FAtka wrote:Starka
Horoskopski profil forumasa
Moderator: anex
-
foucault
de pitaj prijateljicu astrologinju koja je svrha njene analize. sve da ima horoskopski znak svakog forumasa na svijetu dzaba joj za analizu, ako nema pune podatke na osnovu kojih ce izracunati polozaje svih drugih planeta ili bar podznaka i tzv. osobnih planeta. na osnovu samog znaka ne mozes u ozbiljnoj astrologiji nista.
-
remake
#158 Re: Horoskopski profil forumasa
na 5 stepenu i 59 minuta Raka - znaci - RAK (Tako ona kaze, a vjerovat joj je)nestasna wrote:01.03.1979, Sarajevo, 12:00remake wrote:nestasna wrote:
a moze li mi ta jaranica podznak izracunati, ne bilo joj zapovjedeno?Samo nek kaze sta joj od podataka treba
datum, mjesto i sat rodjenja
hvala
-
mamica papucarka
evo jos jedne ribice 
-
mamica papucarka
skorpijama ne odgovara nikoLace wrote:sto samo...nemoj nas limitirat na samo ta dva znaka...a da odgovaraju...pa eto...odgovarajuHarrys wrote:Je li istina da skorpijama samo odgovaraju rogonje,ovan pa bik.
![]()
sala mala, ali u vecini slucajeva su sami sebi dovoljni
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartu
-
Stelt u Budjanovcima
\\mama29 wrote:skorpijama ne odgovara nikoLace wrote:sto samo...nemoj nas limitirat na samo ta dva znaka...a da odgovaraju...pa eto...odgovarajuHarrys wrote:Je li istina da skorpijama samo odgovaraju rogonje,ovan pa bik.
![]()
![]()
sala mala, ali u vecini slucajeva su sami sebi dovoljni![]()
Moram se pohvalit da imam izradjenu natalnu kartu
da opasne su skorpije ... uspjesni u svakom poslu, sposobni fajteri, nikad ne uzmicu, imaju jak libido to su u vecini slucajeva sex fanatici, ljubomorni posesivni i ne slazu se nikako sa mnom jer sam ja vodolija.