Kakv sto imate, stolicu, racunar, monitore, policu za knjige, lampu...

Moderator: Benq

Odlican, hvala puno za doprinos temiarnes_king wrote:Ne izgleda bas najljepse ovako kako jeste, ali sluzi svrsi
Dobra stolica.arnes_king wrote:Ne izgleda bas najljepse ovako kako jeste, ali sluzi svrsi
Ovo je eco office, cuvamo okolinu, ne printamo nistaKarabaja wrote:Kakav je ovo office, nigdje printera, skenera, ni faks uređaja.![]()
Dobra tema, doprinijet ću čim dođem kući.

Odlican, imas pravo sljedeca investicija ce biti printer/skener naci na piku neki treba mi tri puta mjesecnoKarabaja wrote:Evo ga![]()
Svaka čast.Karabaja wrote:Evo ga![]()
Je li ti klaustrofobično?Qler wrote:
Tu je dock za laptop I oba monitora su spojena i na desktop i na dock pa zavisi šta koristim...
Malo sredi, počisti i onda postavi sliku. Čekamo.Bloo wrote:Mene sramota postaviti, ovo sve nešto uredno i sređeno...
Daj ba vidi urednih stolova...kablovi sakriveni...mavaks wrote:Garant imaš Geraltovu sliku iznad monitora, mojne da se vadiš sad da je neuredno![]()
Zatvorn balkno, i lijep je pogledsemirsar wrote:ako nije u cumezu kakvom, meni lici na zatvoren balkon... znaci ne mora biti klaustrofobije, dapace... office s pogledom, e sad, kakav je pogled![]()
Bloo wrote:Daj ba vidi urednih stolova...kablovi sakriveni...mavaks wrote:Garant imaš Geraltovu sliku iznad monitora, mojne da se vadiš sad da je neuredno![]()
![]()
Pospremim, pa uslikam...i skinem postere Rayne...