neam pojma, meni stiglo ko 7. ruci...Vingo wrote:labrusca wrote:Kada udjem negdje i vidim u kakvom je stanju hala samo pomislim kako onda kuhaju... Zene moraju sjesti da bi izvrsile nuzdu pravilno- iz tog razloga ne koristim javne wc. Kako sam procitala u jednom radu o urinarnoj inkontinenciji-nemogucnost zadrzavanja mokrace-zene ako koriste cucavac slabe te neke misice i kasnije nosaju pelene. E hajde ne budi hipohondar, ne nosaj mikroskop u supermarket i ne budi anoreksicanlijepo neznanje...
Dapache....dapache....Kad bi zene cesce koristile cucavac (pod pretpostavkom da ce ustati nakon sto cucnu) ti misici bi ojacali.
PS taj mail - jesu li to iste tabele sa cin.ba?
Hrana koju jedemo
Moderator: anex
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
-
vodolija_33
nemam pojma... znam da se ispod ovih rezultata potpisao bivši dekan veterinarskog fakulteta...
-
Vingo
http://www.cin.ba/Stories/P7_Food/pdf/S ... 6.2006.pdf
To su te.....
A tek ona tabela sa bakterijama.....proteus kog nema u namirnicama , ali ima u ljudskom probavnom sistemu, sto nam kaze da dragi i mili kuhari, trgovci i konobari bas i ne peru ruke.....
Meni se od jucer povraca...
To su te.....
A tek ona tabela sa bakterijama.....proteus kog nema u namirnicama , ali ima u ljudskom probavnom sistemu, sto nam kaze da dragi i mili kuhari, trgovci i konobari bas i ne peru ruke.....
-
labrusca
Mislim da treba osloniti laktove na koljena i podici noge na prstice a na cucavcu je to malo tezeVingo wrote:labrusca wrote:Kada udjem negdje i vidim u kakvom je stanju hala samo pomislim kako onda kuhaju... Zene moraju sjesti da bi izvrsile nuzdu pravilno- iz tog razloga ne koristim javne wc. Kako sam procitala u jednom radu o urinarnoj inkontinenciji-nemogucnost zadrzavanja mokrace-zene ako koriste cucavac slabe te neke misice i kasnije nosaju pelene. E hajde ne budi hipohondar, ne nosaj mikroskop u supermarket i ne budi anoreksicanlijepo neznanje...
Dapache....dapache....Kad bi zene cesce koristile cucavac (pod pretpostavkom da ce ustati nakon sto cucnu) ti misici bi ojacali.
PS taj mail - jesu li to iste tabele sa cin.ba?
Mah, ja stvarno ne znam kako su nasi stari prezivljavali bez domestosa itd.
-
mIRCerka
predlazem dijetu...i uzgajanje vlastitog voca i povrca...makar to znamo...vodolija_33 wrote:nemam pojma... znam da se ispod ovih rezultata potpisao bivši dekan veterinarskog fakulteta...
-
vodolija_33
pa i esherihia coli je također bakterija koja se nalazi u debelom crijevuVingo wrote:http://www.cin.ba/Stories/P7_Food/pdf/S ... 6.2006.pdf
To su te.....
e jesmo se najeli govana, da oprostite... ali bukvalno
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Jeftin nacin da se reklamira osobno kulinarstvovodolija_33 wrote:
u svakom slučaju, JA OD SADA JEDEM KOD KUĆE:D
-
vodolija_33
ti baš uvijek moraš da mi uništiš posao, jel' de?horns&drums wrote:Jeftin nacin da se reklamira osobno kulinarstvovodolija_33 wrote:
u svakom slučaju, JA OD SADA JEDEM KOD KUĆE:D
:D:D:D:D
a taman sam spremala reklamnu poruku

- cHupjahalic@
Kad sve ovo sto pisete procitam (mislim na vas koji boravite u Bosni) dobijam utisak da do sada ni inspekcije a ni mediji nisu nista radili da bi ljudi bili svjesni o cemu se radi...Vingo wrote:http://www.cin.ba/Stories/P7_Food/pdf/S ... 6.2006.pdf
To su te.....
Pa na Zapadu je sasvim normalno objaviti u vijestima da je inspekcija zatvorila taj i taj restoran zbog toga i toga... Vrse redovno kontrole i svi koji ne prodju takve inspekcije moraju u nekom roku srediti restoran/ kafic ili ga inspekcija zatvara.
Iskreno, meni je najzalosnije kad vidim dobro sredjen restoran/ kafic a prije nego sto si usao u wc vec si na putu "vanka".
Tuzno je da "gazda" odvali par miliona na namjestaj a ne moze da odvoji koju marku za tecni sapun, dobru cesmu, papir za ruke i wc papir.
-
vodolija_33
Jučer ja pričam sa jednim poznanikom i kažem mu za e.mail koji sam primila... kaže on: reci da nije Zmaj
rekoh: jeste i Zmaj
:D
kaže on: o ne, ja DANAS jeo iz Zmaja
:D:D
Samo da se zna, do jučer je moje omiljeno jelo BIO čizburger iz HAM-HAM-a
kaže on: o ne, ja DANAS jeo iz Zmaja
Samo da se zna, do jučer je moje omiljeno jelo BIO čizburger iz HAM-HAM-a
-
Pearl
bila sam toliko gladna (sreca jela sam prije nego sto sam ovo procitala) da mi je sad zao da ovo sve povratim... a i da odem u wc... nakon sve ove price..mIRCerka wrote:malo...pa ti si bas izdrzljiva...Pearl wrote:meni je sad malo muka....
-
Pearl
neeeeeeeeeeeeeeeee..... zmaaaaajjjjjjjvodolija_33 wrote:Jučer ja pričam sa jednim poznanikom i kažem mu za e.mail koji sam primila... kaže on: reci da nije Zmajrekoh: jeste i Zmaj
kaže on: o ne, ja DANAS jeo iz Zmaja![]()
Samo da se zna, do jučer je moje omiljeno jelo BIO čizburger iz HAM-HAM-a![]()
to je bila i moja reakcija kad sam procitala izvjestaj...
- cHupjahalic@
Nek Zmaj sredi svoju kolibu.
(ne znam da li se radi o nekom vecem restoranu, ma bez obzira... boli me dzon... vrijeme da narod zna
).
Evo ja malo prije jela, cak sam jela odmah nakon jucerasnjeg dozivljaja (pa on je cistio prste, mi smo samo njegov alibi ako gdje zapne
).
Evo ja malo prije jela, cak sam jela odmah nakon jucerasnjeg dozivljaja (pa on je cistio prste, mi smo samo njegov alibi ako gdje zapne
-
vodolija_33
@cHupjahalic@
kakav je doživljaj bio u pitanju?
kakav je doživljaj bio u pitanju?
- cHupjahalic@
Citaj na 4. stranici i sve ce ti biti jasno.vodolija_33 wrote:@cHupjahalic@
kakav je doživljaj bio u pitanju?:D
btw... al` ipak sam jela i jedem i dalje.
- cHupjahalic@
I sto je cudno: zdraviji smo bili dok smo ih jeli.ztluhcs wrote:Ma hajde ba čemu panika... Koliko smo svi posranih trešanja i jabuka s grane pojeli...:D:D Big deal, jal vrana jal ćevaBdžija...
A, znate li isto da svaki covjek pojede xxxx paukova prosjecno u zivotu?
Nekad se stvarno sita probudim i nije mi dorucak potreban...
-
ztluhcs
- Location: Life isn't fair. It's just fairer than death, that's all.
Pa fakat... To bolesno kreveljenje peri ovo peri ono 10x, isto ko da je èovjek sterilni sistem koji nema bakterije na sebi...cHupjahalic@ wrote:I sto je cudno: zdraviji smo bili dok smo ih jeli.ztluhcs wrote:Ma hajde ba èemu panika... Koliko smo svi posranih tre¹anja i jabuka s grane pojeli...:D:D Big deal, jal vrana jal æevaBd¾ija...
![]()
![]()
A, znate li isto da svaki covjek pojede xxxx paukova prosjecno u zivotu?(ne zezam, najozbiljnije
).
Nekad se stvarno sita probudim i nije mi dorucak potreban...![]()
Kako su ljudi ¾ivjeli hiljadama godina nije mi jasno... Nije ba¹ bilo tekuæeg sapuna, kade i vode...
Jabuku s grane... Meso sa ro¹tilja iz neke neoprane posude...
-
vodolija_33
fuuujjjcHupjahalic@ wrote:Citaj na 4. stranici i sve ce ti biti jasno.vodolija_33 wrote:@cHupjahalic@
kakav je doživljaj bio u pitanju?:D
![]()
btw... al` ipak sam jela i jedem i dalje.
-
mIRCerka
ako karikirash, onda radi kako treba...ztluhcs wrote:Ma hajde ba čemu panika... Koliko smo svi posranih trešanja i jabuka s grane pojeli...:D:D Big deal, jal vrana jal ćevaBdžija...
ćevaPČija...
ni to vise necu jesti...necu disati...odo se bacit pod ovaj bager pred zgradom...
dabogda me tramvaj zgazio ako lazem...tramvaj...rukohvat....

-
vodolija_33
cHupjahalic@ wrote:I sto je cudno: zdraviji smo bili dok smo ih jeli.ztluhcs wrote:Ma hajde ba čemu panika... Koliko smo svi posranih trešanja i jabuka s grane pojeli...:D:D Big deal, jal vrana jal ćevaBdžija...
![]()
![]()
A, znate li isto da svaki covjek pojede xxxx paukova prosjecno u zivotu?(ne zezam, najozbiljnije
).
Nekad se stvarno sita probudim i nije mi dorucak potreban...![]()