HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Moderator: anex
-
jalija s bistrika
#451 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Ma pashice sad te moram pohvaliti pravi si biser ne prevazidjen si kada su upitanju gluposti. 
- shalla
#452 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Uopšte se ne radi o tome jesu li porasle kamate ili zatamnjuje li se kanal pogrešno, ja sam se samo osvrnuo na tvoj bezobrazni komentar, u smislu "pa šta ako fulite malo Dr. House-a ili nešto drugo, ko vas jebe nemojte ni gledati TV"...pashica wrote:Pa šta bih se ja sad trebao ubiti što nekome ne valja slika? Ni kod vas ne mogu svi dobiti kredite pa niko ne tersa ovoliko. Šta bih ja sad trebo da lajem što su kamate porasleshaqqa wrote:Kako te/vas samo nije stid jadovi jedni, čuj mu samo provokacija...pashica wrote:Baš se pitam da li ste vi u svom poslu toliko perfektni, koliko napadate druge? Izađite malo vani, dok još ima lijepog vremena, a kasnije gledajte tv
Moja firma nije perfektna, nije ničija, ali ja ne bih bio toliko bezobrazan pa rekao ljudima "što će vam kredit, živite kao beskućnici, spavajte pod vedrim nebom"...Svi kabl operateri imaju problema, velikih, ali jebiga, svakim danom se nešto popravlja, konkurencija raste, samim tim i kvalitet
Najveći crnjak od svega je taj što se raja pomirila sa zatamnjivanjem programa pa se sad pokušavamo izboriti bar da gledamo ono što "smijemo" a ni to nismo u mogućnosti zato što, o Bože, HRT nekad pomjeri satnicu za 15-20 minuta a vašim guzicama je mrsko to manuelno raditi. Kad već povećavate cijenu usluga bez da dajete nešto zauzvrat (govorim uopšteno o kabl operaterima) onda fino zaposlite nekog ko će za 300 KM ručno odrađivati taj bajni posao.
- Epitop
#453 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Sve je to isto ne mogu odrediti jednog čovjek da ponovo uključi HRT 2 poslije 20 h kada nema više Olimpijskog sadržaja. Kada treba poslati opomenu odmah se javljaju.
- and
#454 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
pa ne bi se ti trebao ubiti što nekome ne valja slika,već bi tvoj gazda trebao zatvoriti firmu ako nije u stanju da isporuči ono što naplati.takvi problemi bi se mogli tolerisati na početku dok se sve kao uštima,ali nakon toliko godina,i toliko naplaćenih para morao je obezbijediti kvalitet.ako ja nešto platim,želim to i da dobijem,ostalo me ne interesuje.to su vaši problemi.pashica wrote:Pa šta bih se ja sad trebao ubiti što nekome ne valja slika? Ni kod vas ne mogu svi dobiti kredite pa niko ne tersa ovoliko. Šta bih ja sad trebo da lajem što su kamate porasleshaqqa wrote:Kako te/vas samo nije stid jadovi jedni, čuj mu samo provokacija...pashica wrote:Baš se pitam da li ste vi u svom poslu toliko perfektni, koliko napadate druge? Izađite malo vani, dok još ima lijepog vremena, a kasnije gledajte tv
Moja firma nije perfektna, nije ničija, ali ja ne bih bio toliko bezobrazan pa rekao ljudima "što će vam kredit, živite kao beskućnici, spavajte pod vedrim nebom"...Svi kabl operateri imaju problema, velikih, ali jebiga, svakim danom se nešto popravlja, konkurencija raste, samim tim i kvalitet
-
pashica
#455 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Jednostavno ne razumijete i to je to, a nemoguće je da neko sjedi 24 sata u centrali i čeka kad će početi neka sportska emisija. Isti problem imaju svi kabl operateri, samo zbog toga što nemaju autorska prava. A kad se budete žalili mom gazdi, žalite se i za moje prekovremene sate što se ne plaćaju
@jalija s bistrika, ako nemaš ništa pametno da kažeš, onda nemoj ni da vrijeđaš jer se ne poznajemo
Samo sam zaposlen i radim kako mi se kaže. Na ovu temu se više neću ni javljati, zdra'o
@jalija s bistrika, ako nemaš ništa pametno da kažeš, onda nemoj ni da vrijeđaš jer se ne poznajemo
Samo sam zaposlen i radim kako mi se kaže. Na ovu temu se više neću ni javljati, zdra'o
- alphonse kauders
- scooter21ba
#457 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
a kako moze u internet provider firamama sjediti cikica i pruziti 24 sata podrsku?pashica wrote:Jednostavno ne razumijete i to je to, a nemoguće je da neko sjedi 24 sata u centrali i čeka kad će početi neka sportska emisija. Isti problem imaju svi kabl operateri, samo zbog toga što nemaju autorska prava. A kad se budete žalili mom gazdi, žalite se i za moje prekovremene sate što se ne plaćaju![]()
a za tvoje prekovremene sate se zali sam ili si nesposooban da se izboris za sebe pa te jebe kako hoce u tom slucaju tvoj gazda
- Metafizicz
#458 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
evo vec pola sata, tenis ide nesmetano.
