hrvatska-more
- pakshu
#1926 Re: hrvatska-more
Ha ja a kladim se da nebi cetvrti dan rekla da je dosla kod tebe ide mi se kuci.Jos bi trazila da ostane,al jok ona hoce u kroejšu 
- Alfons Kauders
#1927 Re: hrvatska-more
imam ja i u lijepoj nashoj nesto malo nekretnina... nikki problem, nudim popust ako hoce da posjeti obje destinacijepakshu wrote:Ha ja a kladim se da nebi cetvrti dan rekla da je dosla kod tebe ide mi se kuci.Jos bi trazila da ostane,al jok ona bi u kroejšu
- pakshu
#1928 Re: hrvatska-more
Pa sto ne napisa da znaju ljudi,jos ako si povoljniji od ovih deraca sreci nikad kraja 
-
AmirBaa
#1929 Re: hrvatska-more
Malo gostiju ? Kad si ti druze moj bio u hrvatskoj zadnji put ?alchak.ba wrote:Imaju najljepse more, ali negostoljubivost i visoke cijene ce otjerati i ovo malo gostiju.
- Alfons Kauders
#1930 Re: hrvatska-more
zna ko treba da zna - a bilo je vec nekih vidjenijih forumasa kod mene...pakshu wrote:Pa sto ne napisa da znaju ljudi,jos ako si povoljniji od ovih deraca sreci nikad kraja
- P308
#1931 Re: hrvatska-more
Jucer na dnevniku HRT-a, kazu biljeze porast gostiju na svim dijelovima, osim na Makarskoj rivijeri gdje je zabiljezen pad.AmirBaa wrote:Malo gostiju ? Kad si ti druze moj bio u hrvatskoj zadnji put ?alchak.ba wrote:Imaju najljepse more, ali negostoljubivost i visoke cijene ce otjerati i ovo malo gostiju.
- ultima_palabra
#1932 Re: hrvatska-more
Ccc, treba te banovati zbog reklamiranjaAlfons Kauders wrote:zna ko treba da zna - a bilo je vec nekih vidjenijih forumasa kod mene...pakshu wrote:Pa sto ne napisa da znaju ljudi,jos ako si povoljniji od ovih deraca sreci nikad krajacijene super, ali ne dajem svakom...
- Alfons Kauders
#1933 Re: hrvatska-more
samo da prodje ova recesija, da uzmem sta na jahorini... da budem pokriven cijelu godinuultima_palabra wrote:Ccc, treba te banovati zbog reklamiranjaAlfons Kauders wrote:zna ko treba da zna - a bilo je vec nekih vidjenijih forumasa kod mene...pakshu wrote:Pa sto ne napisa da znaju ljudi,jos ako si povoljniji od ovih deraca sreci nikad krajacijene super, ali ne dajem svakom...
- Havatar
#1934 Re: hrvatska-more
ultima_palabra wrote:Ccc, treba te banovati zbog reklamiranjaAlfons Kauders wrote:zna ko treba da zna - a bilo je vec nekih vidjenijih forumasa kod mene...pakshu wrote:Pa sto ne napisa da znaju ljudi,jos ako si povoljniji od ovih deraca sreci nikad krajacijene super, ali ne dajem svakom...
-
capital22
#1935 Re: hrvatska-more
U petak idem u Makarsku sa drugom, ako je neko namjeravao ici moze uletit u jednom smjeru( dvije osobe mogu jos)
-
Micaha
#1936 Re: hrvatska-more
Joj Amire sto si se zado... Ko da imas proviziju na svakog forumskog gosta. Neka ide svak gdje mu se ideAmirBaa wrote:Malo gostiju ? Kad si ti druze moj bio u hrvatskoj zadnji put ?alchak.ba wrote:Imaju najljepse more, ali negostoljubivost i visoke cijene ce otjerati i ovo malo gostiju.
- alchak.ba
#1937 Re: hrvatska-more
poodavno, al sam citao nedavno njihove portale da imaju pad gostiju.AmirBaa wrote:Malo gostiju ? Kad si ti druze moj bio u hrvatskoj zadnji put ?alchak.ba wrote:Imaju najljepse more, ali negostoljubivost i visoke cijene ce otjerati i ovo malo gostiju.
