Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
- kriticarka_nikova
#1 Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Hrkač je osoba koja uvijek prva zaspi. Hrkač je osoba koja nikad neće da prizna da je hrkač. Hrkač nema obzira prema nehrkačima. Hrkač je osoba koju nije briga za besane noci nehrkača.
Nedavno sam imala 7 dana bukvalno noćne more. Bila sam na odmoru sa jednom zenom koja je hrkala kao da je progutala motorku. Bilo kako da je spavala: dal’ na leđima, dal na boku, ona je hrkala. Ja sam se okretala kao jagnje na žaru i onda jedan dan kupim čepiće u apoteci. Kad sam ih stavljala u uši pomisla sam da su moje uši takve konstrukcije da mi čepići ne mogu začepit tu rupu, ali hajde reko mozda se desi čudo….no….iako sam stavila čepiće ja sam je opet čula kako hrče. Dakle čepici mi nisu pomogli, mozda sam uzela neke jeftine. Da li postoje skuplji i kvalitetniji koji bi mi pomogli?
Ja nehrčem kad spavam. Samu sebe bih odmah probudila, jer imam prelagan san.
Eto ova tema moze usput posluzit hrkačima kako da nadju lijeka (ako lijek uopste postoji) za svoje hrkanje. Tako bi poštedili one koji spavaju s njima u istoj sobi.
Nedavno sam imala 7 dana bukvalno noćne more. Bila sam na odmoru sa jednom zenom koja je hrkala kao da je progutala motorku. Bilo kako da je spavala: dal’ na leđima, dal na boku, ona je hrkala. Ja sam se okretala kao jagnje na žaru i onda jedan dan kupim čepiće u apoteci. Kad sam ih stavljala u uši pomisla sam da su moje uši takve konstrukcije da mi čepići ne mogu začepit tu rupu, ali hajde reko mozda se desi čudo….no….iako sam stavila čepiće ja sam je opet čula kako hrče. Dakle čepici mi nisu pomogli, mozda sam uzela neke jeftine. Da li postoje skuplji i kvalitetniji koji bi mi pomogli?
Ja nehrčem kad spavam. Samu sebe bih odmah probudila, jer imam prelagan san.
Eto ova tema moze usput posluzit hrkačima kako da nadju lijeka (ako lijek uopste postoji) za svoje hrkanje. Tako bi poštedili one koji spavaju s njima u istoj sobi.
- red387
#2 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Ti baš spavaš s budalama u sobi, prvo mjesečari pa onda hrkači 
On topic: Stavi im štipaljicu na nos i disat će na usta
- kriticarka_nikova
#3 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Nemoj ih vrijedat. Nisu to budale. Nisu oni krivi sto im se to dešava.red387 wrote:Ti baš spavaš s budalama u sobi, prvo mjesečari pa onda hrkači
Ako cemo da se vrijedjamo, nisi ni ti nista bolji.
- red387
#4 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Nisam htio da ih vrijeđam. Izvinjavam sekriticarka_nikova wrote:Nemoj ih vrijedat. Nisu to budale. Nisu oni krivi sto im se to dešava.red387 wrote:Ti baš spavaš s budalama u sobi, prvo mjesečari pa onda hrkači
- Sunrise00
#6 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
ti na svakoj temi koju otvoris na forumu, napadnes bar dvoje ljudikriticarka_nikova wrote:Nemoj ih vrijedat. Nisu to budale. Nisu oni krivi sto im se to dešava.red387 wrote:Ti baš spavaš s budalama u sobi, prvo mjesečari pa onda hrkači
- kriticarka_nikova
#7 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Posto je vas vecina mastovita na forumu, moze od ovog gore ispast da znam kako spava doticni (zaboravila sam mu nick), ali da ne bude zabune (jos se moze razvest od zene zbog ovog ako je ozenjen), no, na temi "Mjesecari" isti se zalio kako piski u krevet, tako da kad sam ono rekla misla sam na to.burek_in_space wrote:
Uh sto ne volim pravdanja.
- kriticarka_nikova
#9 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
Nisu to napadi, to su diskusije. No, ovisi kako ko shvati.Inace volim komunikaciju i rijetko koga ignorisem na svojoj temi.Sunrise00 wrote:ti na svakoj temi koju otvoris na forumu, napadnes bar dvoje ljudikriticarka_nikova wrote:Nemoj ih vrijedat. Nisu to budale. Nisu oni krivi sto im se to dešava.red387 wrote:Ti baš spavaš s budalama u sobi, prvo mjesečari pa onda hrkači
A i dosadno mi je brate, na odmoru sam, nigdje nisam otisla ovaj vikend, pa visim za ovim računarom ko da me neko lancima vezo za njega. Mislim da se da primjetit. Nikad nisam bila tolko dosadna na forumu ko sad.
- therrarrius
#10 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
U nadi da se ova tema ne pretvori u zachatavanje i spamanje sa milion
i jos milion
uz pokoji LOL i LMFAO nebi bilo lose kada bi neko napisao postoji li kakva terapija za ''nocne žage''.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
#12 Re: Hrkači(ljudi koji hrču,prim.prevod)
I sad bi dosadu lijecila preko nashe grbache, ... ?kriticarka_nikova wrote:Nisu to napadi, to su diskusije. No, ovisi kako ko shvati.Inace volim komunikaciju i rijetko koga ignorisem na svojoj temi.Sunrise00 wrote:ti na svakoj temi koju otvoris na forumu, napadnes bar dvoje ljudikriticarka_nikova wrote: Nemoj ih vrijedat. Nisu to budale. Nisu oni krivi sto im se to dešava.
A i dosadno mi je brate, na odmoru sam, nigdje nisam otisla ovaj vikend, pa visim za ovim računarom ko da me neko lancima vezo za njega. Mislim da se da primjetit. Nikad nisam bila tolko dosadna na forumu ko sad.