Hotel (pun krevet)...

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

obuca

Post by obuca »

mima wrote:
obuca wrote:mimo ba sta je s tobom.
bez ljutnje.
momak nije nista ruzno rekao.

@new gost. ode ti zauvek a ne dade odgovor :)

Ja ne kontam pojedine nickove sto reaguju kad ih niko nista ne pita niti im se obraca. :shock:
mimo ne znam da sam te na bilo koji nacin uvrijedila, osim ako zezu ne shvatas preozbiljno. ako je tako ja se zaista izvinjam i zao mi je. eto necu se vise nikada tebi obratiti. samo sam pitala sta je bilo. zelim ti ugodan dan :)
obuca

Post by obuca »

new-gost wrote:Upravo ste, Adnan nije nov, ali uporedjenju samnom on je noviji.
Ja sam samo sa Verdosom, moga da lepo komuniciram, a ostali su znas i sama hehehe.
A impresionira me i jedna Bosanka, mislim da je Fatima, ona koja im kvari dan.

Illyricus.
Philipus.
jao verdoso ne mogu da vjerujem. dobrodosao :) na sa forum. znam ko si i sta si
osim fatime tamo ima jos par likova. svaka ti cast na postovima tamo, ali s budalama se ne moze pricati. drago mi je da te vidim ovdje :)
*mima*

Post by *mima* »

obuca wrote:
mima wrote:
obuca wrote:mimo ba sta je s tobom.
bez ljutnje.
momak nije nista ruzno rekao.

@new gost. ode ti zauvek a ne dade odgovor :)

Ja ne kontam pojedine nickove sto reaguju kad ih niko nista ne pita niti im se obraca. :shock:
mimo ne znam da sam te na bilo koji nacin uvrijedila, osim ako zezu ne shvatas preozbiljno. ako je tako ja se zaista izvinjam i zao mi je. eto necu se vise nikada tebi obratiti. samo sam pitala sta je bilo. zelim ti ugodan dan :)
Nema potrebe da mi se izvinjavas. Ne dopadaju nam se svima iste osobe. Zar ne?
obuca

Post by obuca »

mima wrote:
obuca wrote:
mima wrote:
mimo to je u redu ali onda se lijepo obrati meni na pp i reci sta je i da ti se ne obracam. a ne ovako. uostalom tebi se jedan dan dopadaju jedne osobe a drugi dan druge :-) . eto mimo za mene diskusija zavrsena.
*mima*

Post by *mima* »

obuca wrote:
mima wrote:
obuca wrote: mimo ne znam da sam te na bilo koji nacin uvrijedila, osim ako zezu ne shvatas preozbiljno. ako je tako ja se zaista izvinjam i zao mi je. eto necu se vise nikada tebi obratiti. samo sam pitala sta je bilo. zelim ti ugodan dan :)
mimo to je u redu ali onda se lijepo obrati meni na pp i reci sta je i da ti se ne obracam. a ne ovako. uostalom tebi se jedan dan dopadaju jedne osobe a drugi dan druge :-) . eto mimo za mene diskusija zavrsena.
Ja draga moja nisam ni napisala da mi se ti ne dopadas, ali ne kontam neke tvoje komentare, kojima u datom momentu nije mjesto.
Lace

Post by Lace »

new-gost wrote:trazim zensku za biznis pratnju, i naravno ono sto sledi.
Da se razumemo, ne dolazim autom, niti je to za mene, ja sam samo prevodilac. To mi je za mog Generalnog direktora koji je iz EU, jedne velike kompanije.
Znam ja da on to voli.
Ako znate gde ima dobrih zenski, onda koji hotel to ima, ili recimo koja agencija, itd itd.
Hvala vam.
to sto trazis se zove prostitucija, prostiticuja u BiH nije legalna, samim tim je krivicno djelo (prenesi generalnom iz EU velike kompanije)

zar stvarno mislis da ce neki hotel na sva zvona reklamirati i takvu ponudu? :D

zelim ti reci da generalnom kazes da mora izaci na ulicu i pripremiti svoje najbolje upucavacke fazone...ili pokazati stanje novcanika bez puno price ali na neofiran nacin :D
Lace

