Ima li ko i kakva iskustva sa primjenom homeopatije i preporuku za dobrog homeopatu u Sarajevu ili blize?!
Prijateljica mi ima dugogodisnje probleme sa poremecenim i bolnim ciklusima, dijagnosticiran joj je stresom prouzrokovan hormonalni poremecaj (smrtni slucaj u porodici), pa uzima te hormonalne tablete, ali to je meni nekako ono mach sa dvije ostrice, pa bi nekako da je nagovorim da pokusa sa homeopatijom, to mi je i logicnije da se taj prirodni balans povrati ipak na prirodni nacin.
Ima li neko savjet i preporuku?
tnx
Homeopatija - iskustva?
Moderator: anex
-
maj26
#2 Re: Homeopatija - iskustva?
ja već par godina idem homeopati, za bolne cikluse mi je rekao da pijem čaj od nevenovog cvijeta, 15 dana pred ciklus, prvi dan ciklusa da prekinem piti...al u homeopatiji je sve individualno. U suštini ovako ide odeš na intervju od nekih sat sat i po, u kojem kažeš sve o sebi, on te još svašta nešto pita, npr. bojiš li se grmljavine, ako se bojiš to znači da se bojiš života, na kojoj strani spavaš, imali neka hrana koju ne podnosiš, jedeš li masni ili ne, zbog čega si došla...sve mu to fino kažeš i na osnovu toga odredi koji lijek da ti da. Lijek izgleda kao male kuglice, veličine natren šećera, koje staviš pod jezik, pola sata prije i posle ne piješ i ne jedeš ništa.
Homeopata se Suad Šendelj on je doktor homeopatije i fitoterapeut
Homeopata se Suad Šendelj on je doktor homeopatije i fitoterapeut
- buba
#3 Re: Homeopatija - iskustva?
Hvala ti..
pokusacu ga naci na google-u, ako ne poslacu ti pp da mi proslijedis kontakt podatke..
pokusacu ga naci na google-u, ako ne poslacu ti pp da mi proslijedis kontakt podatke..