Je si li ti sto zelis biti? Ako jesi, jesi li narkoman, pedofil, kriminalac?pirpa wrote:narkoman, pedofil, kriminalac, itd. itd,natt wrote:Moze da bude sta zeli.pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???![]()
Homoseksualnost i usvajanje djece
-
natt
#151 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
- JohnnyS
#152 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Pa ništa. Volio bih ju svejedno, njena stvar...natt wrote:A ako se uhvati bubnjeva?JohnnyS wrote:Volim ja rock n roll pa bih radije da mi se dijete uhvati knjige nego bubnjeva.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#153 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Živimo u primitivnoj i konzervatnivoj sredini. Jako puno energije ode na puko preživljavanje, puko slanje koverte, da bi se dodatno trošila i da bi se nekome stvarali kompleksi, plač i patnja. O tome se radi, ne o meni i da li sam ja jedna od onih ili ovih..Avetinho wrote:Crnce? Sad ce te foruski psiholozi i sociolozi obasuti zapazanjima kako ce tvoje dijete uvidjeti da je njegova porodica drugacija, i psihicki ce patiti. Cekaj, pa ti si jedna od njih.
-
natt
#154 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
JohnnyS wrote:Pa ništa. Volio bih ju svejedno, njena stvar...natt wrote:A ako se uhvati bubnjeva?JohnnyS wrote:Volim ja rock n roll pa bih radije da mi se dijete uhvati knjige nego bubnjeva.
-
natt
#155 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Po ovoj logici ni ateistima ne bi trebalo dozvoliti da usvajaju djecu.KatarinaKosaca wrote:Živimo u primitivnoj i konzervatnivoj sredini. Jako puno energije ode na puko preživljavanje, puko slanje koverte, da bi se dodatno trošila i da bi se nekome stvarali kompleksi, plač i patnja. O tome se radi, ne o meni i da li sam ja jedna od onih ili ovih..Avetinho wrote:Crnce? Sad ce te foruski psiholozi i sociolozi obasuti zapazanjima kako ce tvoje dijete uvidjeti da je njegova porodica drugacija, i psihicki ce patiti. Cekaj, pa ti si jedna od njih.
- Pryda
#156 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Nema sta bi volio i sta ne bi - ne mozes birati sta ces biti niti sta ce ti djeca biti, mozda bas tvoje dijete bude peder. Razmisli malo prije nego napises ovakve stvari.pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???
A ovaj sto kaze da je ateizam nemoralan nek se upuca.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#157 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ma, nije to logika, nikakva. Atisti mogu biti, nitko ih neće tući radi toga, ja sam deklarirani ateista i nikada nisam radi toga imala niti jednu grimasu na nečijem licu, a kamoli problem. Ne treba izmišljat... niti uspoređivat neusporedivo.natt wrote:Po ovoj logici ni ateistima ne bi trebalo dozvoliti da usvajaju djecu.
Živjeli smo u obligacionom ateizmu decenijama i biti ateista je noramala. Biti crnac, baš i ne.
-
MirtolaDas
#158 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ma dje ces im djecu davati na usvajanje. Evo prije neki dan gledam na internetu video jedne djevojke koja je odrastala uz dvije majke i kaze da joj je nedostajao otac. Tako da ove price o ravnopravnosti parova i kako je to sve isto se moze okaciti macku o rep.
Evolucija je osmislila prokreacija medju razlicitim spolovima.
I nemojte mi price kako nisam nacisto sa vlastitom seksualnoscu, ili ono svakom djetetu je bolje da bude u porodici nego u sirotistu. Pa vecina te djece koja su posvojena razviju neku vrstu emotivno psihickih problema. Druzio sam se i s jednim i s drugima i tacno vidim koliko je to nezdravo od samog pocetka.
I nemojte mi price kako nisam nacisto sa vlastitom seksualnoscu, ili ono svakom djetetu je bolje da bude u porodici nego u sirotistu. Pa vecina te djece koja su posvojena razviju neku vrstu emotivno psihickih problema. Druzio sam se i s jednim i s drugima i tacno vidim koliko je to nezdravo od samog pocetka.
