Hosteli u Sarajevu
-
Eborg
#1 Hosteli u Sarajevu
Ima li iko preporuku za neki od hostela u Sarajevu za 4 osobe iz inostranstva? Naglasak bi bio na sto nizoj cijeni i relativno finoj lokaciji (pretpostavljam da svi govore engleski u hostelima).
Hvala!
Hvala!
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
-
Ugljesa_
#3 Re: Hosteli u Sarajevu
Ima u logavini jedan, na dnu dole, ima tito ondje kod vjecne vatre, imas jedan malo iznad turbeta 7 brace, zove se kandilj, imas jedan kad prodjes is strosmajerove dole prema mostu, nize onog spa centra s lijeve strane...tih se sad mogu sjetiti
-
Sarajka70
#4 Re: Hosteli u Sarajevu
Preporucujem hotel "Telal", relativno niske cijene, a i dorucak je uracunat.
Nalaze se u blizini naselja Kovaci.
Imaju svoju internet stranicu, tu ima sve informacije u vezi hotela i cijene.
-
Ugljesa_
#5 Re: Hosteli u Sarajevu
Hotel i hostel su dviej razlicite stvariSarajka70 wrote:Preporucujem hotel "Telal", relativno niske cijene, a i dorucak je uracunat.
-
blesava
#6 Re: Hosteli u Sarajevu
www.hostel-inn-sarajevo.com
nesto novije i mislim da je veoma lijepo uradjen a u samom je srcu grada.
nesto novije i mislim da je veoma lijepo uradjen a u samom je srcu grada.
-
rudy81
#7 Re: Hosteli u Sarajevu
ovaj Tito u Titovoj nije los, relativno je nov pa su tako i sobe ciste/uredne... u ovo vrijeme nema neke pretjerane guzve, pa su cak i one multi-sobe prazne. za njih je cijena 10EUR, za single room ne znam
-
Sarajka70
#8 Re: Hosteli u Sarajevu
Ugljesa_ wrote:Hotel i hostel su dviej razlicite stvariSarajka70 wrote:Preporucujem hotel "Telal", relativno niske cijene, a i dorucak je uracunat.
Znam da su to dvije razlicite stvari
-
Eborg
#9 Re: Hosteli u Sarajevu
Hvala svima!
-
bl3nta
#10 Re: Hosteli u Sarajevu
Ko ima namjeru da posjeti Sarajevo a treba mu odlčan a jeftin smještaj to je onda Hostel Franz Ferdinand.
Ja sam oduševljena svime što ovaj hostel nudi, vjerujte mi necete se pokajati ako se odlucite za hostel franz Ferdinand. Za cistocu, lokaciju, staff, uslugu, sobe, ama bas sve cista desetka.
Nalazi se u samom srcu sarajeva, pola minute od katedrale, a 2 minute od bascarsije.
Ovo je njihova web stranica www.franzferdinandhostel.com. Hostel je nov novcat a cijena ide od 10 eura pa navise u zavisnosti od sezona. Ja sam imala divno iskustvo i odusevljena sam tako da ga preporučujem svima. Cak je i jedini dizajnirani hostel u Sarajevu, sto sam saznala tek pri posjeti.
Uglavnom, toplu vodu imaju non stop, recepcija radi non stop, doručak je ukljucen u cijenu, kao i takse i pdv.
A sto se tice doručka, ni u hotelu nisam onakav vidjela. Jaja, corn flakes, zdenka, dzem, puter, mlijeko slatko i kiselo, kafa, caj i jos dosta toga..
da ne duzim mnogo, posjetite stranicu, a i hostel ako ste u mogucnosti, od mene je 100% preporuka.
The best hostel in Sarajevo!!!
Ja sam oduševljena svime što ovaj hostel nudi, vjerujte mi necete se pokajati ako se odlucite za hostel franz Ferdinand. Za cistocu, lokaciju, staff, uslugu, sobe, ama bas sve cista desetka.
Nalazi se u samom srcu sarajeva, pola minute od katedrale, a 2 minute od bascarsije.
Ovo je njihova web stranica www.franzferdinandhostel.com. Hostel je nov novcat a cijena ide od 10 eura pa navise u zavisnosti od sezona. Ja sam imala divno iskustvo i odusevljena sam tako da ga preporučujem svima. Cak je i jedini dizajnirani hostel u Sarajevu, sto sam saznala tek pri posjeti.
Uglavnom, toplu vodu imaju non stop, recepcija radi non stop, doručak je ukljucen u cijenu, kao i takse i pdv.
A sto se tice doručka, ni u hotelu nisam onakav vidjela. Jaja, corn flakes, zdenka, dzem, puter, mlijeko slatko i kiselo, kafa, caj i jos dosta toga..
da ne duzim mnogo, posjetite stranicu, a i hostel ako ste u mogucnosti, od mene je 100% preporuka.
-
c.leon
#11 Re: Hosteli u Sarajevu
Jeli to radis u navedenom objektu ?! Ok je preporuciti neki fin objekat ali na ovakav nacin gdje ga radnik hvali je samo antireklamabl3nta wrote:Ko ima namjeru da posjeti Sarajevo a treba mu odlčan a jeftin smještaj to je onda Hostel Franz Ferdinand.
Ovo je njihova web stranica http://www.franzferdinandhostel.com. Hostel je nov novcat a cijena ide od 10 eura pa navise u zavisnosti od sezona. Ja sam imala divno iskustvo i odusevljena sam tako da ga preporučujem svima. Cak je i jedini dizajnirani hostel u Sarajevu, sto sam saznala tek pri posjeti.
- kingofsnake
#12 Re: Hosteli u Sarajevu
Jes malo šegac.leon wrote:Jeli to radis u navedenom objektu ?! Ok je preporuciti neki fin objekat ali na ovakav nacin gdje ga radnik hvali je samo antireklamabl3nta wrote:Ko ima namjeru da posjeti Sarajevo a treba mu odlčan a jeftin smještaj to je onda Hostel Franz Ferdinand.
Ovo je njihova web stranica http://www.franzferdinandhostel.com. Hostel je nov novcat a cijena ide od 10 eura pa navise u zavisnosti od sezona. Ja sam imala divno iskustvo i odusevljena sam tako da ga preporučujem svima. Cak je i jedini dizajnirani hostel u Sarajevu, sto sam saznala tek pri posjeti.
-
tarikzeko
#13 Posjetite Hostel Franz Ferdinand
-
Shon Phon
#14 Re: Hosteli u Sarajevu
Hahahaha, ovo sad vec postaje jadno....
- Bullet Tooth Tony
#15 Re: Hosteli u Sarajevu
Kad vec reklamirate ... Smanjite brzinu slide-a na stranici , odma sam je ugasio 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#16 Re: Hosteli u Sarajevu
sinoc sam spavao u nekom hostelu, cini mi se nesto kao Franz Ferdinand. odusevljen sam sobama, jebo moju sobu kako je tamo

- Bullet Tooth Tony
#17 Re: Hosteli u Sarajevu
Sinoc sam spavao u svojoj sobi , ali jebo moju sobu kakav je soba u ovom hostelu

- dinooh
#18 Re: Hosteli u Sarajevu
Ima li kakav sa jednokrevetnim sobama i prihvatljivim cijenama a da nije raj kao ova 2 
- Ridjobrki
#19 Re: Hosteli u Sarajevu
Ja otkako sam spavo u francferdinandu niđe više sna neimam. Sve sam probo, ovce brojo, ponestalo ovaca pa sam i koze i božemeoprosti i nekolko krmaka prebrojo, sad ću i skokošima probati. Kupio dormeo, pare velke dao al sve džaba, roštiljam se svunoć i prevrćem ko gojkov janjac. Presto kahvu piti sve kontam da nije i od toga al nije, jopet oči ko fildžani oni dosadašnji sa mjesecom i zvjezdom nadnu pio kahvu il ne pio. Probaću i onaj dormeo nadmadrac nebil pomoglo, vele da će mi vratiti pare ako him ga vratim ako ne bude valjo. Samo moram pazit da ga uflekam sučim. Neima drugog objašnjenja neg da je do spavanja u francferdinandu jer sve je počelo kasam se vratio iz sarajva nakon što sam noćio kod tog franca što ima ono ljubezno osoblje.
Brate, niđe ko u francferdinanda... Da parafraziram Hanku Paldum za kraj:
Fra-fra-francferdinand ima čudnu moć
Ko odsjedne jednom ponovo će doć

Brate, niđe ko u francferdinanda... Da parafraziram Hanku Paldum za kraj:
Fra-fra-francferdinand ima čudnu moć
Ko odsjedne jednom ponovo će doć
- Bullet Tooth Tony
- navedeni
#21 Re: Hosteli u Sarajevu
Sad dok su trajali ovi protesti, svi onako pomalo u strahu ko "zlatni" ljiljan Zeljko Komsic... otisli smo iz stana u Franz Ferdinand... i aman neces vjerovati zaspali smo u roku od 10min, ko da nista nije bilo! 
- P.Starck
#22 Re: Hosteli u Sarajevu
Gdje je taj da prostiš Franz? Kto je taj? Noćima ne spavam, jer spavam po danu, da odem da vidim da malo ispipam to osoblje... 
-
tripleyyy
#23 Re: Hosteli u Sarajevu
Ukoliko tražite komforan smještaj u Sarajevu preporučujem apartmane http://www.rentsarajevoapartment.com/

- ilkbahar
#24 Re: Hosteli u Sarajevu
Massimo hostel odmah kod pijace Markale. SVe uredno i čisto. Cijene pristupačne a sobe su uredne i čiste, svaka ima svoje kupatilo. Imaju i sobe sa samo dva ili četiri kreveta, ali i sa više kreveta.
Online rezervacija:
http://www.booking.com/hotel/ba/hostel- ... 2d26e412X1
Online rezervacija:
http://www.booking.com/hotel/ba/hostel- ... 2d26e412X1
- Cossack