Hotel Bristol Sarajevo
- Država
#4 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Uradili su ga momački. Svaka čast! 
- bailaor
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Ja sam onako,po habitusu
,dosta kriticn...ali njima svaka cast. Stvarno su ga uradili kako treba,sto bi se reklo izukli su ga iz mrtvih.
Jako dobro,cak su sredili o svom trosku i fasade na dvije zgrade ispred hotela radi estetike,jako dobro.
Jako dobro,cak su sredili o svom trosku i fasade na dvije zgrade ispred hotela radi estetike,jako dobro.
-
manki
#9 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Da, slažem se sa svime što si rekao. Svaka čast za Bristol!-LIBERO- wrote:Ja sam onako,po habitusu,dosta kriticn...ali njima svaka cast. Stvarno su ga uradili kako treba,sto bi se reklo izukli su ga iz mrtvih.
- Urban B.
#10 Re: Hotel Bristol Sarajevo
e sad samo cekam ko ce se prvi naci i da se*e po ovome!
sta ce nam ovo mogli su fabrika izgradit

sta ce nam ovo mogli su fabrika izgradit
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#11 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Ili džamijuUrban B. wrote:e sad samo cekam ko ce se prvi naci i da se*e po ovome!
sta ce nam ovo mogli su fabrika izgradit![]()
![]()
-
Static-X
#12 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Imal dovoljno parkinga?
- lerdi
#13 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski 
-
DON_eARL
#14 Re: Hotel Bristol Sarajevo
sarajevsko_pivo wrote:
Mogli su i most da srede.-LIBERO- wrote:Ja sam onako,po habitusu,dosta kriticn...ali njima svaka cast. Stvarno su ga uradili kako treba,sto bi se reklo izukli su ga iz mrtvih.
-
detroit-mercy
#15 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Hebaji ga, mogli su onda i po Sarajeva da srede
.
- Urban B.
#16 Re: Hotel Bristol Sarajevo
molim te govori u mnozini,svakih 100m jednu da se ima1946 wrote:Ili džamijuUrban B. wrote:e sad samo cekam ko ce se prvi naci i da se*e po ovome!
sta ce nam ovo mogli su fabrika izgradit![]()
![]()
- Urban B.
#17 Re: Hotel Bristol Sarajevo
mozda je to zbog dnevnog boravka,da privuku sto vise rajelerdi wrote:Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski
-
breuer
#18 Re: Hotel Bristol Sarajevo
cudi me da je jedan arhitekta kakav je said jamakovic uradio ipak ovoliko los posao sa bivsim biserom
drago mi ipak da se zgrada uredila kako tako...
drago mi ipak da se zgrada uredila kako tako...
- johntra
#20 Re: Hotel Bristol Sarajevo

eto ga...a haman će biti ko džamija, jer ni u njemu neće biti alkohola....zdrav život, šta ćeš...
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#21 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Slažem se. Isto natpis na javnoj kući. Uopšte mi se ne sviđa kako su postavili osvjetljenje ni logo.lerdi wrote:Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski
- BSn
#22 Re: Hotel Bristol Sarajevo
I da nije bilo rata i razaranja, Bristol bi morao dozivjeti "umivanje" do sada, jer je onaj izgled, iz danasnje vizure, prezvakan. Barem one tri strane. Ona "rebrasta" mi je pravo interesantna.
Da, boja natpisa mi bas i nije top (sto bi reka fb-generacija), al' sve u svemu mi je super odradjeno.
Sto se tice alkohola, mislio sam da smo do sada prezvakali da je u normalnom svijetu na Istoku i Zapadu (gdje se busamo da tezimo i lafo kulturoloski pripadamo) normalno da pravis ponudu kakvu ti hoces i da zato ne budes etiketiran supljom o sekularizmu, ne-sekularizmu i ostalim stvarima koje nemaju veze sa biznisom.
Ocito nismo.
Da, boja natpisa mi bas i nije top (sto bi reka fb-generacija), al' sve u svemu mi je super odradjeno.
Sto se tice alkohola, mislio sam da smo do sada prezvakali da je u normalnom svijetu na Istoku i Zapadu (gdje se busamo da tezimo i lafo kulturoloski pripadamo) normalno da pravis ponudu kakvu ti hoces i da zato ne budes etiketiran supljom o sekularizmu, ne-sekularizmu i ostalim stvarima koje nemaju veze sa biznisom.
Ocito nismo.
Last edited by BSn on 28/02/2011 19:55, edited 1 time in total.
-
fixer
#23 Re: Hotel Bristol Sarajevo
lerdi wrote:Super su ga sredili, samo se meni lično ne sviđa osvjetljenje ovog "HOTEL BRISTOL" natpisa. Nekako mi kurvanjski
Mislim isto.
- johntra
#24 Re: Hotel Bristol Sarajevo
a što bi je prežvakao?koliko znam, mi ne pripadamo ni Zapadu ni Istoku, nego smo se uvijek busali da smo kao neka sredina...most između Istoka i Zapada...ko ne pije, ne mora ni piti, bez obzira da li u nekom objektu postoji alkohol...BSn wrote:
Ocito nismo.
davno je izgradnja objekata od arapskih para prestao biti biznis, sve više postaje vjerska ideologija podmazana dolarima od nafte....najvećih haram para na svijetu...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#25 Re: Hotel Bristol Sarajevo
Tema hotel, alkohol, vjernici fazoni jok.