Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Locked
Challenger__

#251 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

Hafis wrote:Upratio te netko ovdje pa dojavio. Ja nisam, imaju drugi zaduženi za to.
Onda je loše dojavio: ne ulazim u međunacionalne rasprave i ne pljujem ni jedan narod.
BHCluster

#252 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by BHCluster »

Novak20 wrote: Navedi mi neku bosnjacku ili srpsku politicku opciju koja je pokrenula postupak pridruzenja EU i NATO ili ucinila kakav konkretan potez u tom pravcu pa da se slozim sa tvojim portretiranjem moje malenkosti.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pa da ta stranke o kojoj ti pricas ima takv politicki domet vi bi bili dio Republike Hrvatske a ne dio UZP-a. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hafis

#253 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

Challenger__ wrote:
bh.tornjak wrote:prcio te prc....koji zajeb.
Ma jok. Koristio sam formu i stil srednjevjekovnog plemstva i njihovih povelja: invokacija, narativ, intitulacija. Kad ono - ništa.
Jesi li siguran da se nisi zajebao negdje s onim č i ć. Ili ona na silu ijekavica - čovijek, mijesto... To vas uvijek oda.
Challenger__

#254 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

Hafis wrote:Jesi li siguran da se nisi zajebao negdje s onim č i ć. Ili ona na silu ijekavica - čovijek, mijesto... To vas uvijek oda.
Koga "nas"?

Znaš onu, sluša kćer oca kako na telefon govori "Ćuo sam vas gospođo, Ćuo", a ona ludi i kada je završio, kaže tati: "Ne kaže se Ćuo nego Čuo". Na to će tata: "pa i rek'o sam Ćuo, šta *ereš!"

:lol:

Ne, ja ne griješim, barem u pisanju, u govoru debelo umekšavam. Drugo, nisam išao da se predstavljam kolektivnim identitetom nego ličnim. Čeli, forumaš, "u ime Oca i Sina...." i zdra'o.
bh.tornjak

#255 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by bh.tornjak »

Challenger__ wrote:
Hafis wrote:Jesi li siguran da se nisi zajebao negdje s onim č i ć. Ili ona na silu ijekavica - čovijek, mijesto... To vas uvijek oda.
Koga "nas"?

Znaš onu, sluša kćer oca kako na telefon govori "Ćuo sam vas gospođo, Ćuo", a ona ludi i kada je završio, kaže tati: "Ne kaže se Ćuo nego Čuo". Na to će tata: "pa i rek'o sam Ćuo, šta *ereš!"

Ne, ja ne griješim, barem u pisanju, u govoru debelo umekšavam. Drugo, nisam išao da se predstavljam kolektivnim identitetom nego ličnim. Čeli, forumaš, "u ime Oca i Sina...." i zdra'o.

a da probas sa "faljen Isus....ja doso na jednu Praljkovacu"
Hafis

#256 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

Challenger__ wrote:
Koga "nas"?

Mora da si uzeo neki provokativni naziv za nick ili obratno..htio da ti nick izgleda ''hrvatskiji'' pa administracija posumnjala.
A možda su na kolektivnom godišnjem.
Challenger__

#257 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

Hafis wrote:Mora da si uzeo neki provokativni naziv za nick ili obratno..htio da ti nick izgleda ''hrvatskiji'' pa administracija posumnjala.
Jbt, Hafise, oridiniraš na puno tema, nikako da me upratiš... Napisao sam da sam uzeo ovaj svoj nick (uvijek i svugdje), dakle Challenger__, a ne dodvoravam se ni američkoj ambasadi (pišem kritički o njihovoj vanjskoj politici), a kamo li nekome na malenom balkanskom forumu.
Challenger__

#258 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

bh.tornjak wrote:a da probas sa "faljen Isus....ja doso na jednu Praljkovacu"
Ma jok, šta će mi to... Tamo sam, ionako, radi famoznih "10 tajni".
Hafis

#259 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

Challenger__ wrote:
Hafis wrote:Mora da si uzeo neki provokativni naziv za nick ili obratno..htio da ti nick izgleda ''hrvatskiji'' pa administracija posumnjala.
Jbt, Hafise, oridiniraš na puno tema, nikako da me upratiš... Napisao sam da sam uzeo ovaj svoj nick (uvijek i svugdje), dakle Challenger__, a ne dodvoravam se ni američkoj ambasadi (pišem kritički o njihovoj vanjskoj politici), a kamo li nekome na malenom balkanskom forumu.
A izvini, dobro i kažeš, malo sam zamanto u ovoj gunguli pa te nisam u potpunosti skontao.
E onda je stvar druge naravi, vjerojatno se ne uklapaš u tamošnju postojeću shemu.
GeeTnT