-
Avetinho
#159 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Nisi dobro shvatio. Niko ne "podrzava" homoseksualizam. Radi se o tome da svi imaju jednaka prava, bez obzira jesu li heteroseksualci ili nisu.pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???
Dijete ce biti sta bude.
-
Avetinho
#160 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Gledao si video na jutubu? Tu onda nema nikve diskusije.MirtolaDas wrote:Ma dje ces im djecu davati na usvajanje. Evo prije neki dan gledam na internetu video jedne djevojke koja je odrastala uz dvije majke i kaze da joj je nedostajao otac. Tako da ove price o ravnopravnosti parova i kako je to sve isto se moze okaciti macku o rep.
-
MirtolaDas
#161 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Nu djetica sto se zaletio u zakljucivanje. Hajd jos jednom procitaj sta sam napisao.Avetinho wrote:
Gledao si video na jutubu? Tu onda nema nikve diskusije.
-
natt
#162 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Mozda je bilo normala. Sada je normala biti vjernik. Govorim o nasem okruzenju.KatarinaKosaca wrote:Ma, nije to logika, nikakva. Atisti mogu biti, nitko ih neće tući radi toga, ja sam deklarirani ateista i nikada nisam radi toga imala niti jednu grimasu na nečijem licu, a kamoli problem. Ne treba izmišljat... niti uspoređivat neusporedivo.natt wrote:Po ovoj logici ni ateistima ne bi trebalo dozvoliti da usvajaju djecu.
Živjeli smo u obligacionom ateizmu decenijama i biti ateista je noramala. Biti crnac, baš i ne.
-
natt
#163 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Otac bi joj nedostajao i da zivi samo s jednom majkom.MirtolaDas wrote:Ma dje ces im djecu davati na usvajanje. Evo prije neki dan gledam na internetu video jedne djevojke koja je odrastala uz dvije majke i kaze da joj je nedostajao otac. Tako da ove price o ravnopravnosti parova i kako je to sve isto se moze okaciti macku o rep.
-
Avetinho
#164 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Napisao si da si neki dan gledao video na jutubu gdje nekoj djevojci nedostaje otac, pa si nakon velikog mentalnog napora zakljucio da ravnopravnost parova treba okaciti macku o rep.MirtolaDas wrote:Nu djetica sto se zaletio u zakljucivanje. Hajd jos jednom procitaj sta sam napisao.Avetinho wrote:
Jesam li nesto vazno izostavio?
-
MirtolaDas
#165 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Bi, naravno da bi. Ali tema je homoseksualnost i usvajanje djece a ne samohrani roditelji i usvajanje djece.natt wrote:
Otac bi joj nedostajao i da zivi samo s jednom majkom.
- Sephora
#166 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Neka bude sto zeli biti i sto smatra da je ok... Mislis da roditelji mogu uticati na djete po tom pitanju, i da mogu nesto promjeniti?pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???
-
MirtolaDas
#167 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Jesi, ostatak mog posta. Procitaj ga ponovo. Ovaj put zadrzi paznju nakon prve dvije recenice.Avetinho wrote:Napisao si da si neki dan gledao video na jutubu gdje nekoj djevojci nedostaje otac, pa si nakon velikog mentalnog napora zakljucio da ravnopravnost parova treba okaciti macku o rep.MirtolaDas wrote:Nu djetica sto se zaletio u zakljucivanje. Hajd jos jednom procitaj sta sam napisao.Avetinho wrote:
-
Niemand
#168 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Mogu.Sephora wrote:Neka bude sto zeli biti i sto smatra da je ok... Mislis da roditelji mogu uticati na djete po tom pitanju, i da mogu nesto promjeniti?pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???
-
Avetinho
#169 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ostatak posta ti je jos katastrofalniji. Pa velim, da te postedim malo.MirtolaDas wrote:Jesi, ostatak mog posta. Procitaj ga ponovo. Ovaj put zadrzi paznju nakon prve dvije recenice.Avetinho wrote: Napisao si da si neki dan gledao video na jutubu gdje nekoj djevojci nedostaje otac, pa si nakon velikog mentalnog napora zakljucio da ravnopravnost parova treba okaciti macku o rep.
