Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Honda NSX

#1 Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Honda NSX »

Pozdrav svima,

Zelio bih samo skrenuti paznju svima koji namjeravaju organizirati vjencanje da izbjegavaju ovu lokaciju.

Prije 7 dana smo ovdje organizovali svadbu. Lokaciju smo odabrali zbog baste i lijepog okruzenja. Osobolju smo se obratili sa vrlo jasnim, preciznim i jednostavnim zahtjevima. Uredno platili avans.

Sve sto smo trazili receno nam je da je lahko izvodljivo i da su to vec prije radili i da super ispadne.

Medjutim, 5 do 12, na dan svadbe potpuno druga prica: Hrana kasni vise od sat vremena, jedni gosti dobili da jedu drugi cekaju sat i vise. Kolicine izuzetno male. Suncobrani ne rade (receno nam je da ce biti postavljeni). Podij za plesanje koji nam je obecano da ce biti postavljen sada se odjednom ne moze postaviti. Gostima se govorilo da nema odredjinih pica (koja smo unaprijed dogovorili da se posluzuju). itd. itd. Da ne nabrajam zaista je bilo mnogo propusta. Kada smo postavili pitanje sta se desava: Odgovor je bio "U cemu je problem?".

Uglavnom dozivjeli smo Krajnji neprofesionalizam i neispunjena obecanja.

Zelim samo da bude jasno da ne pokusavam napraviti nikakvu anti-reklamu, vec zaista da upozorim druge da izbjegnu ono sto se nama desilo i bolje potrose svoj novac. Hotel kao hotel je lijep, lokacija je krasna, sobe su takodjer lijepe i ciste, i sl. Medjutim, osoblje ne radi svoj posao i vlada krajnji neprofesionalizam.
klavirdžija

#2 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by klavirdžija »

Šokantno za BiH, zaista...
Honda NSX

#3 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Honda NSX »

Zar znaci da ako je nesto u BiH da automatski mora biti lose? Imali smo zaista odlicna iskustva sa nekim drugim ljudima (torta, fotografija, itd.) Bili su profesionalni, tacni, ljubazni i ispunili ono sto smo dogovorili.

Ovdje se radi o tome da je receno da sve moze, sve dogovoreno napismeno i onda velika vecina toga pogazeno. Upravo zbog toga sam pokrenuo temu, da se drugima ne bi desilo isto. Jer to nije svakodnevnica i to se ne desava i ne treba se desavati stalno. Radio sam sa mnogim ljudima u Sarajevu, i BiH razne stvari i placao razne usluge i imao brojna jako lijepa iskustva. Isto tako sam imao i losa. One koji rade dobro dalje preporucim, one koji rade lose istaknem kao takve. Nema to nikakve veze sa BiH. isto je i svakom drugom kraju svijeta.
klavirdžija

#4 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by klavirdžija »

Mensečini da vidim zašto su te i ti izdradili, i to napismeno. Sa srećom ti.
Gray

#5 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Gray »

I ja sam čuo slična iskustva, jedan moj prijatelj je imao svadbu tamo, rekao da je bašta super, lijepa lokacija, ali da je osoblje i njihov šef užas, da su mu krali pića za koja je dogovorio da sam donese.
P308

#6 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by P308 »

Gdje je taj hotel, prvi put cujem :D
Gray

#7 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Gray »

NEgdje na stupu, valjda su tu bili Angelina i Brad kada su posjetili Sarajevo :D
P308

#8 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by P308 »

Gray wrote:NEgdje na stupu, valjda su tu bili Angelina i Brad kada su posjetili Sarajevo :D
Cuj to? Nisam znao :D Evo ukucah na netu, fino izgleda, pogotovo ova basta.
stup metropola

#9 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by stup metropola »

Jos ne shvacam u cemu je problem. Sve sto ste na vrijeme trazili to ste i dobilu. To sto mlada trazi vatromet u toku vjencanja nije bio dogovor i nije u opisu nasih mogucnosti. Takodje, nisi spomenuo da jos nisi platio al to je valjda manje bitno. I za ovu temu mozes biti kaznjen!
Magarece_godine

#10 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Magarece_godine »

Plati ljudima :) :)

Ja bio u Brasu nekoliko puta, iskustva više nego pozitivna ... :)
x_lecter

#11 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by x_lecter »

Jooo sta ti rece ocam
hrusta

#12 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hrusta »

jarane, odes fino na Tripadvisor, nadjes hotel i fino tamo isto napisi pa da raja fino zna, nisi jedini vidoi sam jos jedan "negative feedback" u ime istog hotela. Da zivimo u toliko kakvoj uredjenoj zemji svaki se hotel "boji" tripadvisor-a sto se tice iskustva sto se ostavljaju tamo, a kod nas,"ma boli me racKu" sta musterija misli, ja sam klapio love......

