Hosting
Moderator: Benq
- shiljak
#1 Hosting
Ako imam mpr. 50MB prostora, hocu li moci da ostale stranice ili da se neke stranice od nekoliko GB skidaju sa mog racunara (ako sam online)?
- DobroJutroKolumbo
-
Jonx
Niko se ne rodi pametan, kao da zaboravljate to
Ukoliko imas hosting na kojem ti je dodjeljen prostor od 50Mb, to znaci da kompletan sadrzaj tvoje web stranice ne moze biti veci od dozvoljenog. Dakle, sve ono sto se nalazi na rootu tvog web site mora biti manje od 50Mb.
U svakom slucaju preporucujem http://www.w3schools.com
Ukoliko imas hosting na kojem ti je dodjeljen prostor od 50Mb, to znaci da kompletan sadrzaj tvoje web stranice ne moze biti veci od dozvoljenog. Dakle, sve ono sto se nalazi na rootu tvog web site mora biti manje od 50Mb.
U svakom slucaju preporucujem http://www.w3schools.com
- The Nightwatchman
- shiljak
hvala na podrsci
, iduci put formiram stranku pa glasajte za mene
Samo me je zanimalo jel se mogu ucitavati stranice sa mog comp-a, a ne samo sa servera. i dali se to samo koristi zato sto je na serveru puno veca brzina prenosa podataka.
toliko od mene
Samo me je zanimalo jel se mogu ucitavati stranice sa mog comp-a, a ne samo sa servera. i dali se to samo koristi zato sto je na serveru puno veca brzina prenosa podataka.
toliko od mene
-
car-x
pa otud mi dodji.. ovo preformulisanje pitanja je uveliko promijenilo stvar..shiljak wrote:hvala na podrsci, iduci put formiram stranku pa glasajte za mene
![]()
toliko od mene
elem, moguce je da stranice "hostujes" na svom racunaru.. za to ti je potrebna fiksna IP adresa, webserver koji ce raditi na tvojoj masini, i jos par sitnica..