ovisno o tome šta tražiš od hotela, za mene je trenutno možda i najbolji izbor u gradu holivud na ilidži, čovjek rastura, nema kakav sadržaj u hotelu nema, mislim da je noćenje sa doručkom oko 80 KM, kažem ne znam ko ti plaća taj poslovni dolazak i imaš li love za ovu opciju, ali ono što provjereno znam da se ovi na ilidži ubiše od posla.
e sad, grad ti je podaleko, ako ne voliš tramvaj, a opet ako si sa autom, imaš veliki hotelski parking i daljina ti nije problem, sve je to relativno. ovo što raja spominju jesu mjesta po čaršiji i centru grada, ali sve je to na mostu dobiješ, na ćupriji izgubiš, to su ti motelčići zavučeni po mahalama, meni sama pomisao na parkiranje u tim uličicama digne pritisak, ja volim kad je hotel velik, kad je širina oko njega, nema uličica, kad ima parking, sadržaje unutar hotela (šta ako ti kiša padala, ubi se od dosade), ne znam kakve ti standarde postavljaš, al meni je ovaj pomenuti baš onako po ukusu, mada o ukusima ne vrijedi raspravljati, ne bih samo da neko skonta da ih reklamiram