Hrvatska vojska ide u Afganistan
-
Oceania
#1 Hrvatska vojska ide u Afganistan
Danasnje Oslobodjenje donosi kratku agencijsku vijest da je nekoliko pripadnika HV prije odlaska u Afganistan boravilo u zagrebackoj dzamiji da bi se od strane muftije upoznalo sa osnovama Islama i sa kulturom i obicajima Afganistana i tamosnjeg naroda.Casnici , satnici , bojovnici ...su bili vrlo zadovoljni sa onim sto su culi /
mozda ova vijest i ne zasluzuje komentar a mozda i zasluzuje , ne znam ....meni bode oci , kada americki vojnici vojnici idu u Afganistan njima kazu da muslimani ne jedu svinjetinu i da skidaju cipele u kuci , ali hrvatski vojnici

-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
#2 Re: Hrvatska vojska ide u Afganistan
Pa Amerima je to dovoljno da znaju na koga pucajuOceania wrote:Danasnje Oslobodjenje donosi kratku agencijsku vijest da je nekoliko pripadnika HV prije odlaska u Afganistan boravilo u zagrebackoj dzamiji da bi se od strane muftije upoznalo sa osnovama Islama i sa kulturom i obicajima Afganistana i tamosnjeg naroda.Casnici , satnici , bojovnici ...su bili vrlo zadovoljni sa onim sto su culi /![]()
![]()
![]()
![]()
mozda ova vijest i ne zasluzuje komentar a mozda i zasluzuje , ne znam ....meni bode oci , kada americki vojnici vojnici idu u Afganistan njima kazu da muslimani ne jedu svinjetinu i da skidaju cipele u kuci , ali hrvatski vojnici
![]()
![]()
- trimi68
- Grijem se na: Plin
- Horoskop: Stirjelac
po tvom "pitanju" vidim da pretpostavljaš da "hrvatski vojnici" znaju sve i sva o islamu i muslimanima.
Loša pretpostavka, jer se afganistan razlikuje od krajine (koja je najbliža hrvatskoj) u kojoj žive muslimani, i od bosne i hercegovine.
potez (radnja) hrvatske vojske za pohvalu (pa makar bila i u reklamne svrhe)
Loša pretpostavka, jer se afganistan razlikuje od krajine (koja je najbliža hrvatskoj) u kojoj žive muslimani, i od bosne i hercegovine.
potez (radnja) hrvatske vojske za pohvalu (pa makar bila i u reklamne svrhe)
-
Shamrock
hrvatskih vojnika ide svega 50-ak ako i toliko i to vise reda radi jer se tamo uopce ne bore nego su u sastavu VP (MP) ili u nekih civilnih humanitarnim akcijama
tako da upoznavanje s kulturom i nije nista neobicno dok amera ima masa i tu su samo iz jednog razloga se se bore i "traze" usamu