-
natt
#170 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Jedan slucaj mi sluzi da bi opravdala drugi. Gledam ih kao jednake kroz nedostatak iste stvari. Ni jedan ni drugi nemaju sve dijelove formule Mama&Tata&dijete. Ako je jedan prihvacen, treba biti i drugi.MirtolaDas wrote:Bi, naravno da bi. Ali tema je homoseksualnost i usvajanje djece a ne samohrani roditelji i usvajanje djece.natt wrote:
Otac bi joj nedostajao i da zivi samo s jednom majkom.
U svakom slucaju dijete koje nema bioloske roditelje emotivno je zakinuto na samom pocetku. Usvajanjem mozemo popraviti. Ali samo pod uslovom da osoba koja usvaja moze da pruzi ljubav, razumijevanje, podrsku i finansijsku potporu.
-
Avetinho
#171 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Treba to mlatit svaki dan, i naci doktora koji ce prepisati elektrosokove. Ako ni to urodi plodom, izbaciti dijete na ulicu, po mogucnosti dok je jos u pubertetu i poslat ga u 3PM i njega i ko ga napravi takog.Niemand wrote:Mogu.Sephora wrote:Neka bude sto zeli biti i sto smatra da je ok... Mislis da roditelji mogu uticati na djete po tom pitanju, i da mogu nesto promjeniti?pirpa wrote:jedno pitanje za sve koji podrzavaju homoseksualizam . da li bi volili da vam je djete homoseksualac ???
-
Niemand
#172 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Ovo sad ono kao ne svidja mi se sta kazes pa mi lakse okarakterisati te ko zaostalog neg se drzati one cuvene "svak ima svoje misljenje i ja ga postujem"? just sayin. Al opet, mogu.Avetinho wrote:Treba to mlatit svaki dan, i naci doktora koji ce prepisati elektrosokove. Ako ni to urodi plodom, izbaciti dijete na ulicu, po mogucnosti dok je jos u pubertetu i poslat ga u 3PM i njega i ko ga napravi takog.Niemand wrote:Mogu.Sephora wrote: Neka bude sto zeli biti i sto smatra da je ok... Mislis da roditelji mogu uticati na djete po tom pitanju, i da mogu nesto promjeniti?
-
MirtolaDas
#173 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Stvarno? Druzenje sa homoseksualcima i rajom koja je bila usvojena u razne obitelji je katastrofa?Avetinho wrote:Ostatak posta ti je jos katastrofalniji. Pa velim, da te postedim malo.MirtolaDas wrote:Jesi, ostatak mog posta. Procitaj ga ponovo. Ovaj put zadrzi paznju nakon prve dvije recenice.Avetinho wrote: Napisao si da si neki dan gledao video na jutubu gdje nekoj djevojci nedostaje otac, pa si nakon velikog mentalnog napora zakljucio da ravnopravnost parova treba okaciti macku o rep.
- Sephora
#174 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Avetinho wrote: Treba to mlatit svaki dan, i naci doktora koji ce prepisati elektrosokove. Ako ni to urodi plodom, izbaciti dijete na ulicu, po mogucnosti dok je jos u pubertetu i poslat ga u 3PM i njega i ko ga napravi takog.
-
Avetinho
#175 Re: Homoseksualnost i usvajanje djece
Nemoj me vise daviti. Ako ne znas ni sam sta si htio reci, ja tio ne mogu mnogo pomoci.MirtolaDas wrote:Stvarno? Druzenje sa homoseksualcima i rajom koja je bila usvojena u razne obitelji je katastrofa?Avetinho wrote:Ostatak posta ti je jos katastrofalniji. Pa velim, da te postedim malo.MirtolaDas wrote:
Jesi, ostatak mog posta. Procitaj ga ponovo. Ovaj put zadrzi paznju nakon prve dvije recenice.
Ako te bas zanima, glupost na kojoj i dalje insistiras je da je bolje biti u sirotistu nego usvojen. A to da si se druzio s homoseksualcima, to nigdje u tvom postu ne pise, a narocito ne pise da si se druzio s djecom koju su usvojili homoseksualci. Eto citiraj ti gdje pise.
Zato ti kazem, da te postedim malo.