- scooter21ba
#459 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
na kojoj to kablovskoj?
-
The 51st State
#461 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Jah, puno je dati recimo 3000 milje mjesecno za dodatna tri radnika koji bi gledali u monitore i pritiskali dugme.pashica wrote:Jednostavno ne razumijete i to je to, a nemoguće je da neko sjedi 24 sata u centrali i čeka kad će početi neka sportska emisija. Isti problem imaju svi kabl operateri, samo zbog toga što nemaju autorska prava. A kad se budete žalili mom gazdi, žalite se i za moje prekovremene sate što se ne plaćaju![]()
- amrica
#462 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
zasto je zamracen hrt 2 sada?????
Najavljen dr house....
Najavljen dr house....
- stachu
#463 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Cuj zamracili HRT2!?
Kod mene na BHCN je OK, a House je bio i prosao! Poceo oko 21:30.
- amrica
#464 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
hvala, na programu hrt najvaljeno da je u 23h, polsije vijesti na drugom...
Sad "odmraceno", valjda bio pregled nogometa...
Sad "odmraceno", valjda bio pregled nogometa...
-
jalija s bistrika
#465 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Citat iz današnje Extre: KAHRICA: SARAJEVO JE POD POSEBNOM LUPOM
Gledaoci koji koriste usluge kablovskih operatera u Kantonu Sarajevo uskraceni su pratiti sportske događaje koji se emitiraju na HTV2 , u prvom redu Hrvatske nogometne lige.U terminu derbi susreta HNL-a stanovnici KS imaju zatamnjenu sliku,dok se u ostatku naše zemlje bez problema mogu gledati utakmice.Pojašnjenje nam je dao Halil Kahrica, predsjednik Upravnog odbora AKOPBIH , asocijacije kabel-operatera i distributera BIH.To je odluka koju moramo poštovati i potpuno je provodimo u djelo.Ne znam što to ne rade i u ostalim kantonima, ali mi ne želimo da nas kazni Regulatorna agencija za komunikacije(RAK), a vjerovatno bi vrlo brzo bili sankcionisani, jer je Sarajevo uvijek pod posebnom lupom.Putem Olimpiskog komiteta Hrvatske dobili smo potvrdu da možemo emitirati utakmice rukometa i odbojke, ali nažalost još nismo riješili pitanje nogometa – kaže Kahrica.Predsjednik Upravnog odbora AKOPBIH-a ističe da već dvije godine pokušavaju riješiti ovaj problem.Pokušavali smo na sve načine, ali bez ikakvog uspjeha.Ne znamo kome više da se obratimo, ali ne možemo ništa raditi na svoju ruku- kaže Kahrica
Sad se postavlja pitanje je li gosp.Kahrica predsjednik AKOP-a za cijelu BIH ili samo Kantona SARAJEVO jer je ocito ne nadlezan za ostali dio zemlje gdje se HTV2 gleda bez problema, odnosno bez zatamnjena za razliku od Kantona Sarajevo.

