Hotel Una - đe ba ono nestade
- amaretto
#1 Hotel Una - đe ba ono nestade
Zna li iko šta se desi sa hotelom Una na Stupu.
Onaj mali slatki, hotel sa čistim bazenom, pristojnim cijenama , tenis terenima.
Odseliše i ni traga ljudima.Garant im ona zgrada što se izgradila ubila posao.
Ne mogu vjerovati.
Onaj mali slatki, hotel sa čistim bazenom, pristojnim cijenama , tenis terenima.
Odseliše i ni traga ljudima.Garant im ona zgrada što se izgradila ubila posao.
Ne mogu vjerovati.
- HAVANA
#2 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Pare,pare,pokreću svijet....
Biće zgradaaaa....PRODANO
Biće zgradaaaa....PRODANO
- mrtva kokoš
#3 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
moj komsija radi u njemu,sada su dobili novog vlasnika,radnici bi trebali ostati na poslu nece biti otkaza i to je najbitnije..meni se cini da su negdje kod pofalica preselili ne uzimajte me 100% za rijec davno mi je to rekao pa sam zaboravio...a ne vjerujem da su te zgrade krive,vjerovatno je dosla dobra ponuda a vrlo je vjerovatno da ce umjesto njega jos jedna zgrada nici..to je kod nas izgleda postao jedan od unosnijih poslova...izgleda da sam sebe iskompromitovo ipak su zgrade na neki nacin krive

- semmy
#4 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
lik je sve pokupovao na toj relaciji...od privatnih kuca pa i hotel una.... pravi zgrade.. iz prve ruke, porodica za kucu dobila stanove i odlicnu cifru....
- corsa
#5 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Hotel Una nije promijenio vlasnika, a sada se pravi u campusu- Marsalka. Ono zemljste u Nedzaricima su prodali radi izgradnje zgrade.
- Chopper_Horrace
#6 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
BOgumi, ja cuo da je lik morao placati svaki mjesec 25.000 KM rata za kredite, i da je zbog toga propao...haj znaj...
-
dimu
#7 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
corsa wrote:Hotel Una nije promijenio vlasnika, a sada se pravi u campusu- Marsalka. Ono zemljste u Nedzaricima su prodali radi izgradnje zgrade.
jeste prodat je, znam ja vlasnike bivse preko nekih ljudi, a to za kampus je istina, bice tamo restoran i teniski tereni...
- mrtva kokoš
#8 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
cifra za koju je prodato zemljiste i hotel koji ce vjerovatno biti srusen je ni manje ni vise nego 6 000 000 km-ovadimu wrote:corsa wrote:Hotel Una nije promijenio vlasnika, a sada se pravi u campusu- Marsalka. Ono zemljste u Nedzaricima su prodali radi izgradnje zgrade.
jeste prodat je, znam ja vlasnike bivse preko nekih ljudi, a to za kampus je istina, bice tamo restoran i teniski tereni...
-
meelli
#9 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Molim vas zna li iko gdje je stancioniran stari vlasnik Une, odnosno da li uopće više radi. Moja prijateljica je imala svadbu prije 2 godine u hotelu una i bilo je extra sve organizovano, pa pošto će i moja svadba uskoro željela bi pronaći starog vlasnika da vidim gdje su sada.....
-
maxell_sarajevo
#10 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Kao sto vec neko napisa, Una je sad u kampusu, cak su i onu istu svjetlecu reklamu donijeli.
Al su se nekad dobri termini fudbala dole igrali
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#11 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Mislis hokejamaxell_sarajevo wrote:Kao sto vec neko napisa, Una je sad u kampusu, cak su i onu istu svjetlecu reklamu donijeli.
- zlatiborka
#12 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Kako se zove lik, ako nije tajna?semmy wrote: lik je sve pokupovao na toj relaciji...od privatnih kuca pa i hotel una.... pravi zgrade.. iz prve ruke, porodica za kucu dobila stanove i odlicnu cifru....
