Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

CoCoLoCo

#26 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by CoCoLoCo »

Pa haman kakvo osoblje im radi u objektu, ne bi plaho ni iznenadila takva vrsta kazne :D
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#27 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Matijevic_Vlado »

karanana wrote:
Matijevic_Vlado wrote:cuj mlada htjela vatromet :mrgreen: , garant babo nije pistolj ponio :mrgreen:
gdje pise da je mlada htjela vatromet?
pa valjda ga je dobila nakon derneka u sobi.

ali nigdje ne pise da je htjela pirotehnicki vatromet.
ja mislim da su bili toliko razocarani da im nije bilo do after party vatrometa. tako mi mladozenja djeluje
CoCoLoCo

#28 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by CoCoLoCo »

A ti vlado djelujes kao jako pristrasan haver stup metropole :D prema tome dzaba ti jeftini pokusaji trolanja :)
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#29 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Matijevic_Vlado »

CoCoLoCo wrote:A ti vlado djelujes kao jako pristrasan haver stup metropole :D prema tome dzaba ti jeftini pokusaji trolanja :)
ja sam vlasnik hotela :kiss: tj konobar :mrgreen:
karanana

#30 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by karanana »

metropola je generalni.
mefistofilis

#31 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by mefistofilis »

jes jes, bio sam i ja u tom hotelu. nista ne valja

salim se, ovo samo da pritefterim temu :D
madesa

#32 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by madesa »

ove sto imaju nije mi ni zao kad zakinu
detroit-mercy

#33 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by detroit-mercy »

karanana wrote:ma bitno je da je soba cista i da je krevet nov i udoban.
I da je ujutro japansku zastavu :mrgreen: na terasu izbacio :mrgreen: .
Droog

#34 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Droog »

madesa wrote:ove sto imaju nije mi ni zao kad zakinu
:shock: :run:

Im'o-nem'o...kakva ti je ovo prica?

Na kraju krajeva sta ti znas jel ih vjencanje doslo 2-3000 ili 15000 KM. Mnogo faktora tu odlucuje o cijeni.
Mozda su se ljudi "naguzili" da to sve fino iskesiraju! A mozda i nisu...

Pa da imaju milione...ako su trazili nesto to su trebali i dobiti!

Evo jedno pitanje...:
Recimo da su ih zakinuli. (Mi to ne znamo 100%)
Sta mislis koliko je ljudi ova tema ODBILA da dodju tamo??

Ugostiteljstvo je heben biznis, posebno sto imamo na svakom koraku takve objekte...konkurencija je jaka.
Jedan los komentar -da mu je, evo u ovom slucaju, hrana kasnila- razvuci ce se preko 100 usta i na kraju ce se nadovezati 100 nekakvih detalja i ispast ce 100 puta gore po taj objekat.

Moj primjer kad sam se zenio: Poznat lokal, fini komentari raje...i sta bi na kraju? Haj sto su mi klepili lovu (to sam tek sutra skont'o, popilo se...ispade vise zvanica bilo nego para :D ) sto je bila na stolu (ono sto se daje na serbe ili kako vec :D ), nego - hebo to! Nego mi u tanjir stavili hrane da ti u oko moze stat' !
Ti prvo vidis onaj tanjir...to kontas klopa da se useres jeduci. Al' kad malo bolje pogledas sve same travke nekakve, kao dekoracija...a hrana ko'o za golubove!
Havatar

#35 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Havatar »

Tuzi ih pa ih oderi ako imas napismeno . Neka budu kaznjeni.
Honda NSX

#37 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Honda NSX »

stup metropola wrote:Jos ne shvacam u cemu je problem. Sve sto ste na vrijeme trazili to ste i dobilu. To sto mlada trazi vatromet u toku vjencanja nije bio dogovor i nije u opisu nasih mogucnosti. Takodje, nisi spomenuo da jos nisi platio al to je valjda manje bitno. I za ovu temu mozes biti kaznjen!
Nisam siguran da li ste zaista predstavnik hotela, ali cisto da ne bude zabune, da odgovorim na to sto ste rekli.

