Koja vam je hrana sexi? Volite li slag, skoljke, jagode, tresnje iz tegle sa sokom
Igra li hrana ikakvu vezu u vasem sexualnom zivotu i ako da, kakvu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Madam se da te na asociraju na neciju spagetuLucy01 wrote:A meni opet scena iz jednog filama, gdje koka samo "nosi" 3 hrpice slaga: dvije na gornjem dijelu tijela i jednu na donjem.
Volim i spagete i to one duge, ne znam sto![]()
Ne asocirajupitt wrote:Madam se da te na asociraju na neciju spagetuLucy01 wrote:A meni opet scena iz jednog filama, gdje koka samo "nosi" 3 hrpice slaga: dvije na gornjem dijelu tijela i jednu na donjem.
:D:D:D
ja volim slag i sve one hershey sirupe.....ma moze i strawberry champagne:D:D
pitt wrote:Madam se da te na asociraju na neciju spagetuLucy01 wrote:A meni opet scena iz jednog filama, gdje koka samo "nosi" 3 hrpice slaga: dvije na gornjem dijelu tijela i jednu na donjem.
Koja vam je hrana sexi?
Pitu, sta bi drugomanijak1 wrote:Koja vam je hrana sexi?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lucy , šta znaš![]()
pripremati ?
a sta ako je bik zenskog rodaštzngrm wrote:u mom selu sam afrodizijak je kad sam zakolješ janje, odereš joj kožu, povadiš organe, isječeš na komade, ispržiš glavušu, pojedeš sa dragom i onda nježno vodiš ljubav--
ali ipak, najbolja seksi hrana su muda od bika-
štzngrm ne moze da prica...kazeAna_Ana wrote:Ne mogu ni da zamislim100_KA wrote:neAna_Ana wrote:Jel si probao taj specijalitet?Muda od bika?
kako li izgledaPitaj štzngrm Pa neka ti objasni.
nije loše, nije loše....pitt wrote:Madam se da te na asociraju na neciju spagetuLucy01 wrote:A meni opet scena iz jednog filama, gdje koka samo "nosi" 3 hrpice slaga: dvije na gornjem dijelu tijela i jednu na donjem.
ja volim slag i sve one hershey sirupe....ma moze i strawberry champagne:D:D