aranzman je super, ali mislim da je u hotelu "kvaka" i da je zato jeftino.....
hvala unaprijed
nightmare wrote:Da li neko zna ili ima bilo kakve informacije vezano za ovaj hotel? Na internetu ima slabo informacija, a meni bi jako dobro došle.... interesuju me uslovi, a najvise cistoca ..... nisam neka peka, a ni lovatorka, i znam da u hotelu sa *** zvijezdice ne mogu puno ocekivati, ali ne bih da dajem pare za katastrofu....
hvala unaprijed![]()
![]()
nightmare wrote:Nova sam ovdje, nisam skontala da je ono "narugati se"
, sorry
nightmare wrote:to ti meni "dodajes pola" na moje postenje![]()
Dovoljno mi je sto hotel ne valja, ne dodaji sol na ranu
Ne.mima wrote:nightmare wrote:to ti meni "dodajes pola" na moje postenje![]()
Dovoljno mi je sto hotel ne valja, ne dodaji sol na ranu
Tebi je sol na ranu jer hotel ne valja
nightmare wrote:Da li neko zna ili ima bilo kakve informacije vezano za ovaj hotel? Na internetu ima slabo informacija, a meni bi jako dobro došle.... interesuju me uslovi, a najvise cistoca ..... nisam neka peka, a ni lovatorka, i znam da u hotelu sa *** zvijezdice ne mogu puno ocekivati, ali ne bih da dajem pare za katastrofu....
hvala unaprijed![]()
![]()
arzuhal wrote:Dobro ti je rekao za te tri zvjezdice. Ne samo u Stambolu, već bilo gdje (Antalija, isl), tri zvjezdice nije ono što neko misli. Inače, pošto ja volim taj alanfordovski ambijent, Laleli zona mi paše. Uć sokak, otel Bosna, kod našeg sandže. Imaš i na ruskom uslugu, a za doručak pilav. Đe ću pilav za doručak!? -Ma nije to onaj pilav na koji ti misliš...
nightmare wrote:kakav je to aranzman i u kojoj agenciji???? ja htjela mamu sa njenim prijateljicama da posaljem u istanbul za prvi maj i skoro svugdje su aranzmani oko 700-800 maraka za 4-5 dana... ovaj hotel se cesto spominje....
ako neko zna neki fin i povoljniji aranzman, nek mi javi, please....