#260 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by GeeTnT »

Challenger__ wrote:
bh.tornjak wrote:a da probas sa "faljen Isus....ja doso na jednu Praljkovacu"
Ma jok, šta će mi to... Tamo sam, ionako, radi famoznih "10 tajni".
Sinn fein otvara sva vrata, a to je shvatio i onaj zdrijebac iz BPS porodice Halilovica te vrijedno prikuplja materijal za novu knjigu...
Challenger__

#261 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

GeeTnT wrote:Sinn fein otvara sva vrata, a to je shvatio i onaj zdrijebac iz BPS porodice Halilovica te vrijedno prikuplja materijal za novu knjigu...
Ne znam ništa o njima niti o likovima tamo. To je, pretpostavljam, neki administrator. Neću nikoga ništa moliti. Sačekaću još koji dan. Ako ne odbore registraciju, oni su na gubitku a ne ja.
Fudo387

#262 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Fudo387 »

Challenger__ wrote:
GeeTnT wrote:Sinn fein otvara sva vrata, a to je shvatio i onaj zdrijebac iz BPS porodice Halilovica te vrijedno prikuplja materijal za novu knjigu...
Ne znam ništa o njima niti o likovima tamo. To je, pretpostavljam, neki administrator. Neću nikoga ništa moliti. Sačekaću još koji dan. Ako ne odbore registraciju, oni su na gubitku a ne ja.
Da ima ikakvog zakona, ono sto se tamo javlja bi vec davnih dana bilo iza resetaka. Grupa teskih debila koja mantra o fizickom istrebljenju jednog citavog naroda, uzdajuci se da ce to neko uraditi za njih. Ne vjerujem da i jedan ima vise od cetrdeset kila, skupa sa naocalama i bubuljicama. Ono kad jace osamaris momentalno se upisa.
I zbilja, zasto se ono tolerise?
Taj neki qrac rak, sta li vec, je li ono ikad iko provjerio, prijavio...ista?
jao_situacije

#263 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by jao_situacije »

Hafis wrote: Da ne postoji stabilno gospodarstvo bez radišnih mehametli Bošnjaka
ne odgovori ti meni hafizaga prošli put imal duhana ?
Challenger__

#264 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Challenger__ »

jao_situacije wrote:
Hafis wrote: Da ne postoji stabilno gospodarstvo bez radišnih mehametli Bošnjaka
Ali da se degustira pa kupi. Ako ja BAŠ DOBAR, evo Situacijo, voljan sam da nas obojicu odvezem dole u kupovinu duhana. I da popijemo esspresso sa Hafisagom.
jao_situacije

#265 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by jao_situacije »

Lincoln-Burrows wrote:
jao_situacije wrote: nek plaćaju dobro im ide

Croatia Government Debt to GDP 84.20 percent

Serbia Government Debt to GDP 72.90 percent
svaka čast, stranci trljaju ruke
France Government Debt to GDP 96,5%
Belgium Government Debt to GDP 105,7%
Što nam govore ti podaci?

govore nam da te države nisu karine kao srbija i hrvatska i da za razliku od svih balkanskih država nešto proizvode izvoze i zarađuju
pitanje je kako će hrvatska i srbija vratiti pare a ne kako će francuska i belgija
jao_situacije

#266 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by jao_situacije »

Challenger__ wrote:
jao_situacije wrote:
Ali da se degustira pa kupi. Ako ja BAŠ DOBAR, evo Situacijo, voljan sam da nas obojicu odvezem dole u kupovinu duhana. I da popijemo esspresso sa Hafisagom.
ma nek on nama nađe duhana da valja, lako ćemo za prevoz :mrgreen:
ABH017

#267 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by ABH017 »

Hafis wrote:Da ne postoji stabilno gospodarstvo bez radišnih mehametli Bošnjaka
Barem nisu sljedbenici Udruženog ZLOČINAČKOG Pokreta. Ne želim ni zamisliti kolika je sramota da budeš etiketiran kao pripadnik naroda, čije je kompletno rukovodstvo, jednog vremena, tako osuđeno. Posebno ne želim sebi predstavljati kolika dijabola treba biti da se time ponosiš.
Bodkin