Gledaoci koji koriste usluge kablovskih operatera u Kantonu Sarajevo uskraceni su pratiti sportske događaje koji se emitiraju na HTV2 , u prvom redu Hrvatske nogometne lige.U terminu derbi susreta HNL-a stanovnici KS imaju zatamnjenu sliku,dok se u ostatku naše zemlje bez problema mogu gledati utakmice.Pojašnjenje nam je dao Halil Kahrica, predsjednik Upravnog odbora AKOPBIH , asocijacije kabel-operatera i distributera BIH.To je odluka koju moramo poštovati i potpuno je provodimo u djelo.Ne znam što to ne rade i u ostalim kantonima, ali mi ne želimo da nas kazni Regulatorna agencija za komunikacije(RAK), a vjerovatno bi vrlo brzo bili sankcionisani, jer je Sarajevo uvijek pod posebnom lupom.Putem Olimpiskog komiteta Hrvatske dobili smo potvrdu da možemo emitirati utakmice rukometa i odbojke, ali nažalost još nismo riješili pitanje nogometa – kaže Kahrica.Predsjednik Upravnog odbora AKOPBIH-a ističe da već dvije godine pokušavaju riješiti ovaj problem.Pokušavali smo na sve načine, ali bez ikakvog uspjeha.Ne znamo kome više da se obratimo, ali ne možemo ništa raditi na svoju ruku- kaže Kahrica
Sad se postavlja pitanje je li gosp.Kahrica predsjednik AKOP-a za cijelu BIH ili samo Kantona SARAJEVO jer je ocito ne nadlezan za ostali dio zemlje gdje se HTV2 gleda bez problema, odnosno bez zatamnjena za razliku od Kantona Sarajevo.
- amrica
#466 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
jalija s bistrika wrote:Citat iz današnje Extre: KAHRICA: SARAJEVO JE POD POSEBNOM LUPOM
Sad se postavlja pitanje je li gosp.Kahrica predsjednik AKOP-a za cijelu BIH ili samo Kantona SARAJEVO jer je ocito ne nadlezan za ostali dio zemlje gdje se HTV2 gleda bez problema, odnosno bez zatamnjena za razliku od Kantona Sarajevo.![]()
![]()
Kakve veze ima OKH sa pravima prenosa hrvatskih liga????
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#467 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Seru i prosipaju nam suplju,svako ko ima imalo mozga nece povjerovati u ove njihove nebuloze.Jednostavno je na djelu monopol!amrica wrote:jalija s bistrika wrote:Citat iz današnje Extre: KAHRICA: SARAJEVO JE POD POSEBNOM LUPOM
Sad se postavlja pitanje je li gosp.Kahrica predsjednik AKOP-a za cijelu BIH ili samo Kantona SARAJEVO jer je ocito ne nadlezan za ostali dio zemlje gdje se HTV2 gleda bez problema, odnosno bez zatamnjena za razliku od Kantona Sarajevo.![]()
![]()
Kakve veze ima OKH sa pravima prenosa hrvatskih liga????
-
in33sa
#468 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Kojeg rukometa i odbojke, hebali ih i rukomet i odbojka?????
HRT nema nikakve prijenosa odbojke, a rukomet prenose samo u slucaju nastupa RK Zagreb u Ligi prvaka, sto Elob regularno zatamni (prosla subota)
Dakle, kojeg rukometa i odbojke, mamicu vam lazovsku.
HRT nema nikakve prijenosa odbojke, a rukomet prenose samo u slucaju nastupa RK Zagreb u Ligi prvaka, sto Elob regularno zatamni (prosla subota)
Dakle, kojeg rukometa i odbojke, mamicu vam lazovsku.
-
jalija s bistrika
#469 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Samo mi nije jasno ovo citiram :Ne znam što to ne rade i u ostalim kantonima, ali mi ne želimo da nas kazni Regulatorna agencija za komunikacije(RAK), a vjerovatno bi vrlo brzo bili sankcionisani, jer je Sarajevo uvijek pod posebnom lupom.Pa kako ih onda dosad nisu kaznili za ostale kantone ako su AKOP za("BIH"), ako oni pustaju nelegalno signal (sport) na HRT2.
Kratko i previse jasno MONOPOL.
-
in33sa
#470 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Eh pa monopol, jasta.jalija s bistrika wrote:Samo mi nije jasno ovo citiram :Ne znam što to ne rade i u ostalim kantonima, ali mi ne želimo da nas kazni Regulatorna agencija za komunikacije(RAK), a vjerovatno bi vrlo brzo bili sankcionisani, jer je Sarajevo uvijek pod posebnom lupom.Pa kako ih onda dosad nisu kaznili za ostale kantone ako su AKOP za("BIH"), ako oni pustaju nelegalno signal (sport) na HRT2.![]()
![]()
![]()
![]()
Kratko i previse jasno MONOPOL.
