako imas normalne poznanike hrvate rado ih pozovi u BiH da pojedemo i popijemo stagod[/quote]
Ma daj molim te frajeru ajde nađi jednu ali bar jednu moju rečenicu gdje sam ja nešto rekao protiv Bosne.Nikada nisam bio neprijateljski nastrojen prema Bosni. Tvoja mržnja prema hrvatima i hrvatskoj je toliko duboko usađena da me u svakome postu bez ikakvog povoda nazivaš ustašom.Bošnjo u tebi je problem a ne zavidim ti..nije lako mrziti..
Last edited by Don Igy on 25/07/2012 23:25, edited 1 time in total.
-
bosnjo89
#186 Re: Hrvatsko-Bošnjačko prijateljstvo kroz povijest, i budućn
najbolji prijatelj mi je hrvat. i ovdje ljudi ne mrze hrvate nego politiku koju hrvatski narod sprovodibELMIN_666 wrote:Fkt mi neki likovi nisu jasni,pa ljudi da li vi zivite zakljucani u podrumima?Komunicirate li sa ljudima ?Najbolji prijatelji su mi Hrvati iz Kiseljaka i Citluka.Kako ja mogu mrziti nekoga ko je imao 3-4 godine u ratu?Za sta su oni krivi?