Vatromet nikakav nije nikada trazen, niti sam ga kao sto mozete vidjeti spomenuo u postu.
Nista nismo trazili kasno, sve sto smo trazili smo trazili mjesec do 14 dana ranije i receno nam je da je izvodljivo bez problema.
Mi smo sve uredno platili bez prigovora istu noc i platili avans mjesec i pol ranije.
Mislim da je na moderatorima da odlucuju ko treba biti kaznjen za koju temu.
JThomas

#38 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by JThomas »

:lol:
hillbill

#39 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hillbill »

stup metropola wrote:Jos ne shvacam u cemu je problem. Sve sto ste na vrijeme trazili to ste i dobilu. To sto mlada trazi vatromet u toku vjencanja nije bio dogovor i nije u opisu nasih mogucnosti. Takodje, nisi spomenuo da jos nisi platio al to je valjda manje bitno. I za ovu temu mozes biti kaznjen!
a za ovu temu mozes znas sto
hillbill

#40 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hillbill »

poblem je sto u bosni nemas gdje provjeriti rejting objekata tog tipa.........jos nesto... ovom sto prijeti.........u ozbiljnom ugostiteljstvu nista se ne prepusta slucaju.......momka su trebali nazvati odgovorni / anketirati/ kako bi sledeci put otklonili nedostatke....ocigledno da su to ugostiteljske jajare.
ovakava tema bi trebalo permanentno da bude aktivna /za sve objekte/a oni kojima smeta ...otvara se bas zbog njih da ne prodaju" m... za bubrege"
zalizani

#41 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by zalizani »

tema na granici virtualnog incidenta, koji bi mogao da preraste u verbalni sukob u stvarnom zivotu. kakvo leto, ove 2014. godine..
¤ jelena ¤

#42 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by ¤ jelena ¤ »

Mmda...

doduše, razumijem, za vatromet ne bih ni ja javno priznala...ma ni anonimno. :D

:run:
Jolpaz

#43 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Jolpaz »

detroit-mercy wrote:
karanana wrote:ma bitno je da je soba cista i da je krevet nov i udoban.
I da je ujutro japansku zastavu :mrgreen: na terasu izbacio :mrgreen: .
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
who_ knows

#44 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by who_ knows »

Honda NSX wrote:
Nisam siguran da li ste zaista predstavnik hotela, ali cisto da ne bude zabune, da odgovorim na to sto ste rekli.

Vatromet nikakav nije nikada trazen, niti sam ga kao sto mozete vidjeti spomenuo u postu.
Nista nismo trazili kasno, sve sto smo trazili smo trazili mjesec do 14 dana ranije i receno nam je da je izvodljivo bez problema.
Mi smo sve uredno platili bez prigovora istu noc i platili avans mjesec i pol ranije.
Mislim da je na moderatorima da odlucuju ko treba biti kaznjen za koju temu.
IZVINI, nešto mi NIJE JASNO... zašto ste pobogu SVE UREDNO PLATILI...???? Kažeš toliko propusta i vi sve uredno platili, ZAŠTO...??? NE RAZUMUJEM, avans ste dali da bi oni bili sigurni da ih nećete izraditi a ostatak se plaća po urađenom tj. dobro uradjenom poslu,,,zašto niste platili samo jedan dio i oko ostatka raspravljali pa ako se ne slože na sud otisli,,,,fakat ne razumijem,,,??? prosvijetli me???
Bluemore

#45 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Bluemore »

pa vidis kakve su kabadahije u pitanju
ado_sar

#46 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by ado_sar »

who_ knows wrote:
IZVINI, nešto mi NIJE JASNO... zašto ste pobogu SVE UREDNO PLATILI...???? Kažeš toliko propusta i vi sve uredno platili, ZAŠTO...??? NE RAZUMUJEM, avans ste dali da bi oni bili sigurni da ih nećete izraditi a ostatak se plaća po urađenom tj. dobro uradjenom poslu,,,zašto niste platili samo jedan dio i oko ostatka raspravljali pa ako se ne slože na sud otisli,,,,fakat ne razumijem,,,??? prosvijetli me???
Covjek vjerovatno nije htio da upropasti jedan od bitnijih dana u zivotu natezuci se sa ovakvim ljudima oko placanja. Na tu kartu svi oni igraju, znaju da te mogu zahebati samo jednom, ali ljudi je toliko da uvijek ima neko novi ko ce nasjesti. Jbg.
Drinski

#47 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Drinski »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply