honda zastupništvo u bih?
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
MRAVOJED
#1 honda zastupništvo u bih?
treba mi hitno ova informacija
dakle: ima li bih zastupništvo za hondu? ili neki ovlašteni servis? i gdje se nalazi ako postoji? kontakt?
nema na netu
dakle: ima li bih zastupništvo za hondu? ili neki ovlašteni servis? i gdje se nalazi ako postoji? kontakt?
nema na netu
- karanana
nikad se ne zna. evo ja cu je malo posoliti...a sta je sa onim fol servisom i prodajom japanskih auta odmah poslije kobiljace u kiseljaku?burekodsira wrote:uh sto ce biti duga ova tema
btw....jest dobar ovaj novi civic, za iste pare ko golf petica, bez premca znam sta bih uzeo.
-
MRAVOJED
ma vidio sam članak u nekim auto novinama još početkom godine kao otvara se zastupništvo u bih, samo što nije, pa sam konto da se i otvorilo
ma ništa onda, trebala mi info za jednog mog hondologa koji gleda da uveze novog civica jer je u hr bolesno skup, npr. 3000 eura skuplji nego u sloveniji
inače, ja sam dobio info da je zastupništvo postojalo al da se ugasilo
ma ništa onda, trebala mi info za jednog mog hondologa koji gleda da uveze novog civica jer je u hr bolesno skup, npr. 3000 eura skuplji nego u sloveniji
inače, ja sam dobio info da je zastupništvo postojalo al da se ugasilo
-
SherlockHolmes
ti se i ne pikas, jer vozas golfa (da ne kazem skodu) samo jos upola skupljeg 
-
SherlockHolmes
inace, daleko sam od fordoljupca, ali ja bih u toj klasi vazda prije uzeo

-
SherlockHolmes
znam, znam. vozas golfa za koke iz centrala
samo sto su one svoju tricu dobile "na lijepe oci"
samo sto su one svoju tricu dobile "na lijepe oci"
-
SherlockHolmes
da sam bogdo sponzor, ne bih se ja ovuda zajebaval 
-
SherlockHolmes
ja bih kod dealera na "upgrade" i nesto kesa nazad

-
edinbug
#18 Re: honda zastupništvo u bih?
ja koliko znam, nema nazalost.MRAVOJED wrote:treba mi hitno ova informacija
nema na netu
Posto vozim hondu, cesto "kuburim" sa dijelovima, pa narucujem iz vana.
Znam da postoji servis za japanska vozila u Kiseljaku (JAP-CAR), imaju nekih dijelova, mada znaju i zakazati.
-
shadow
#19 Re: honda zastupništvo u bih?
zar se honde tako cesto kvare?edinbug wrote:
-
edinbug
#20 Re: honda zastupništvo u bih?
1988 godište, a sada je vrijeme za mjenjanje amortizera, kugli, kinetičkog zgloba .shadow wrote:zar se honde tako cesto kvare?edinbug wrote:
Inače motor je prva liga.
-
MRAVOJED
niko ovdje pojma nema
osim edinbuga
edinbuže, ako treba dijelova ili savjeta o hondama odlično mjesto je forum našeg honda kluba http://www.hondafanclub.hr
ima i raje iz bih, pa možda neko od njih zna kako i gdje lakše doći do dijelova. pa ni hr nije na kraj svijeta, a mi kao članovi kluba imamo popust u dosta trgovina.
edinbuže, ako treba dijelova ili savjeta o hondama odlično mjesto je forum našeg honda kluba http://www.hondafanclub.hr
ima i raje iz bih, pa možda neko od njih zna kako i gdje lakše doći do dijelova. pa ni hr nije na kraj svijeta, a mi kao članovi kluba imamo popust u dosta trgovina.
-
Spiker
Na ulazu u Vogoscu je bio ''salon'' Honde. Drzao ga je Zeljko a on je kao predstavnik hrvatskog Rutinga. I dan danas ga vidjam u najnovijim hondama ali sam primjetio da je stracara od salona (prreko puta Motomerca zatvorena. Tip izgleda nije bas uzubljen. Trenutno voza sivog Acorda rijecki tablica.
- VR6
Ruting je skup, no koliko znam nisu tako losi. Inace, Zeljko je na kratko zastupao Hondu, al prilicno neozbiljan odnos, jer salon je umjesto auta imao vise umjetnicke slike. Pored toga, lik je jako ok, mozes ga komotno nazvati na mob i pitati nesto o Hondama, pomoci ce ako moze.
Oni koji vec neko vrijeme imaju Honde znaju gdje naci dijelove, tako da nije problem. Imaju ljudi koji se tim bave, a neke sitnice se bez posebne narudjbe mogu nabaviti i kod Sandora ili u Japan Parts prodavnici u Sarajevu. Za sada koliko ja znam, nema najava o dolasku novoga zastupnika Honde u BiH. Steta stvarno sto je tako, jer Honda pravi vrhunske automobile, a cijene nisu pretjerane. Uz korektnoga zastupnika, prodaja bi mogla biti solidna.
Oni koji vec neko vrijeme imaju Honde znaju gdje naci dijelove, tako da nije problem. Imaju ljudi koji se tim bave, a neke sitnice se bez posebne narudjbe mogu nabaviti i kod Sandora ili u Japan Parts prodavnici u Sarajevu. Za sada koliko ja znam, nema najava o dolasku novoga zastupnika Honde u BiH. Steta stvarno sto je tako, jer Honda pravi vrhunske automobile, a cijene nisu pretjerane. Uz korektnoga zastupnika, prodaja bi mogla biti solidna.