HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Moderator: anex
- van Basten
hm... zanimljivo... a meni na Hs ne zatamne nego sasvim ukinu HRT2 za vrijeme Wimbldona, a i jučer su za vrijeme formule
-
Nancy Drew
- J.P.Montoya
pa naravno da ce zatamniti formulu i tenis i zlatnu ligu i copa americu al ne kontam sto zatamljuju sport koji je njihov koji niko ne prenosi u BiH (recimo atletski miting u Zagrebu mi prvi pada na pamet)
P.S. Jucer zadnjih 15 minuta tekme Venecuela-Urugvaj bilo na HRT-2 mora da je onaj sto zatamljuje prespavao
P.S. Jucer zadnjih 15 minuta tekme Venecuela-Urugvaj bilo na HRT-2 mora da je onaj sto zatamljuje prespavao
- shalla
Ne znam koja ti je kablovska al je nama BHCN danas prvi put "zacrnio" program, ja sam dosad komplet wimbledon gledao na HRT2 (kao i komplet utakmicu od sinoć Uru-Ven). Jedino je sad sranje što ne vraćaju program, i dalje stoji zacrnjenJ.P.Montoya wrote:pa naravno da ce zatamniti formulu i tenis i zlatnu ligu i copa americu al ne kontam sto zatamljuju sport koji je njihov koji niko ne prenosi u BiH (recimo atletski miting u Zagrebu mi prvi pada na pamet)
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
Btw hvala bogu pa vratise hrt2 jer bih poludila od dosade
Vako bar imam od 2 do 4 posljepodne O.C. i tree hill da gledam
-
Ali_G
NIkako mi nije jasno sto se svi bunite sto se zatamnjuje sport na HRT-u. Hajd' da ovi nasi kanali to isto ne prenose, pa da nemamo gdje gledat', pa ok.
Nesto se previse nafurali na susjedske komentatore. Rek'o bi covjek nema boljih u Evropi. Momci na Hayatu koji rade prenos F1 u zadnje vrijeme sasvim solidno obavljaju svoj pos'o, al' dzaba. Daj ti nama HRT
Nesto se previse nafurali na susjedske komentatore. Rek'o bi covjek nema boljih u Evropi. Momci na Hayatu koji rade prenos F1 u zadnje vrijeme sasvim solidno obavljaju svoj pos'o, al' dzaba. Daj ti nama HRT
-
Celicna_saka
Toliko dobro rade da im se i sada pricinjava Sumaher na stazi, o nekompetencijie i nedostatku elementarnog poznavanja sporta kojeg prate suvisno je i pricati, a tek se u ocaj bacim kada vidim kako se pripreme za trku, jedino sto znaju reci je "downforce sila" i "krilca".Ali_G wrote:NIkako mi nije jasno sto se svi bunite sto se zatamnjuje sport na HRT-u. Hajd' da ovi nasi kanali to isto ne prenose, pa da nemamo gdje gledat', pa ok.
-
jalija s bistrika
Slika HRT2 na Elobu je katastrofa jedva likove raspoznaješ inače slika na digitalnoj je fuj, ako je ovo digitala onda sam ja Anštajn isto kao da sliku puštaju sa S-VHS-a. Ja sam ih zvao danima da nešto urade sa slikom ali aščara da dole rade sve neznalice niša ama baš ništa nisu napravili slika idalje katastrofa a sve sami inžinjeri u Elob-u.
- Neelix
F1 na hajatu je kriza
kaze lik, u vrhu konstruktorskog poretka bore se meklaren i mercedes...
fudbalski su mi nashi, koliko god grozni bili, bolji od hrvatskih mrtvaca. ali onaj jasarevic (f1 hayat) prelazi svake granice nepismenosti i neinformisanosti, da ne spominjem grozan glas
fudbalski su mi nashi, koliko god grozni bili, bolji od hrvatskih mrtvaca. ali onaj jasarevic (f1 hayat) prelazi svake granice nepismenosti i neinformisanosti, da ne spominjem grozan glas