hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
- translater
#1 hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
zamolio bih ako je neko upucen i poznaje u kojim hotelima u sarajevu se nudi na ponudi "dnevni boravak" (tj. soba za dvoje na par sati...) i koje su cijene otrpilike jer sam pregledao cjenovnike usluga u dosta hotela ali nigdje nisam uocio da se nudi "dnevni boravak"
- Ivo Lola
#2 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
haha a za kaj ce ti soba 
- Cholina_Lokica
#3 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
a vjerovatno za odradjivanja 
- muha_sa
#4 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
aaaaaaaaaaatranslater wrote:zamolio bih ako je neko upucen i poznaje u kojim hotelima u sarajevu se nudi na ponudi "dnevni boravak" (tj. soba za dvoje na par sati...) i koje su cijene otrpilike jer sam pregledao cjenovnike usluga u dosta hotela ali nigdje nisam uocio da se nudi "dnevni boravak"
ps---nisi ti dobro pregledao
uh
- poznanik
#5 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Šta, ti bi za grupumuha_sa wrote:aaaaaaaaaaatranslater wrote:zamolio bih ako je neko upucen i poznaje u kojim hotelima u sarajevu se nudi na ponudi "dnevni boravak" (tj. soba za dvoje na par sati...)zar za dvoje
![]()
- muha_sa
#6 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
ja konto on ce sam koji sahatak da provede
- poznanik
#7 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
muha_sa wrote:![]()
![]()
ja konto on ce sam koji sahatak da provedea ono jok
Možda su dvojica
-
Gospoda Ministarka
#8 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
muha_sa wrote:aaaaaaaaaaatranslater wrote:zamolio bih ako je neko upucen i poznaje u kojim hotelima u sarajevu se nudi na ponudi "dnevni boravak" (tj. soba za dvoje na par sati...) i koje su cijene otrpilike jer sam pregledao cjenovnike usluga u dosta hotela ali nigdje nisam uocio da se nudi "dnevni boravak"zar za dvoje
![]()
ps---nisi ti dobro pregledaohaj još jednom pregledaj paŠ vidjet da sve i jedan hotel jal hostel to nudi
![]()
uhnajebo sam sad
Ne, ne nude svi hoteli i hosteli dnevni boravak.
Dnevni boravak je u stvari namjenjen poslovnim ljudima kojima je soba potrebna na 2-3 h da se osvjeze sad sto se kod nas a pretpostavljam i svagdje u svijetu dnevni boravak koristi za brzinsko "odradzivanje" to je druga stvar, naime ne zele svi hotelijeri taj vid klijentele jer par takvih redovnih musterija i vec ti je hotel u mahali poznat po tim stvarima i rusis si imid.
Koji nude kod nas u Sarajevu za hotel Alem znam sigurno i pansion Suljovic (ne koristim tu uslugu da se odmah ogradim).
- Vragolan
#9 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
opaaaaaaaaaaaa
dnevni boravak za dvoje
evo vam moj stan za 50KM ima cista posteljina
grijanje, kuhinja, kupatilo (peskiri)
ja znam da tu ponudu ima marsal na bjelasnici
dnevni boravak za dvoje
evo vam moj stan za 50KM ima cista posteljina
grijanje, kuhinja, kupatilo (peskiri)
ja znam da tu ponudu ima marsal na bjelasnici
- karanana
#10 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
banana city moze posluziti za to. ne reklamiraju se da naplacuju po satu ali sa cijenom od 20 i nesto eura za noc, to ti je otprilike ta cijena. a imas sobu fakticki 24 sata pa ako se nakon 7-8 sati pauze ponovo zazelite, mozete se ponovo odraditi za vec placenu cijenu.
- jazzer
#11 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
karanana wrote:banana city moze posluziti za to. ne reklamiraju se da naplacuju po satu ali sa cijenom od 20 i nesto eura za noc, to ti je otprilike ta cijena. a imas sobu fakticki 24 sata pa ako se nakon 7-8 sati pauze ponovo zazelite, mozete se ponovo odraditi za vec placenu cijenu.
Mogu se ''odmarati'' dok se boje ne rastope
- Šef
#12 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Ako ćeš za odradjivanje preporučujem hotel "Sarajevo", pravo mjesto ako želiš da budeš inkognito.
