Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pozz svim forumasima
Da li neko od vas zna gdje bih se mogla prijaviti za kakav honorarni posao vikendom samo,npr.pozeljan bi bio posao hostese?Trazila sam na posao.ba,trazimposao,boljiposao,...ali nista nisam nasla.
Unaprijed hvala
Mislim da je tesko naci takav posao, pogotovo sto ga nema ni na posao.ba i slicno. Jedino ako poznajes nekog ko radi tako negdje pa da pitas treba li im radnica.
Mislim da je tesko naci takav posao, pogotovo sto ga nema ni na posao.ba i slicno. Jedino ako poznajes nekog ko radi tako negdje pa da pitas treba li im radnica.
hahah nije
Ma trazila je ona,ali udarila ova recesija nikome ne trebaju promoterke
A valjda nesto "izleti",i hope so )
U nekom manjem motelu/hotelu mozes se zaposliti kao receptionist. Negdje moze biti da je manja plata ili jednostavno niko ne radi duze od pola godine-godinu pa se stalno zaposlenici novi traze.. tako da bi se mozda i ti odnosno drugarica uklopila u taj rezim
Evo ti dvije dobre agencije. kontaktiraj ih, posalji svoje podatke sa slikom i vjerujem da ce ti se javiti. Oni stalno imaju neke promocije a fino placaju.
Evo ti dvije dobre agencije. kontaktiraj ih, posalji svoje podatke sa slikom i vjerujem da ce ti se javiti. Oni stalno imaju neke promocije a fino placaju.