Honorarna zarada

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
Amadeaida

#1 Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

Zaradite tako sto ćete igrati najpoznatiju placenu igricu na svijetu koja je odobrena za BiH korisnike tek u martu ove godine ili pregledavanjem oglasa,

Ako neko misli da se obogati sa ovim...to onda nije za njega...iako je moguće ali je potrebno dosta dugo vremena.

Svi koji se registruju i odluče da pokušaju slobodno me kontaktirajte za sve nejasnoce i naravno na neku da kazem "strategiju".
Nikakva ulaganja nisu potebna ali vrlo brzo se moze provjeriti da li ovo funkcionira.

LInk za igricu:
http://www.anno1777.com/index.php?i=278496

Link za pregledavanje oglasa(web stranica):
http://www.neobux.com/?rh=456465616D61

Sva plaćanja su preko paypal koji je napokon dostupan i u BiH, Javite se za sva pitanja. Tu sam ...surfam,..

A sto se tice ove stranice za pregledavanje oglasa to je sama jedna od mnogih koje zaista placaju ljude za gledanje stranica koje traje 10-15 sekundi. Ali ova je definitivno najbolja.

SRETNO SVIMA I CUJEMO SE

PS. Molila bih sviju koji su uvijek spremni da "popljuju" sve da prvo malo potraze po internetu clanke o ovim stranicama pa ako i tad budu imali potrebu za istim onda ok....
Amadeaida

#2 Re: Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

Vidim neki su se već Prijavili! :)

Ako budete trebali pomoć zovite TU SAM!
POZZ
Aleluja

#3 Re: Honorarna zarada

Post by Aleluja »

...ne, pak hvala draga moja leđa! :D
tataćusak

#4 Re: Honorarna zarada

Post by tataćusak »

Ja malo gledo na googletu i ne vidim da je iko uzeo pare. Da smijem psovati sa bih al dobiću ban. Toliko o tvojoj igrici. Ako griješim razuvjeri me argumentovano moliću lijepo. :x
Amadeaida

#5 Re: Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

Aleluja wrote:...ne, pak hvala draga moja leđa! :D
:) pa ok draga moja leđa... nisam ni rekla da se možes obogatiti...i pise HONORARNA zarada...i ja sam zaposlena... draga moja leđa
Amadeaida

#6 Re: Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

tataćusak wrote:Ja malo gledo na googletu i ne vidim da je iko uzeo pare. Da smijem psovati sa bih al dobiću ban. Toliko o tvojoj igrici. Ako griješim razuvjeri me argumentovano moliću lijepo. :x
:)
u svom prvo postu sam napisala da ako neko misli da ce se obogatiti da ovo nije za njega. Mislim sta ocekujes da se ukljucis u igricu, da izgras 15 dana i da ti legne 15000 eura na racun, ne razumijem! To nema ni u jednom poslu pa ni ovdje!

Ja znam covjeka koji zaradjuje oko 500-700 eura mjesecno, ali covjek igra vec 3 godine igricu i ulozio je dosta svojih para tako da sve je stvar tvoje licne strategije.
Aleluja

#7 Re: Honorarna zarada

Post by Aleluja »

:) pa ok draga moja leđa... nisam ni rekla da se možes obogatiti...i pise HONORARNA zarada...i ja sam zaposlena... draga moja leđa

...super, draga naša leđa! :D ...koji će mi vrag bogatstvo, pak ne želim da živim 1000 godina... 8-)
tataćusak

#8 Re: Honorarna zarada

Post by tataćusak »

Amadeaida wrote:
tataćusak wrote:Ja malo gledo na googletu i ne vidim da je iko uzeo pare. Da smijem psovati sa bih al dobiću ban. Toliko o tvojoj igrici. Ako griješim razuvjeri me argumentovano moliću lijepo. :x
u svom prvo postu sam napisala da ako neko misli da ce se obogatiti da ovo nije za njega. Mislim sta ocekujes da se ukljucis u igricu, da izgras 15 dana i da ti legne 15000 eura na racun, ne razumijem! To nema ni u jednom poslu pa ni ovdje!

Ja znam covjeka koji zaradjuje oko 500-700 eura mjesecno, ali covjek igra vec 3 godine igricu i ulozio je dosta svojih para tako da sve je stvar tvoje licne strategije.
Ne govorim ti to ja znam čovjeka..... Ja znam čovjeka koji misli da će na izborima izabrati pravu stranku i donijeti preokret :lol: :lol: :lol: . Imaš li bar kakv link ljudi (sa nekih ex yu foruma) koji su naplatili išta - ne pričam o bogatstvu bar 10 eura za mjesec, ne 500-700.
Amadeaida

#9 Re: Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

tataćusak wrote:
Amadeaida wrote:

Ne govorim ti to ja znam čovjeka..... Ja znam čovjeka koji misli da će na izborima izabrati pravu stranku i donijeti preokret :lol: :lol: :lol: . Imaš li bar kakv link ljudi (sa nekih ex yu foruma) koji su naplatili išta - ne pričam o bogatstvu bar 10 eura za mjesec, ne 500-700.
:) o predizborna. :) naplatila sam ja tako da sam se sama uvjerila da funkcionira. znaci ja ne govorim nikako o tome da li je moguce povuci novac, govorila sam samo o količini. :) neobux preko paypal-a a anno1777 preko western uniona.
Amadeaida

#10 Re: Honorarna zarada

Post by Amadeaida »

Vidim već se polako prijavljujete!
Dobro došli! Ako nekome bude trebala pomoć javite se!
switty

#11 Re: Honorarna zarada

Post by switty »

Amadeaida wrote:Vidim već se polako prijavljujete!
Dobro došli! Ako nekome bude trebala pomoć javite se!
možeš i mi napisati malo vise detalja pregledavanju oglasa? registrovala sam se...
Lounge Act

#12 Re: Honorarna zarada

Post by Lounge Act »

.
Last edited by Lounge Act on 04/01/2015 13:22, edited 1 time in total.
Avetinho

#13 Re: Honorarna zarada

Post by Avetinho »

Da li vrijedi isti sistem naplate i za Klix? Ja se ovdje ubih pregledavajuci oglase a ni centa nisam zaradio.

Mislim da je problem sto samo jako inteligentni ucestvuju u ovakvom nacinu zaradjivanja. Eno culo se sa onog jednog njenog prijatelja koji zaradi i 500, a ulozi svojih para 600. To je ukupno 1100.
Post Reply