Hrvatska propaganda
-
45cents
#151 Re: Hrvatska propaganda
Ponavljam, od pojedinih skupina navijača hrvatske reprezentacije se više nije moglo disati. U momentima me je bilo stid što i ja sam navijam za istu reprezentaciju (samo zbog takvih navijača). Međutim, Bilić i momci su bili super i zaista su plijenili pažnju. Oni su ponajmanje krivi što su šale i pošalice nekih fašistoidnih idiota izazvale humorističku reakciju sa turskim zastavama.
Mogu se kladiti, ako se ovako nastavi po BiH navijati za reprezentaciju Hrvatske, da će se sljedeći put nositi zastave Švedske, Njemačke, Španije ili bilo koje zemlje koja pobijedi nesretnu reprezentaciju Republike Hrvatske.
Valjda se ne moramo ovdje ubjeđivati šta je uzrok, a šta posljedica.
Dodatno, ovo najavljivanje razbijanja vozila na jadranskoj obali zatvara cijeli krug, zar ne?
Mogu se kladiti, ako se ovako nastavi po BiH navijati za reprezentaciju Hrvatske, da će se sljedeći put nositi zastave Švedske, Njemačke, Španije ili bilo koje zemlje koja pobijedi nesretnu reprezentaciju Republike Hrvatske.
Valjda se ne moramo ovdje ubjeđivati šta je uzrok, a šta posljedica.
Dodatno, ovo najavljivanje razbijanja vozila na jadranskoj obali zatvara cijeli krug, zar ne?
-
mo77
#152 Re: Hrvatska propaganda
Vidim da tebi nije, prema tome isplatilo sedamirm wrote:Mora da je Stipi bilo drago kad vas je vidio onako rahat.mo77 wrote:Drugi put naslovite kome skandirate....
Ma ja tesko je bilo to skontat kvazifilozofi...vjerovtno se Stipi Mesicu skandiralo Gazi Ustase, sta se pravite ludi kad niste.....ili mozda jeste....
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#153 Re: Hrvatska propaganda

Ode mi koncepcija
Stoga
-
mo77
#154 Re: Hrvatska propaganda
Tu si u pravu i oni su podobro doprinjeli irtiranju stanovnistva, a da na pricam o paradoksu u kom predstavnici tog Cro stanovnistva cine sve da razvale i BHT i FTV zarad treceg kanala, dzaba sto su BHT-ovci i FTV-ovci na "pripocavanju" ima 5 godina i sto Baho svrsava kad igra Hrvatska, e vala mi je i zbog Bahe drago sto su zijanili..........mIRCerka wrote:
Ode mi koncepcijaeh da, mnogo prije CRO medija, FTV je pocela, zajedno sa BHT, pricati o obezbjedjenju u mostaru i ostalim gradovima sa CRO stanovnistvom
Stoga
- vjesticanametli
#155 Re: Hrvatska propaganda
-
45cents
#156 Re: Hrvatska propaganda
mIRCerka wrote:
Ode mi koncepcijaeh da, mnogo prije CRO medija, FTV je pocela, zajedno sa BHT, pricati o obezbjedjenju u mostaru i ostalim gradovima sa CRO stanovnistvom
Stoga
Nisam siguran u ovu Tvoju tvrdnju. Lično sam zatražio intervenciju RAK-a na pojedine članke. Pogodi - oprali su se ograničenjem mandata.
Osim toga, ovdje ima i šireg konteksta, ako ništa onda mostarskog. Poslije su bila šokantna "šalikanja" za centralne dijelove Bosne.
Sramotno je to što se vruć krompir utrapio policiji, a ostale institucije zadržale u teškoj hladovini.
-
mIRCerka
#157 Re: Hrvatska propaganda
meni je krivo zbog Bilica i podrske cjelokupne javnosti u Hrvatskoj SVOJOJ reprezentaciji....zavidim im na tome..mo77 wrote:Tu si u pravu i oni su podobro doprinjeli irtiranju stanovnistva, a da na pricam o paradoksu u kom predstavnici tog Cro stanovnistva cine sve da razvale i BHT i FTV zarad treceg kanala, dzaba sto su BHT-ovci i FTV-ovci na "pripocavanju" ima 5 godina i sto Baho svrsava kad igra Hrvatska, e vala mi je i zbog Bahe drago sto su zijanili..........mIRCerka wrote:
Stoga
-
mo77
#158 Re: Hrvatska propaganda
Jelo se Graha (tj pasulja da se ne ljute ostali "konstitutivni"), moramo negdje o`cepit`vjesticanametli wrote:jos ste naduti
- vjesticanametli
#159 Re: Hrvatska propaganda
su kobacica ili brez su kobasica 
-
damirm
#160 Re: Hrvatska propaganda
Za Hrvatsku nema zime.mo77 wrote:Vidim da tebi nije, prema tome isplatilo sedamirm wrote:Mora da je Stipi bilo drago kad vas je vidio onako rahat.mo77 wrote:Drugi put naslovite kome skandirate....
Ma ja tesko je bilo to skontat kvazifilozofi...vjerovtno se Stipi Mesicu skandiralo Gazi Ustase, sta se pravite ludi kad niste.....ili mozda jeste....![]()
Idi razbi izlog izgubila Hrvatska
- zastoqsviram
#161 Re: Hrvatska propaganda
kome je do hagra, il ti suljpa, po ovoj vrucini...mo77 wrote:Jelo se Graha (tj pasulja da se ne ljute ostali "konstitutivni"), moramo negdje o`cepit`vjesticanametli wrote:jos ste naduti
-
mo77
#162 Re: Hrvatska propaganda
I to je tacno, ali mogla je i murija u prekomandovati snage i u "miru i tisini" rjesiti situaciju nego i oni izasli sa onim bombasticnim "1000 policajaca rasporedzeno", pa imas likova koji ce samo zbog ovog napravit belaj da pokazu "misice" pred 1000 drotova45cents wrote:mIRCerka wrote:
Stoga
Nisam siguran u ovu Tvoju tvrdnju. Lično sam zatražio intervenciju RAK-a na pojedine članke. Pogodi - oprali su se ograničenjem mandata.
Osim toga, ovdje ima i šireg konteksta, ako ništa onda mostarskog. Poslije su bila šokantna "šalikanja" za centralne dijelove Bosne.
Sramotno je to što se vruć krompir utrapio policiji, a ostale institucije zadržale u teškoj hladovini.
-
45cents
#163 Re: Hrvatska propaganda
Damire,
Nema zime ni za BiH, ma koliko to tebi nevjerovatno zvučalo....
Nema zime ni za BiH, ma koliko to tebi nevjerovatno zvučalo....
-
Mobile_Disco
#164 Re: Hrvatska propaganda
Najgore je sto ce "on nekom razbiti auto na moru" a mora nije vidio
I jos nesto jesu kod nas izasle neke univerzalne tablice? Na kojima pise sta si,koje si nacionalnosti,kak' se zoves.. itd.. 
-
harka
#165 Re: Hrvatska propaganda
e jesi i ti papak,svega mi.Eto ja cu doci na more i sad mi reci sto bi se ti meni svetioplete wrote:Koja bola propaganda,ja ti sad fino kažem, ja nikad neću za BiH više navijati niti jedan pravi Hrvat,nemamo mi više s vama ništa,gotovo je,što Srbi nisu slavili,a,kad smo toliko zla samo vama nanjeli,btw nisam iz Hercegovine,ali idete povratnicima u kafiće i razbijate,napadate ljude i mi smo veliki Ustaše.Lako je upast sa 700 ljudi u Hrvatski kafić,ali doći čete i vi nama na more ne zaboravi!Osveta će biti slatka.A što se tiče nogometa,prvo se plasirajte na nešto.Čisto sportski,ne navija mi se za luzere.
Zbog huligana i ovih i onih ti bi se meni svetio
-
d2
#166 Re: Hrvatska propaganda
mislim da ti nece odgovoriti 
- sabinaM
#167 Re: Hrvatska propaganda
Zanimljivo je to...kako je ova tema zatvorena http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=51930 a ova duboko egzistira, stvarno cinjenica je...sto vas vise citam... da je nacionalizam sa svih strana... tesko izbrisiv iz nasih balkanskih mozgova
Zao mi je samo sto ima malo ovih koji razmisljaju ko ja....
-
mo77
#168 Re: Hrvatska propaganda
Pa u tom i jest fazon u Mostaru su prije svega navijaci Hrvatske polupali kafice vlasnistvo Hrvata a oni meni ovde revu kako su ugrozeni zbog par crvenih krpa sa polumjesecom i zvijezdom...........Mobile_Disco wrote:Najgore je sto ce "on nekom razbiti auto na moru" a mora nije vidioI jos nesto jesu kod nas izasle neke univerzalne tablice? Na kojima pise sta si,koje si nacionalnosti,kak' se zoves.. itd..
-
d2
#169 Re: Hrvatska propaganda
varas se, ima ih, samo se ovi drugi vise dernjaju pa izgleda kao da ih je vise.sabinaM wrote:Zanimljivo je to...kako je ova tema zatvorena http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... =1&t=51930 a ova duboko egzistira, stvarno cinjenica je...sto vas vise citam... da je nacionalizam sa svih strana... tesko izbrisiv iz nasih balkanskih mozgova![]()
-
everybody hurts
#170 Re: Hrvatska propaganda
Naravno, o ovome se uveliko raspravlja, dok se, koliko sam primijetio, svaki pokrenuti topic o onom hororu prije 4 dana u sarajevu zakljucao....
-
mIRCerka
#171 Re: Hrvatska propaganda
i tako ode sve u hendek...hocet vi pricati koja tema ostaje koja ne...
- vjesticanametli
#172 Re: Hrvatska propaganda
nemoj lock da kazem jos nesto ................cekaaaaaaaaaaaaaaaaaaj sacu ja 
Last edited by vjesticanametli on 24/06/2008 14:10, edited 1 time in total.
-
Mobile_Disco
#173 Re: Hrvatska propaganda
Pusti ba kraju.. ja se ne zamaram ovim sto oni pricaju.. znamo kako ih "gotive" po Dalmaciji,Istri.. po citavoj Hrvatskoj.. I oni su Bosanci kao i ja i ti.. Ko njemu garantuje da mu nece razbiti auto?mo77 wrote:Pa u tom i jest fazon u Mostaru su prije svega navijaci Hrvatske polupali kafice vlasnistvo Hrvata a oni meni ovde revu kako su ugrozeni zbog par crvenih krpa sa polumjesecom i zvijezdom...........Mobile_Disco wrote:Najgore je sto ce "on nekom razbiti auto na moru" a mora nije vidioI jos nesto jesu kod nas izasle neke univerzalne tablice? Na kojima pise sta si,koje si nacionalnosti,kak' se zoves.. itd..
-
Mobile_Disco
#174 Re: Hrvatska propaganda
Nemoj brisat temu PLEASEmIRCerka wrote:i tako ode sve u hendek...hocet vi pricati koja tema ostaje koja ne...
- sabinaM
#175 Re: Hrvatska propaganda
ma nek ostane...mene ne smeta na taj nacin, samo sto sam zalosna
, jer mozgovi optereceni prosloscu i nekim pradavnim vremenima stoje u paucini i ne mogu naprijed....pa se onda svi zajedno cudimo sto nam je ovako kako jeste