Honda CR-V Pik prevara

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

citroen xm

#76 Re: Honda CR-V Pik prevara

Post by citroen xm »

Pa po priči valjda neki treći koji je bio između. Ali nebitno.
ado-šampion

#77 Re: Honda CR-V Pik prevara

Post by ado-šampion »

Meni to nema logike, ali nema veze, ne bih da se grijesim i optuzujem nekog bez jasnih dokaza.

Ako ga je on prodavao za 33 milje, a vraceno prije njega, znaci koliko je on dao, 25 minimalno, jer ako se moze prodat za nekih 30 (polazimo od njegovih 33), nema sanse da ga je on kupio ispod 25. Eh sad, da nekome ko se bavi prodajom svega i svacega, i usto to i na PIKu, da mu pred nosom bas na PIKu stoji to isto auto i da on ne provjeri ni to, nit ista drugo, a pljune 25 milja za auto. Nema mi to logike.

Jedino da ga je neko vratio pa njemu prodao za 15-16, a on kontao da je zajebao tog lika i da se to auto moze prodati za duplo vise para. :D Lik vratio sat za 200 hiljada, uzeo 2 milje maraka, a ovaj nesretnik ispao naivan. :-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#78 Re: Honda CR-V Pik prevara

Post by mali_milojica »

Laze kao pas.
Indikativno je da je oglas izbrisao i prvi vlasnik koji je stavio auto sa org kilometrima. Nazvao ga i rekao mu.
Auto i i prica o ovom CRV postoji samo ovdje na temi i klixu.
goran16v

#79 Re: Honda CR-V Pik prevara

Post by goran16v »

corsa wrote:
goran16v wrote:Najlakse je reci neko prije mene je skinuo ja pojma nemam ili ne znam je li udaran auto ranije, od kad je kod mene nije udaran... :-)
Ali ovo nikako nije nevjerovatna situacija. Kako bih ja moga sa sigurnoscu znati jeli na mom autu vracena kilometraza. Ok, to da je udaran uglavnom mozes vidjeti, ali za kilometrazu nikad ne mozes biti siguran 100%.
Za potencijalnog kupca kolike su sanse da ti nisi mogao znati da je vracena kilometraza tolike su sanse i da si je ti vratio, a pogotovo ako onaj ko trguje autima za auto za koji je ocigledno presao 3 x vise nego sto pise tvrdi da ne zna da li je vracano i ako jest onda je neko prije njega! E bas ce takav nasjesti na vracenu kilometrazu! :izet:
Post Reply