stoka se treba potamanit...
a hrvati su nase nacionalno bogatsvo. bez njih je bosna i hercegovina nezamisljiva, kao i bez bosnjaka, roma i ostalih
'Hrvate treba...
-
I'm islamic-dont panic
nedao Bog..jesili siguran???? kako izgleda sad BIH ce i biti bez hrvata za jedno 20 godinaa hrvati su nase nacionalno bogatsvo. bez njih je bosna i hercegovina nezamisljiva
-
mostarac
Da je ovaj clanak napisao Feral, svi bi ga u glas podrzali. Medjutim kad ovo napise fasisoidni Vecernji list, onda zaista ne mogu a da ne pomislim da namjera nije bila objektivno informisanje citalaca, nego klasicna propagana koja zeli sve bosanske muslimane proglasiti teroristima i ljudima nize rase. Ljudi ovo je pisao Vecernji list, ciji ekvivalent u BiH je SAFF, a u Srbiji Kurir i mi bi sad kao njima trebali vjerovat da im je cilj objektivno informisanje. Mene iritira kada novina koja pise o ovome, ne pise da Poljud padne u trans na covjeka koji pjeva "Jasenovac i Gradiska Stara to je kuca Maksovih mesara". Halo de pocistite svoju avliju i zapitajte se zasto je 30.000 srednjoskolaca odusevljeno pozivom na klanje, pa onda dolazite u BiH. Naravno ljudi iz ovog clanka su manijaci i bolesnici, ali neka Vecernji list prvo rijesi pitanje svojih manijaka, kojih ima i previse da bi se bavio manijacima druge vrste. Dakle da je pisao Feral podrzao bi objerucke, ali kad to pise fasisticki Vecernji list kojem je jedini cilj sirenje mrznje i koji pociva na mrznji prema svemu sto bi moglo ojachati zemlju BiH, onda ne mogu vjerovati njima i njihovim namjerama koje su sve osim casne. Ovi ljudi su sramota bosanskih muslimana, ali optuzbe prema njima su dosle sa krive adrese, jer ih optuzuju ljudi koji misle potpuno isto kao i oni - fasistsicki i koljacki.
- danas
bravo! sad mi teba neki smajli sto aplaudira...umro je mostar wrote:Da je ovaj clanak napisao Feral, svi bi ga u glas podrzali. Medjutim kad ovo napise fasisoidni Vecernji list, onda zaista ne mogu a da ne pomislim da namjera nije bila objektivno informisanje citalaca, nego klasicna propagana koja zeli sve bosanske muslimane proglasiti teroristima i ljudima nize rase. Ljudi ovo je pisao Vecernji list, ciji ekvivalent u BiH je SAFF, a u Srbiji Kurir i mi bi sad kao njima trebali vjerovat da im je cilj objektivno informisanje. Mene iritira kada novina koja pise o ovome, ne pise da Poljud padne u trans na covjeka koji pjeva "Jasenovac i Gradiska Stara to je kuca Maksovih mesara". Halo de pocistite svoju avliju i zapitajte se zasto je 30.000 srednjoskolaca odusevljeno pozivom na klanje, pa onda dolazite u BiH. Naravno ljudi iz ovog clanka su manijaci i bolesnici, ali neka Vecernji list prvo rijesi pitanje svojih manijaka, kojih ima i previse da bi se bavio manijacima druge vrste. Dakle da je pisao Feral podrzao bi objerucke, ali kad to pise fasisticki Vecernji list kojem je jedini cilj sirenje mrznje i koji pociva na mrznji prema svemu sto bi moglo ojachati zemlju BiH, onda ne mogu vjerovati njima i njihovim namjerama koje su sve osim casne. Ovi ljudi su sramota bosanskih muslimana, ali optuzbe prema njima su dosle sa krive adrese, jer ih optuzuju ljudi koji misle potpuno isto kao i oni - fasistsicki i koljacki.