Honorarni posao u Sarajevu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
seh93

#1 Honorarni posao u Sarajevu

Post by seh93 »

Studentica sam i zanima me gdje bih mogla pronaci pristojan honorarni posao, koji bih obavljala tokom pauze na fakultetu?
Da li znate neke firme koje primaju radnike za honoraran rad? Jedino mi ne bi odgovaralo bas da radim u kaficu kao konobarica i sl.
Takodjer me zanima kakvo je stanje sa firmama koje traze promotorke? Kakva je zarada? I koje imaju u Sa, da bih mogla aplicirati, a da mi ne treba nikakva stela? :)
kako to

#2 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by kako to »

Studentski servis ... zatim, vidim ima dosta studenata po gradu dijele letke, rade na promotivnim standovima ... cm prodaja kozmetike ... ma ima toliko toga
hodža

#3 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by hodža »

seh93 wrote:Studentica sam i zanima me gdje bih mogla pronaci pristojan honorarni posao, koji bih obavljala tokom pauze na fakultetu?
Da li znate neke firme koje primaju radnike za honoraran rad? Jedino mi ne bi odgovaralo bas da radim u kaficu kao konobarica i sl.
Takodjer me zanima kakvo je stanje sa firmama koje traze promotorke? Kakva je zarada? I koje imaju u Sa, da bih mogla aplicirati, a da mi ne treba nikakva stela? :)

http://www.facebook.com/studentskiservi ... ts&fref=ts
tisine

#4 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by tisine »

Zna li ko o kakvom je poslu ovdje riječ,

OGLAS: NUDIM POSAO
Potrebni saradnici za rad u vlastitom domu, za pakovanje unikatnog nakita, broševa, sedmična zarada od 600-900KM, važi za sve kantone.

Malo mi nerealno zvuči, pa samim tim i sumnjivo. :D
fatality

#5 Re: AW: Honorarni posao u Sarajevu

Post by fatality »

tisine wrote:Zna li ko o kakvom je poslu ovdje riječ,

OGLAS: NUDIM POSAO
Potrebni saradnici za rad u vlastitom domu, za pakovanje unikatnog nakita, broševa, sedmična zarada od 600-900KM, važi za sve kantone.

Malo mi nerealno zvuči, pa samim tim i sumnjivo. :D
Naravno da je nerealno, kloni se toga.
To ti ide po principu da ti uplatis nesto para da ti posalju "materijal", i naravno vise se ne jave (ili ti kasnije traze jos da uplatis)
Elem ti tu para ne vidis, nego samo placas (mozes po netu o tome procitat)

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
tisine

#6 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by tisine »

Pretpostavljala sam. Hvala ti. :)
lelaa11

#7 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by lelaa11 »

Ako zelis da radis promocije najbolja ti je Altermedia agencija, u Sarajevu :)
Ime postoji

#8 Re: Honorarni posao u Sarajevu

Post by Ime postoji »

Nudimo mugucnost za izgradnju vlastite karijere
Skolujemo saradnike na Akademiji,gdje povezujemo teoriju sa iskustvom nasih saradnika.

-Savjetujemo klijente u oblasti osiguranja
-Nudimo klijentima razlicite vrste sigurnih i dugorocnih ulaganja i obezbjedjenja svoje porodice
-Raspolazemo slobodno radnim vremenom
-Nismo vezani za rad u uredima i posao obavljamo kada to nama i nasim klijentima odgovara
-Gradimo svoje timove saradnike i preuzimamo ulogu voditelja timova.

-Ako ste dinamicni,komunikativni i zelite da nesto promijenite i da budete uspjesni,javite nam se i izgradite
svoju karijeru.
Posaljite prijave na:[email protected]
SRETNO!
Post Reply