Horde zla - prijeratne
-
remake
#1 Horde zla - prijeratne
zamoljena sam od rodice koja je nekada davno bila zaljubljena u jednog Hordaša, naravo s A.P-a da provjerim ima li koji forumas/hordaš i da nam kaze gdje su i sta rade "stari" Hordasi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#2 Re: Horde zla - prijeratne
Kimun ti je non stop na Skenderiji...ako nije u mobitel shopu, onda je u kaficu u Privrednom Gradu...remake wrote:zamoljena sam od rodice koja je nekada davno bila zaljubljena u jednog Hordaša, naravo s A.P-a da provjerim ima li koji forumas/hordaš i da nam kaze gdje su i sta rade "stari" Hordasi
mozda je rodica mogla pitati za odredjene hordase, jer se zna da je AP vecinski bilo pitarsko naselje...
-
remake
#3 Re: Horde zla - prijeratne
Djine, Maji, Dado, Pape, Sok, Robi, Enko, Sinisa, Cavla, Dzemo, Vrazalica, Guma, Cosa, Duran, Brko, Kico, Ramljak, Kimun, Gordan, FicomIRCerka wrote:Kimun ti je non stop na Skenderiji...ako nije u mobitel shopu, onda je u kaficu u Privrednom Gradu...remake wrote:zamoljena sam od rodice koja je nekada davno bila zaljubljena u jednog Hordaša, naravo s A.P-a da provjerim ima li koji forumas/hordaš i da nam kaze gdje su i sta rade "stari" Hordasi
mozda je rodica mogla pitati za odredjene hordase, jer se zna da je AP vecinski bilo pitarsko naselje...
-
mIRCerka
#5 Re: Horde zla - prijeratne
Djineta cesto vidjam u Zeki, tj vidjala sam...Chwilla krug... Maji...njega ni u putu ne volim sresti, ali ziv je i relativno zdrav...koji vrazalica? jedan igra fudbal u austrijskoj 3.ligi... ostale ne znam...remake wrote: Djine, Maji, Dado, Pape, Sok, Robi, Enko, Sinisa, Cavla, Dzemo, Vrazalica, Guma, Cosa, Duran, Brko, Kico, Ramljak, Kimun, Gordan, Fico
pogresan forum za takva pitanja hihihi, bolje provjeri na HZ forumima...
-
mIRCerka
nije to loziona zato sto su navijaci, vec zato sto je to jedna raja...Vingo wrote:ne nego na djevojke koje se pale na navijace....
sad bi isto bilo da ja za 5 godina pitam GDJE SU EDU BIGUS HORNS MANIJAK i da mi neko kaze da se lozim na forumashe, a ja samo pitam za ljude koje znam licno
-
remake
mIRCerka wrote:nije to loziona zato sto su navijaci, vec zato sto je to jedna raja...Vingo wrote:ne nego na djevojke koje se pale na navijace....
sad bi isto bilo da ja za 5 godina pitam GDJE SU EDU BIGUS HORNS MANIJAK i da mi neko kaze da se lozim na forumashe, a ja samo pitam za ljude koje znam licno
tako nesto....
problem je sto je ona stvarno bila zaljubljena u jednog, ne sve..
-
Vingo
Ma znam da je rodica....uvijek je rodica...remake wrote:Hej, nisam ja u pitanju, rodica, i ne pali se vec se palila, sada je vec udata zena sa dvoje djeceVingo wrote:ne nego na djevojke koje se pale na navijace....
-
edu
pa bolje ista da je spuca..nego nista..Vingo wrote:Ma znam da je rodica....uvijek je rodica...remake wrote:Hej, nisam ja u pitanju, rodica, i ne pali se vec se palila, sada je vec udata zena sa dvoje djeceVingo wrote:ne nego na djevojke koje se pale na navijace....Salim se. Pa sto ne cuva djecu? Sta je sad spucao alipasinski flashback....?
-
remake
sve nas s vremena na vrijeme spuca neki flashback, nekog alipasinski a nekog ...Vingo wrote:Ma znam da je rodica....uvijek je rodica...remake wrote:Hej, nisam ja u pitanju, rodica, i ne pali se vec se palila, sada je vec udata zena sa dvoje djeceVingo wrote:ne nego na djevojke koje se pale na navijace....Salim se. Pa sto ne cuva djecu? Sta je sad spucao alipasinski flashback....?
necemo je ruzit'
-
Santos
Denis eno ga isti na alipasinu jos uvjek.Kico se malo povuko meni se cini.Campo se fura na pecanje.Ramljak standardan.Piva visi na stupu na pijaci.Droga je kazu premino rahmet mu dusi.Dadu sam vidjo na alipasinu bio je vani dalje neznam.Nadam se da su svi dobro.Ja Sirko je vani neznam gdje.Kad se sjetim derneka ja Dzine Denis i Puza.Pjani ko zemlje u kinemi.Oko 24 poce hordanje a ja jedini manijak.Gutavo.
-
Vingo
Santos wrote:Denis eno ga isti na alipasinu jos uvjek.Kico se malo povuko meni se cini.Campo se fura na pecanje.Ramljak standardan.Piva visi na stupu na pijaci.Droga je kazu premino rahmet mu dusi.Dadu sam vidjo na alipasinu bio je vani dalje neznam.Nadam se da su svi dobro.Ja Sirko je vani neznam gdje.Kad se sjetim derneka ja Dzine Denis i Puza.Pjani ko zemlje u kinemi.Oko 24 poce hordanje a ja jedini manijak.Gutavo.
Pitam se od cega.....
-
remake
Santos wrote:Denis eno ga isti na alipasinu jos uvjek.Kico se malo povuko meni se cini.Campo se fura na pecanje.Ramljak standardan.Piva visi na stupu na pijaci.Droga je kazu premino rahmet mu dusi.Dadu sam vidjo na alipasinu bio je vani dalje neznam.Nadam se da su svi dobro.Ja Sirko je vani neznam gdje.Kad se sjetim derneka ja Dzine Denis i Puza.Pjani ko zemlje u kinemi.Oko 24 poce hordanje a ja jedini manijak.Gutavo.
hvala, upravo si mi odgovorio....