Sto se tice restorana i pogotovo svadbenih ruckova preporucujem Malu Bastu na C.Vili, bas profa ljudi a hrana je bila extra :thumbup:
betametazon

#13 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by betametazon »

to se vi znate izmedju sebe pa znate da nije platio? vise ni na forumu nisi siguran
mali_balon

#14 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by mali_balon »

KO god je ikad sa turcima posla imao popusio ga je, da prostite. Vazda s njima igrica ko ce koga vise nadmudriti, pa i nasi preuzeli taj nacin bizMis razmisljanja.
hrusta

#15 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hrusta »

"I za ovu temu mozes biti kaznjen!"

sad si naje8o jarne........a i ovo mi zvuci na prijetnju preko drustvenih mreza, hmmmm, ja koliko znam osoba koja upucuje prijetnje u bilo kojem smislu moze krivicno odgovarati :run:
karanana

#16 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by karanana »

ko ti prijeti?
ne kontam sta pises.

a ovaj gore. ma ignore frajera, dosao iz neke vukojebine u tibru na 15 sprat i to mu je vrh dostignuce zivota, da gleda komsiju 5 metara od njegovog balkona.
Last edited by karanana on 29/06/2014 15:10, edited 1 time in total.
¤ jelena ¤

#17 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by ¤ jelena ¤ »

Saće bit:

kakav vatromet??...ko ba nije platio??....o čemu ti... ko fol nije on taj. :D :lol:
McMoy

#18 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by McMoy »

Honda NSX wrote:Pozdrav svima,

Zelio bih samo skrenuti paznju svima koji namjeravaju organizirati vjencanje da izbjegavaju ovu lokaciju.

Prije 7 dana smo ovdje organizovali svadbu. Lokaciju smo odabrali zbog baste i lijepog okruzenja. Osobolju smo se obratili sa vrlo jasnim, preciznim i jednostavnim zahtjevima. Uredno platili avans.

Sve sto smo trazili receno nam je da je lahko izvodljivo i da su to vec prije radili i da super ispadne.

Medjutim, 5 do 12, na dan svadbe potpuno druga prica: Hrana kasni vise od sat vremena, jedni gosti dobili da jedu drugi cekaju sat i vise. Kolicine izuzetno male. Suncobrani ne rade (receno nam je da ce biti postavljeni). Podij za plesanje koji nam je obecano da ce biti postavljen sada se odjednom ne moze postaviti. Gostima se govorilo da nema odredjinih pica (koja smo unaprijed dogovorili da se posluzuju). itd. itd. Da ne nabrajam zaista je bilo mnogo propusta. Kada smo postavili pitanje sta se desava: Odgovor je bio "U cemu je problem?".

Uglavnom dozivjeli smo Krajnji neprofesionalizam i neispunjena obecanja.

Zelim samo da bude jasno da ne pokusavam napraviti nikakvu anti-reklamu, vec zaista da upozorim druge da izbjegnu ono sto se nama desilo i bolje potrose svoj novac. Hotel kao hotel je lijep, lokacija je krasna, sobe su takodjer lijepe i ciste, i sl. Medjutim, osoblje ne radi svoj posao i vlada krajnji neprofesionalizam.

Kad se budeš ženio sljedeći put zaobiđi ih u širokom luku! :mrgreen:
karanana

#19 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by karanana »

ma bitno je da je soba cista i da je krevet nov i udoban.
hrusta

#20 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hrusta »

karanana wrote:ma bitno je da je soba cista i da je krevet nov i udoban.
:thumbup:
CoCoLoCo

#21 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by CoCoLoCo »

Cisto sumnjam da se moglo odrzat vjencanje a da frajer ne plati, tako da vise u ovoj prici vjerujem pokretacu teme nego stup metropoli, koji je logicno na strani tog hotela jer je zaposlenik istog. Lik nit gdje rece da je frka oko vatrometa, da je oko toga bilo sta, barem bi rekao da je i to dogovoreno pa nisu ispostovali. Ako vec zelis demantovat neke navode stop metropola, zasto onda ne demantujes x stvari koje frajer nabroja da niste ispostovali. Hranu i pice, plesni podijum i jbene suncobrane, jel. Svaka cast mjesto mozda i jest sminka i sve to, al sljam se zna svugdje uvuc i raznih sitnih kokosara medzu osobljem koje zaboli klinac za reputaciju objekta, jerbo nije njihov jelte :D
hrusta

#22 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by hrusta »

stup metropola wrote:Jos ne shvacam u cemu je problem. Sve sto ste na vrijeme trazili to ste i dobilu. To sto mlada trazi vatromet u toku vjencanja nije bio dogovor i nije u opisu nasih mogucnosti. Takodje, nisi spomenuo da jos nisi platio al to je valjda manje bitno. I za ovu temu mozes biti kaznjen!
pa evo pise gore, fino mu je reko frajer "da moze biti kaznjen" cim i kako....e to je sad pitanje koje jedino on moze protumaciti.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#23 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by Matijevic_Vlado »

cuj mlada htjela vatromet :mrgreen: , garant babo nije pistolj ponio :mrgreen:
karanana

#24 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by karanana »

Matijevic_Vlado wrote:cuj mlada htjela vatromet :mrgreen: , garant babo nije pistolj ponio :mrgreen:
gdje pise da je mlada htjela vatromet?
pa valjda ga je dobila nakon derneka u sobi.

ali nigdje ne pise da je htjela pirotehnicki vatromet.
bjelave

#25 Re: Hotel Brass Sarajevo - Upozorenje za buduce mladence

Post by bjelave »

stup metropola wrote:Jos ne shvacam u cemu je problem. Sve sto ste na vrijeme trazili to ste i dobilu. To sto mlada trazi vatromet u toku vjencanja nije bio dogovor i nije u opisu nasih mogucnosti. Takodje, nisi spomenuo da jos nisi platio al to je valjda manje bitno. I za ovu temu mozes biti kaznjen!
Kako ce te ga kazniti, namarti ili sta?
Post Reply