-
AmirBaa
#1938 Re: hrvatska-more
Haha ma nemam ja nista, nego me pocinje nervirati ova sva prica. I prije nego sto sam otisao u hrvatsku ove godine imao sam milion sumnji upravo zbog ovih furamasa, portala, kako svi blate to sve. Skoro sam bio i otkazao rezervaciju. Ali onda kad sam otisao i vidio da je sve normala, ne mogu shvatiti sto ljudi seru o necemu o cemu pojma nemaju ?
- alchak.ba
#1939 Re: hrvatska-more
ja ne znam o cemu sam srao, al dobro.AmirBaa wrote:Haha ma nemam ja nista, nego me pocinje nervirati ova sva prica. I prije nego sto sam otisao u hrvatsku ove godine imao sam milion sumnji upravo zbog ovih furamasa, portala, kako svi blate to sve. Skoro sam bio i otkazao rezervaciju. Ali onda kad sam otisao i vidio da je sve normala, ne mogu shvatiti sto ljudi seru o necemu o cemu pojma nemaju ?
Kad iskusis gostoprimstvo i ljubaznost Turske, Italije itd onda ces vidjeti da su oni puno ljubazniji od Hrvata, a i za novac koji potrosis dobijes puno vise.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1940 Re: hrvatska-more
Ma, neeee, u Granadi najbolje moreMicaha wrote:Joj Amire sto si se zado... Ko da imas proviziju na svakog forumskog gosta. Neka ide svak gdje mu se ide
Micaha wrote:Pogledaj cjene u Spaniji. Sad je palo. Andaluzija, Granada. Mnogo dobro
-
sandokann
#1941 Re: hrvatska-more
Ne vidim da je iko srao, ali i dalje stoji da su najskuplji i negostoljubljivi.AmirBaa wrote:Haha ma nemam ja nista, nego me pocinje nervirati ova sva prica. I prije nego sto sam otisao u hrvatsku ove godine imao sam milion sumnji upravo zbog ovih furamasa, portala, kako svi blate to sve. Skoro sam bio i otkazao rezervaciju. Ali onda kad sam otisao i vidio da je sve normala, ne mogu shvatiti sto ljudi seru o necemu o cemu pojma nemaju ?
-
Micaha
#1942 Re: hrvatska-more
Granada nije na moru ali je super destinacija za izlet kada si na moru. Ti to znas, ja to znam i svako moze lako provjerit. E sad sto ti unistis svaku temu vodeci licne ratove i ljecuci komplekse, to je vec tema za sebeKatarinaKosaca wrote:Ma, neeee, u Granadi najbolje moreMicaha wrote:Joj Amire sto si se zado... Ko da imas proviziju na svakog forumskog gosta. Neka ide svak gdje mu se ide![]()
![]()
Micaha wrote:Pogledaj cjene u Spaniji. Sad je palo. Andaluzija, Granada. Mnogo dobro![]()
![]()
![]()
![]()
- MedenoSrce
#1943 Re: hrvatska-more
mislim da se kk smije zbog komentara o "padanju" cijena
-
oglo
#1944 Re: hrvatska-more
mjesaju se kruske i jabuke,prvo hrvatska ne moze podnijeti goste ni blizu ko spanija,italija,turska,jer akd pogledas smjestajne kapacitete, tih zemalja ,ne uproedivo,broj stanovnika,kapaciteta,obale i slicno
Hrvatska za svoje uslove ima dobar turziam i ali i poskuskup.
Nasi kad porede trebaju da to rade na istom nivou hotelski smjestaj s hotelskim smjestajem ,privatni s privatnim.Normalno je da onom ko je ljetovao ko cergas i vukako se po kojekakvim rupama makarske rivijere,s paradajizom ,pastetom i slicno kad se jednom deocepa hotela u truskoj da mu je to dosanjani san. Naravno da u Turskoj cim je veca konkurecija i punda cijene su pristupacnije, nego u Hvratskoj.Svako ce ici gdje mu je jeftinije .
Ali Hotel na hvaru i kupanje na palmizani se nemoze prediti ni sa jednom destinacijom u Turskoj.Ali opet Hotelski turizam hrvatske se ne moze proediti s istim u Turskoj,jer sam reako koliko Turska ima hotelskog kapaciteta u odnosu na Hrvatsku bilo bi cudno da se ne nadje nesto pristupacno i po volji. Ovaj privatni divlji smjestaj ne bi komentarsao jer to se i ne smatra relevantnom ponudom more,plaze more,u HR je kvaltietnije od onog u Turskoj,dok je usluga u Turskoj na vecem nivou.
