Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nedavno je drug naletio na jeftin auto,dibiduz ispod cijene i postavio pitanje.
Frajer odgovara na engleskom,bla bla on je kao u Engleskoj,bio je diplomata,da ne vraca auto nazad zato ga jeftino prodaje. Iz ranijih iskustava znam da su ljudi imali problema sa izvjesnim covjekom po HR na isti fazon. Da skratim,trazi da se prvo uplati odredjeni dio novca koji naravno vise nikada ne vidis.
auto je firma prodala preko pika u stanju u kakvom je bio i sa velikom kilometrazom a kupac je iz istocnog sarajeva
cuvajte se i audija A6 koji mozda osvane iz BL na prodaju......isto bio na piku i imao vecu kilometrazu od ove honde
PIK je bio i ostao ODRON samo takav!
Svojom pasivnošću i ne djelovanjem na silna upozorenja korisnika, kad je riječ o mogućim prevarama, samo potiču potencijalne varalice da se još više angažuju, što unosi još više nereda i javašluka, čega na PIK-u nikad nije falilo.
Izgleda da se promijenio vlasnik jer prije godinu-dvije je bila nešto bolja situacija.
Ma kakva auta ljudi uvaljuju honda je mala maca
Ako lik zivi od toga a mozda i zivi vracanje km je samo pokazatelj o kakvoj se spodobi radi i ni vise ni manje 7 se ugradio.
Prodati ce on ovo nekome ko ne cita ovu temu i ko vjeruje rijecima i onda ce taj isti na auto kako je slozila bregasta na manje od 200 tisuca
2001 wrote:PIK je bio i ostao ODRON samo takav!
Svojom pasivnošću i ne djelovanjem na silna upozorenja korisnika, kad je riječ o mogućim prevarama, samo potiču potencijalne varalice da se još više angažuju, što unosi još više nereda i javašluka, čega na PIK-u nikad nije falilo.
Izgleda da se promijenio vlasnik jer prije godinu-dvije je bila nešto bolja situacija.
karanana wrote:prodat je pik prije nekoliko mjeseci.
Aaaaaaa u tom grmu leži zec?!
To je pretpostavljam bilo u onom -fau cvaj- periodu?
Od tada su čučnuli po pitanju svega a novi vlasnik bi se fakat trebao zapitati ko mu i kako radi na održavanju?!
prodat je pik prije nekoliko mjeseci.
Ko je novi vlasnik i za koliko ga prodase?
nisam stalni i cest posjetilac i korisnik pika pa ne znam kako je bilo i kako je sada i da li se vidi razlika.
ne znam detalje, ali koliko sam cuo neki su stranci i to kupili i cifra je znacajna i fina za nase uslove, iznad 2 miliona. ali to nije provjerena informacija.
karanana wrote:prodat je pik prije nekoliko mjeseci.
Aaaaaaa u tom grmu leži zec?!
To je pretpostavljam bilo u onom -fau cvaj- periodu?
Od tada su čučnuli po pitanju svega a novi vlasnik bi se fakat trebao zapitati ko mu i kako radi na održavanju?!
Cuj prodan, kome?
@2001
? O kakvom odrzavanju pricas? Sta bi ti uradio? Daj konkreno, a ne suplje
seoBIH wrote:@2001
? O kakvom odrzavanju pricas? Sta bi ti uradio? Daj konkreno, a ne suplje
U priči s drugima i prateći na par foruma, mnogi kažu i žale se na slabe reakcije administracije po pitanju prijava zloupotrebe, dobijanja PIK kredita, loše kategorizacije, itd. Pomalo podsjeća na državne institucije i njihove uhljebe,
tipa; došlo se na neki zadovoljavajući nivo, pa sad laganini.
Na temi prevaranti na piku, procitah da prate tu temu i da djeluju...hmmmm
Upitah te jer neki dan sjedim sa drugom, kaze ja bih to odmah banovao. Fino mu kazem, ti me nazoves na telefon, dogovorimo se sve i ja ti prodam telefon. Tebi dodje pokvaren i kontaktiras PIK i trazis da banuju prodavaca. Kako da to urade? Na osnovu cega? Onda se neko javi i kaze problem je u piku, tj trazi krivca negdje drugo.
Fino mu kazem, sto nisi narucio od pik radnje, ili nekog bas povjerljivog korisnika, pa onda koristio brzu postu koja omogućava otvaranje paketa i slicno. Najlakse se zaletiti na dobru cijenu i kad dobijes nesto trece, kriviti druge.
Inače kod kupovine polovnih, uvijek imaš neki crv sumnje da su te u nečem dooobro zajebali. Zato je kupovina novih vozila, majka. Jebo to da kod novih vozila, dosta gubiš na vrijednosti (prve-dvije godine), ovaj gore primjer je žešći zajeb. Ovakvih primjera je koliko hoćeš, samo što nemaš pojma o tome . Svi varaju. .
Ovaj lik živi u nekom paralelnom univerzumu ili u najboljem slučaju pokušava da živi život iz niskobudžetnih holivudskih filmova.
Čuj 20000 KM da zaradi na autu.? Pa ovo nije zabilježeno od kada postoji trgovina polovnim automobilima, a da nije neki raritet ili oldtajmer u pitanju.
Onaj ko za ovo da i 20000 KM i ne zaslužuje da ima novac koji je izgubio. Džaba ovome skidanje kilometraže kada se na svakom djeliću vidi da je auto pregazilo daleko više. Počevši od loše presvučenog volana pa na dalje.