eh, umjesto da vi ubacujete kamenčić u cipelu, da vas šta ima žuljati
ja, Glasnik
Pa tolika dnevnica nije ni u parlamentu kod onih nasih korumpiranih politicara.Kazes nije muljaza pa reci onda javno o cemu se tu radi da svi znamo.Ja pretpostavljam da je to neki posao koji se radi na procenat jeli tako koliko prodas necega toliko zaradis ili neki slican piramidalni posao na koji nebi pala ni moja prabaka .Kraljica od Sabe wrote:nije stalan, da naglasim, nije težak, nekad zarada bude veća-nekad manja, uglavnom nikad ne padne ispod normale, plaćanje sedmično... za više informacija, javite se na pp itd
eh, umjesto da vi ubacujete kamenčić u cipelu, da vas šta ima žuljati, da vam ubacim auto.. triba imati auto
![]()
ja, Glasnik
I ja sam jednom bio poslodavac. Kućna pomoćnica mi trebala. Nema šanse da je nadješ (20KM po radnom danu od 8 sati, subota i nedjelja slobodna). I našao sam je (1998.-Nisam imao internet konekciju), kad ja tamo, a ono, međutim, zafalilo zlatnine,...malo nešto,...Kraljica od Sabe wrote:Nezaposleni,, šta je s vama... niko neće da radi
![]()
E, ovako, još jedna informacija: nije nikakva muljaža - garant. I još oko love, konkretno: dnevnica se krece od 50 KM do 300 KM.
I šta ću vam ja više![]()
Uglavnom, da nemam posla, sedam dana bih radila džabaluka - ima ljudi pa mjesecima nisu vidjeli plate.. pa vi vidite..
od mene toliko, samo pokušala pomoći kome treba i ko hoće..
još jednom da podcrtam: nikakva muljaža i nikakvo ispitivanje.