Nasi kad porede trebaju da to rade na istom nivou hotelski smjestaj s hotelskim smjestajem ,privatni s privatnim.Normalno je da onom ko je ljetovao ko cergas i vukako se po kojekakvim rupama makarske rivijere,s paradajizom ,pastetom i slicno kad se jednom deocepa hotela u truskoj da mu je to dosanjani san. Naravno da u Turskoj cim je veca konkurecija i punda cijene su pristupacnije, nego u Hvratskoj.Svako ce ici gdje mu je jeftinije .
Ali Hotel na hvaru i kupanje na palmizani se nemoze prediti ni sa jednom destinacijom u Turskoj.Ali opet Hotelski turizam hrvatske se ne moze proediti s istim u Turskoj,jer sam reako koliko Turska ima hotelskog kapaciteta u odnosu na Hrvatsku bilo bi cudno da se ne nadje nesto pristupacno i po volji. Ovaj privatni divlji smjestaj ne bi komentarsao jer to se i ne smatra relevantnom ponudom more,plaze more,u HR je kvaltietnije od onog u Turskoj,dok je usluga u Turskoj na vecem nivou.
-
korisnicc
#1945 Re: hrvatska-more
oglo wrote:mjesaju se kruske i jabuke,prvo hrvatska ne moze podnijeti goste ni blizu ko spanija,italija,turska,jer akd pogledas smjestajne kapacitete, tih zemalja ,ne uproedivo,broj stanovnika,kapaciteta,obale i slicno
- madner
#1946 Re: hrvatska-more
Imam ja semu za Bjelasnicu i apartman, ali samo za pravu rajuAlfons Kauders wrote:samo da prodje ova recesija, da uzmem sta na jahorini... da budem pokriven cijelu godinuultima_palabra wrote:Ccc, treba te banovati zbog reklamiranjaAlfons Kauders wrote:
zna ko treba da zna - a bilo je vec nekih vidjenijih forumasa kod mene...cijene super, ali ne dajem svakom...
- insomnia78
#1947 Re: hrvatska-more
Uuuu, sad sam googlo, opasno sam se zagrijo da spicim tamoFaruk wrote:trajektom iz Zadra u Brbinj
pa onda do Božave i nekih 3 km odatle je raj na zemlji
Saharun
s' moje sokoćalo
-
palermo
#1948 Re: hrvatska-more
Nego Alphonse promotoru hrvatskog turizmaAlfons Kauders wrote:------
-
palermo
#1949 Re: hrvatska-more
De bogati, ti kao da sam ja najdalje dobacio do hasića guvna.......ta vraćao sam se ja iz raznijeh europskijeh zemalja pa me niko nije pitao za nju......sherbett wrote: nema to veze sa RH turizmom već zakonom. U svakoj zemlji u kojoj provedeš više od 72 sata moraš imati prijavljen boravak..i ja sam tako skoro zaradila prijavu i prekršajni sud na povratku iz BG-a.
I to moraš imati pri prelasku granice kad se vraćaš, ili si u prekršaju. Drugo je ako te graničar ni ne pita za to, ali svakako ima pravo da te pita..
P.S
lažem, jeste pitao me prije deset godina srpski graničar na pavlovića mostu.....al nije valjda Srbija reper Hrvatskoj
- Lakat Jebić
#1950 Re: hrvatska-more
palermo wrote:De bogati, ti kao da sam ja najdalje dobacio do hasića guvna.......ta vraćao sam se ja iz raznijeh europskijeh zemalja pa me niko nije pitao za nju......sherbett wrote: nema to veze sa RH turizmom već zakonom. U svakoj zemlji u kojoj provedeš više od 72 sata moraš imati prijavljen boravak..i ja sam tako skoro zaradila prijavu i prekršajni sud na povratku iz BG-a.
I to moraš imati pri prelasku granice kad se vraćaš, ili si u prekršaju. Drugo je ako te graničar ni ne pita za to, ali svakako ima pravo da te pita..
P.S
lažem, jeste pitao me prije deset godina srpski graničar na pavlovića mostu.....al nije valjda Srbija reper Hrvatskoj