Hvala svima na prijedlozima
Honorarni posao u DM-u
Moderator: anex
-
BIONA
#1 Honorarni posao u DM-u
Da li neko od vas zna na koji nacin doci do bilo kakvog honorarnog posla u DM-u( tipa punjenje polica proizvodima)? trazila sam njihovu stranicu za podrucje BIH i nisam nista nasla,tako da ne znam gdje bih mogla poslati neki vid molbe i CV
- Mjesanac
#2 Re: Honorarni posao u DM-u
Predlazem da nazoves jedan od izlistanih brojeva na BHTelecom internet imeniku. Trazi pod "pravna lica": DM DROGERIE MARKT DOO SARAJEVO.
Pozz
Pozz
-
BIONA
#4 Re: Honorarni posao u DM-u
@ Mjesanac i burekodsira hvala vam sto se se potrudili 
- Daphna
#5 Re: Honorarni posao u DM-u
Pa obzirom da oni imaju svoje radnice/ke koji to rade, sumnjam da postoji mogućnost da se preko DM-a zaposliš honorarno! Jedino da vidiš kod dobavljača, jer oni zapošljavaju na taj način (tipa promotorke, pa one pune police... Znam da tako funkcioniše, imam par drugarica koje rade tako 3-4 dana sedmično, doduše ne u DM-u vec u TC).
- Mjesanac
#6 Re: Honorarni posao u DM-u
Tu smo da pomazemo jedni drugimaBIONA wrote:@ Mjesanac i burekodsira hvala vam sto se se potrudili
Pozz
-
interwal
#7 Re: Honorarni posao u DM-u
Kao što je napisala Daphna, DM i sl. lanci ne zapošljavaju promotere ili merchandisere već to rade dobavljači, zastupnici, distributeri ili marketinške agencije.BIONA wrote:Da li neko od vas zna na koji nacin doci do bilo kakvog honorarnog posla u DM-u( tipa punjenje polica proizvodima)? trazila sam njihovu stranicu za podrucje BIH i nisam nista nasla,tako da ne znam gdje bih mogla poslati neki vid molbe i CV![]()