Malo su im kreveti premekani za moj ukus ali to je u suštini nebitno. 
- vozač
#13 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
i......... šta bi
haj nam malo pričaj, evo šef nam je prenio svoje,(u suštini nebitno
), iskustvo sa mekanim krevetima, kako je kod tebe bilo ?
haj nam malo pričaj, evo šef nam je prenio svoje,(u suštini nebitno
- maslina
#14 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Ja sam jednom (ima i 10 godina) otišao u motel Zujevina. Čuo da se tamo može prileći preko dana. Damu pošaljem na sprat gdje su sobe, a ja odem do restorana, kako bih se dogovorio sa konobarom. Pitam koliko košta dnevni. Čovjek kaže 20km. Ja mu platim i pitam koliko mogu boraviti za 20km. On se smije i kaže: "Kol`ko možeš izdržati." 
- strong69
#15 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
maslina wrote:Pitam koliko košta dnevni. Čovjek kaže 20km. Ja mu platim i pitam koliko mogu boraviti za 20km. On se smije i kaže: "Kol`ko možeš izdržati."
U svakom slucaju, mislim da vecina hotela ima ovu ponudu. Spavam u hotelima neke srednje klase gdje je jednokrevetna soba cca 70-90 KM i vidim da vecina njih od Sarajeva, preko Zenice, Tuzle, Mostara i BL ima tu ponudu za dnevni boravak.
- karanana
#16 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
ma lahko ce se za hotele. ima tu opcija.
meni licno je veci problem onaj korak prije traganja hotela - pronalazak materijala za tu vrstu hobija.
meni licno je veci problem onaj korak prije traganja hotela - pronalazak materijala za tu vrstu hobija.
-
maxell_sarajevo
#17 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Pansion ADA na Cengic Vili, gazda regularan dogovorite se oko cijene, a ako si zainteresovan mogu vam i rucak pripremiti.Uglavnom usluga za deset, a i higijena je na visokom nivou.Tel:061 77 36 36
- Šef
#18 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Rekao sam mu najbolji varijantu. A ako hoće ugođaj kao iz Alan Forda onda neka ide u pansion "Chamonix" u Vojkovićima.vozač wrote:i......... šta bi![]()
haj nam malo pričaj, evo šef nam je prenio svoje,(u suštini nebitno), iskustvo sa mekanim krevetima, kako je kod tebe bilo ?
- karanana
#19 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
moze li obezbijediti i materijal za belegiju? (moze i na pp)maxell_sarajevo wrote:Pansion ADA na Cengic Vili, gazda regularan dogovorite se oko cijene, a ako si zainteresovan mogu vam i rucak pripremiti.Uglavnom usluga za deset, a i higijena je na visokom nivou.Tel:061 77 36 36
-
maxell_sarajevo
#20 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Vrte se one tu oko pansiona, samo im svirni sa nekim bijesnim automkaranana wrote:moze li obezbijediti i materijal za belegiju? (moze i na pp)maxell_sarajevo wrote:Pansion ADA na Cengic Vili, gazda regularan dogovorite se oko cijene, a ako si zainteresovan mogu vam i rucak pripremiti.Uglavnom usluga za deset, a i higijena je na visokom nivou.Tel:061 77 36 36
- jesaha
-
Static-X
#22 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
Kakav li je kod njega biznis upitanju 
- kokuz_sa
#23 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
brkic petrol na alipasinu polju..30Km
sobe za 10
sobe za 10
- jesaha
#24 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
nisu bolje neg mojekokuz_sa wrote:brkic petrol na alipasinu polju..30Km
sobe za 10
- translater
#25 Re: hoteli u Sarajevu(Dnevni boravak)
vidim ja ovdje vrag odnio shalu...
hvala za dosta korisnih informacija a nisam nikakav kabadahija koji ide naokolo da se skriva sa "gospodjama sumnjivog morala", jednostavno je stvar u tom da dolazim sad u sarajevo na koncert davida "deke"
a posto vozim dobro bi mi doslo da odmorim oci na par sati...a zasto soba za dvoje??...pa...sa djevojkom sam 
hvala za dosta korisnih informacija a nisam nikakav kabadahija koji ide naokolo da se skriva sa "gospodjama sumnjivog morala", jednostavno je stvar u tom da dolazim sad u sarajevo na koncert davida "deke"