Post by Lace »

Beg_Babic wrote:
new-gost wrote:Znam gde je Ilidza, tamo sam rezervisao hotel. Neki "Casa Grande" Hotel
uh odlicno :lol: :lol: :lol: :lol: joj oplakah :lol: :lol:
kad vidjeh ime hotela...zanemari moj prethodni komentar...u ovom hotelu nema kriminala...ustvari...kriminal je legalan u ovom hotelu :-? :D :D

pripazi da ti se generalni ne iskompromituje ...previse :D
Lace

Post by Lace »

kasno marko na kosovo stize... :D
vektor68

Post by vektor68 »

Gotovo u svakom hotelu ili hotelcicu u sa. imas pun krevetac. Obrati se ne recepciju , i reci sta zelis . Plavu crnu , pjevaljku ili misicu itd. Za "goscu " placas prenociste i njene usluge taxi itd. Cijena ti je od 100 eura + ostali troskovi. Posto si odsjeo u KG , neces imati problema.
luciferino

Post by luciferino »

vektor68 wrote:Gotovo u svakom hotelu ili hotelcicu u sa. imas pun krevetac. Obrati se ne recepciju , i reci sta zelis . Plavu crnu , pjevaljku ili misicu itd. Za "goscu " placas prenociste i njene usluge taxi itd. Cijena ti je od 100 eura + ostali troskovi. Posto si odsjeo u KG , neces imati problema.
:lol: pun krevetac...e to mi se sviđa (uhu naravno)...da je neka baby, a ne trokrilni ormar.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

obuca wrote:
mima wrote:
obuca wrote: mimo ne znam da sam te na bilo koji nacin uvrijedila, osim ako zezu ne shvatas preozbiljno. ako je tako ja se zaista izvinjam i zao mi je. eto necu se vise nikada tebi obratiti. samo sam pitala sta je bilo. zelim ti ugodan dan :)
citam mimine postove, i imam osjecaj kao da je klimaks 'opalio' :-)
obuca

Post by obuca »

mima wrote:
obuca wrote:
mima wrote: Nema potrebe da mi se izvinjavas. Ne dopadaju nam se svima iste osobe. Zar ne?
Ja draga moja nisam ni napisala da mi se ti ne dopadas, ali ne kontam neke tvoje komentare, kojima u datom momentu nije mjesto.
nemas sta da kontas. ovo je zezancija. a ako je ti ne kontas onda gledaj na koje teme ides. :D
superxenon

Post by superxenon »

obuca wrote:
mima wrote:
obuca wrote: mimo to je u redu ali onda se lijepo obrati meni na pp i reci sta je i da ti se ne obracam. a ne ovako. uostalom tebi se jedan dan dopadaju jedne osobe a drugi dan druge :-) . eto mimo za mene diskusija zavrsena.
nemas sta da kontas. ovo je zezancija. a ako je ti ne kontas onda gledaj na koje teme ides. :D
i...? :D
obuca

Post by obuca »

sta i ? nema i :D
tako je kako je
kome ne valja voooooooooooz :D
obuca

Post by obuca »

lolita_xx wrote:
obuca wrote:
mima wrote: Nema potrebe da mi se izvinjavas. Ne dopadaju nam se svima iste osobe. Zar ne?
citam mimine postove, i imam osjecaj kao da je klimaks 'opalio' :-)
suti lolita bice belaj. :lol: :lol: :lol:
Amazonka27

Post by Amazonka27 »

...
Last edited by Amazonka27 on 28/06/2010 18:00, edited 1 time in total.
lolita_xx

Post by lolita_xx »

Amazonka27 wrote:
lolita_xx wrote: citam mimine postove, i imam osjecaj kao da je klimaks 'opalio' :-)
davno ja to negdje rekoh :D
ma nisam ni ja skontala, vec mi je 'neko' rekao. i kad sam malo bolje pogledala skontam da je tako :)
Post Reply