Honda Accord - reklama
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- striker
#1 Honda Accord - reklama
Odlična,ali i preskupa reklama...
http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm
http://www.steelcitysfinest.com/HondaAccordAd.htm
-
malizeleni
Gledao sam ovo davno, ludnica.
Jedino sto me bunilo je ono kad se gume kotrljaju uzbrdo, ali i to je objasnjeno ispod reklame
.....The sequence where the tires roll up a slope looks particularly impressive but is very simple. Steiner says that there is a weight in each tire and when the tire is knocked, the weight is displaced and in an attempt to rebalance itself, the tire rolls up the slope
Jedino sto me bunilo je ono kad se gume kotrljaju uzbrdo, ali i to je objasnjeno ispod reklame
.....The sequence where the tires roll up a slope looks particularly impressive but is very simple. Steiner says that there is a weight in each tire and when the tire is knocked, the weight is displaced and in an attempt to rebalance itself, the tire rolls up the slope
- chuchumbamayumbe
Bio u Vogosci, ne radi vec duze vrijeme.yuppy wrote:Jel ima Honda svoj salon u Sarajevu?
Poznajem tipa (Zeljko) koji je to otvorio, ali ga je neko izgleda dobro zajebao pa frajer batalio autosalon, sada izradjuje fotografije.
Ako nekome treba dodatnih informacija u vezi nabavke dijelova za Honde obratite mi se na p.m., da vas uvezem sa tipom.
- keno@SA
mali OT: ako treba nekome savjet u vezi Honde, tu sam ...radio sam u tom salonuchuchumbamayumbe wrote:Bio u Vogosci, ne radi vec duze vrijeme.yuppy wrote:Jel ima Honda svoj salon u Sarajevu?
Poznajem tipa (Zeljko) koji je to otvorio, ali ga je neko izgleda dobro zajebao pa frajer batalio autosalon, sada izradjuje fotografije.
Ako nekome treba dodatnih informacija u vezi nabavke dijelova za Honde obratite mi se na p.m., da vas uvezem sa tipom.
- chuchumbamayumbe
Eto, super!keno@SA wrote:mali OT: ako treba nekome savjet u vezi Honde, tu sam ...radio sam u tom salonuchuchumbamayumbe wrote:Bio u Vogosci, ne radi vec duze vrijeme.yuppy wrote:Jel ima Honda svoj salon u Sarajevu?