- Skyfox
#13 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
ha... bas jucer kontam sta bi sa Unom??? Simpa uredeno, onako za svedbe se ubilo ali im je lokacija bila kriza. U Marsalci puno bolja...
- cappy_tempo
#14 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
u kampusu dva teniska terena i dva fudbalska terena sa travom i neka fina kucica od cigle kojom se kasarna gradila,fino izgleda mozda ce bolje ispasti nego sto ja stupu bilo.jos ako se srusi onaj dio "kasarne" i moze se una prosirit bas dobro jer iza onog zida sto je ostao bila su 4 teniska terena.trebalo bi ispast dobro kako god,jos se kampus poceo graditi,obnavljat vidim nesta kopaju,neke kablove provlace pa pretpostavljam da ce kampus postati pravo prometan 
- Qler
#15 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Sredili su unutra restoran extra. Bio sam tamo vise puta jer mi pravo dobar jaran radi u Uni. U glavnom, sad je to restoran, nema hotela vise. Imaju dva teniska terena, jedan fudbalski. Onaj balon ce opet biti preko fudblaskog zimi.
A unutrasnje uredjenje je odlicno. Ima ogroman kamin, ono malo starinski fazon. Ma super. Jos kad srede ispred onaj dio, bit ce milina. I i dalje ce se moci svadbe organizovati tamo.
A unutrasnje uredjenje je odlicno. Ima ogroman kamin, ono malo starinski fazon. Ma super. Jos kad srede ispred onaj dio, bit ce milina. I i dalje ce se moci svadbe organizovati tamo.
-
meelli
#16 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Izvini, nisam skontala kad kažeš "sredili su restoran extra" jel' misliš na novu lokaciju starog vlasnika hotela Une kod maršalke što rekoše da se gradi, ili misliš na staru lokaciju Une na Stupu?????Qler wrote:Sredili su unutra restoran extra. Bio sam tamo vise puta jer mi pravo dobar jaran radi u Uni. U glavnom, sad je to restoran, nema hotela vise. Imaju dva teniska terena, jedan fudbalski. Onaj balon ce opet biti preko fudblaskog zimi.
Zaista bi voljela da pronađem starog vlanika Une, odnosno njegovu novu lokaciju, da se dogovorim oko organizacije svadbe
- Qler
#17 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Nova lokacija, kod Marsalke. Isti je gazda, Bakir. Isti je kuhar, isto je 90% osoblja.
Kad krenes od AC Quattro, prema stanici, prvo prosirenje sa desne strane, kao stajaliste, tu su. A sa autom mozes uci kad skrenes desno prema US ambasadi, pa odmah desno ulaz u kampus. Onim na kapiji kazes da hoces u Unu, oni ce te uputiti. Lako je naci.
Kad krenes od AC Quattro, prema stanici, prvo prosirenje sa desne strane, kao stajaliste, tu su. A sa autom mozes uci kad skrenes desno prema US ambasadi, pa odmah desno ulaz u kampus. Onim na kapiji kazes da hoces u Unu, oni ce te uputiti. Lako je naci.
-
gule_sa
#18 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
- Qler
#19 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
dobar je kuhar, samo sto privatno kuha samo kad je kakav praznik
kad zeljo osvoji titulu ili slicno 
- bruce lee
#20 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
šteta za staro mjesto, bila je fina terasa s onim bazenom, za svadbe se ubilo, prisustvovao jednoj prije 3-4 gofine, bilo je sve
al što neko već reče, nova lokacija je centralnija, ima i to svojih prednosti
al što neko već reče, nova lokacija je centralnija, ima i to svojih prednosti
-
maxim2000
#21 Re: Hotel Una - đe ba ono nestade
Qler imas li broj od ovog sad restorana Una ili kako bi mogao doci u posjed istog jer mi se igra tenis danas???
- Qler