Sad su i Novu poceli zatamnjivati, sta je sljedece, Eurosport
Gamad.
- shalla
#471 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Hehehehehehehehe rukomet i odbojka, hehehehe. Znate kad je zadnji put HRT prenosio odbojku? Dok je Barbara Jelić bila najbolja odbojkašica na svijetu (tamo neke '98
) a rukomet mi je bio zatamnjen (BHCN) iako mi se baš gledala tekma Zagreb-Lemgo. Koje mutikaše čovječe dragi, kome oni muda za bubrege prodaju, ccc...
-
leeloo
#472 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Nek oni zamracuju, a niko se nije pobrinuo za prava prenosa NLB lige. Nek je federalna usla u projekat Operacija Fijasko.... javni emiter.... sramota majke mi.
Sad bih ukinula kablovsku da mi internet ne ide preko nje. Nadam se da ce Logosoft pozuriti sa svojom dsl uslugom da odjebem HS... definitivno najgori kablovski operater... Izbor programa katastrofa. MTV-a nema mjesecima, nema eurosporta.... ma fuj.
Sad bih ukinula kablovsku da mi internet ne ide preko nje. Nadam se da ce Logosoft pozuriti sa svojom dsl uslugom da odjebem HS... definitivno najgori kablovski operater... Izbor programa katastrofa. MTV-a nema mjesecima, nema eurosporta.... ma fuj.
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
#473 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Nemoj tako,sa druge strane imas DM,Behar,Igman,Tv Alfa,99...leeloo wrote:Nek oni zamracuju, a niko se nije pobrinuo za prava prenosa NLB lige. Nek je federalna usla u projekat Operacija Fijasko.... javni emiter.... sramota majke mi.
-
in33sa
#474 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
Kako jeftino padaju na banalnostima... kao, inace, kad nam zamrace pola filma posljepodne ili predvece ili navece, odgovor je "imaju tajmer i nije do njih ako HRT ne postuje svoj raspored programa", jel.
Danas, na HRT2 ide utakmica koja nije najavljena, veceras, pola osam, subota navece... da ih zovnes za pomoc, elob tehnicku podrsku, niko se nebi javio jer kao nikoga nema, imaju oni tajmere. Ali, utakmica koja nije najavljena, nigdje, HRT zapravo najavio da prijenosa iz Ukrajine nema i zvanicno, u to vrijeme trebao ici film. Pola sata nakon pocetka utakmice, lola zatamnio HRT2
Znaci da imaju covjeka tamo, nikakav tajmer. A to sto se ne javlja kad zoves zbog nestanka tv signala ili net signala, pojeo vuk magarca.
Jos jednom dokazuju kakva govna rade u sarajevskim kablovskim provajderima.
Danas, na HRT2 ide utakmica koja nije najavljena, veceras, pola osam, subota navece... da ih zovnes za pomoc, elob tehnicku podrsku, niko se nebi javio jer kao nikoga nema, imaju oni tajmere. Ali, utakmica koja nije najavljena, nigdje, HRT zapravo najavio da prijenosa iz Ukrajine nema i zvanicno, u to vrijeme trebao ici film. Pola sata nakon pocetka utakmice, lola zatamnio HRT2
Znaci da imaju covjeka tamo, nikakav tajmer. A to sto se ne javlja kad zoves zbog nestanka tv signala ili net signala, pojeo vuk magarca.
Jos jednom dokazuju kakva govna rade u sarajevskim kablovskim provajderima.
- M-16
#475 Re: HRT2 na kablovskoj (vol.2)
nadam se da sportski sadzaji HRT 2 nikad nece zazivjet u Sarajevu
razlog?
zato sto je posmatranje jeda gujine in33sa nacisto priceless.
:D hihi.. jopet je neko ugrozeno..blagos meni...sigurno je reis licno zabranio, a vehabije pritiskaju taster hihihi
zato sto je posmatranje jeda gujine in33sa nacisto priceless.