#268 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Bodkin »

ABH017 wrote:
Barem nisu sljedbenici Udruženog ZLOČINAČKOG Pokreta. Ne želim ni zamisliti kolika je sramota da budeš etiketiran kao pripadnik naroda, čije je kompletno rukovodstvo, jednog vremena, tako osuđeno. Posebno ne želim sebi predstavljati kolika dijabola treba biti da se time ponosiš.
Pa sta kazu njemci i japanci? Jel ih sramota?
Alfons Kauders

#269 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Alfons Kauders »

Duka Dizel wrote:
Alfons Kauders wrote:
To je ta visoka cijena koju sam pominjao. Srbija i Hrvatska se ne mogu pomiriti s tim da imaju BiH i Bosnjake izmedju sebe.
Zašto?
Odakle taj defetizam?
Nije defetizam, vec konstatacija stanja na terenu.

I prije 20 godina neko je mogao pogledati Bliski Istok, pa nakon atentata na Y. Rabina zakljuciti da nece biti mira jos koju deceniju, a tu govorimo o Izraelcima, najobrazovanijem narodu na planeti. Mi im nismo ni blizu, tj. mi smo dosta primitivniji i zatucaniji.

Najbolje bi bilo, da ikako mozemo, fino iseliti sve s Balkana i ostaviti samo Srbe i Hrvate, da se konacno dogovore oko razgranicenja... Po uzoru na Palestince i Izraelce, siguran sam da bi se opametili za 70-80 godina. :D
Hafis

#270 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

ABH017 wrote:
Prekenja ga i ti kume. Mogao bi i ti na natjecanje Večeri poezije Slovo Gorčina 2018.
Inače sav se tresem od sramote. Taman koliko se i prosječni današnji Amerikanac trese zbog masakra Dresdena 1945. koje je počinilo njegovo rukovodstvo kada su u nepotrebnom bombardiranju ubili po nekim pretpostavkama oko 250 000 njegovih građana.
Znam ja i dalje. Hajmo malo bliže. Recimo ovako:
Reci mi sramiš li se ti kao pripadnik naroda koji je u sekularno vrijeme ploklamiranog bratsva i jedinstva plebiscitarno dao podršku jednoj sumnjivoj organizaciji na čijem čelu su bili likovi osuđivani zbog nacionalističkog djelovanja, čak i tvorci kojekavih deklaracija i vizija ove zemlje za koje iskreno rečeno nisam čuo ni da postoje osim u pričama o Aladinu i čarobnoj lampi.
Alfons Kauders

#271 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Alfons Kauders »

Naravno, Islamska Deklaracija je uzrok svih ratova i problema na ovim prostorima. Zagreb i Beograd su se borili protiv islamista. Logicno!

Srpska posla :lol:
Hafis

#272 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

Alfons Kauders wrote:Naravno, Islamska Deklaracija je uzrok svih ratova i problema na ovim prostorima. Zagreb i Beograd su se borili protiv islamista. Logicno!

Kako mi samo okrenu riječi u sekundi. Tko je spominjao islamiste? Govorio sam o nepostojanju kolektivnog stida za kolektivnu infantilnost koja je započela devedesetih i izgleda još ne prestaje.
Point.

#273 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Point. »

Znao sam ja da je Islamska Deklaracija kriva za sve. Kako su se posrbili to je cudo, Hafis vec sa tavana pokupio kandilo i ikonu, promijenio ime u Pantelija. Mogu li ponirati jos dublje?
Hafis

#274 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Hafis »

Point., who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.

Evo kamionDŽije iz US.
Gdje mi je @spreča - arslan od Kalesije
Alfons Kauders

#275 Re: Hrvatska i Hrvati nasuprot Srbije i Srba na klixu

Post by Alfons Kauders »

Hafis wrote:
Alfons Kauders wrote:Naravno, Islamska Deklaracija je uzrok svih ratova i problema na ovim prostorima. Zagreb i Beograd su se borili protiv islamista. Logicno!

Kako mi samo okrenu riječi u sekundi. Tko je spominjao islamiste? Govorio sam o nepostojanju kolektivnog stida za kolektivnu infantilnost koja je započela devedesetih i izgleda još ne prestaje.
Ma ja ba
Locked