Holandjani izabrali fasistu za najveceg Holandjanina svih...
-
livadic
Jok to je dokaz da su Holandzani rasisticki narod. U Francusku ima vise muslimana, 6 miliona pa ne glasaju za rasiste.
-----------------------
le*pen ...
...

Samo da se to ne prosiri van Holandije
----------------------------
nemoguce ...

Za sve to Islam je kriv (po Livadicevom Evandjelju)
--------------------------------

-----------------------
le*pen ...
Samo da se to ne prosiri van Holandije
----------------------------
nemoguce ...
Za sve to Islam je kriv (po Livadicevom Evandjelju)
--------------------------------
-
livadic
a ja san citavu ovu heftu na bolovanju ...ake wrote:bio sam danas kod zubara, tolko me je namucio![]()
al nisam nista prizno![]()
![]()
bolje da sam uzeo bolovanje
nego ... bice interesantni izbori u njemackoj ...
mislim da zlosretni spd ...
... moze dobiti jos jedino glasove od muslimana ...
-
BosnjakAga
Zasto Holandija ne voli muslimane?
Zato sto je tamo droga i homoseksualizam legalan
Zato sto je tamo droga i homoseksualizam legalan
-
tempora
Tacan broj glasova iznosi pola miliona. Pokojni Pim se ipak smatra velikanom Holandije svih vremena. Srecom u ovoj zemlji zivi skoro 17 miliona stanovnika 
Jedan od razloga ( mimo kratkog pamcenja) sto je Erasmus recimo ( za mene jedan od velikana humanizma) izgubio nad "visosti" Pima je taj, da se u Holandiji vec par decenija ne pridaje toliko znacaja istoriji u obrazovanju. Da nije bilo Vilima od Oranja ne bi bilo ni danasnje Holandije, no to je manje bitno.
Nebitno je i to sto je PIm bio fastista. Jer fasizam zasigurno nije iscezao sa zavrsetkom drugog svjetskoga rata. Jedan manje u svakome slucaju
Pa zato nemam nista protiv sto mu se dizu spomenici ko pecurke poslije kise.
Jedan od razloga ( mimo kratkog pamcenja) sto je Erasmus recimo ( za mene jedan od velikana humanizma) izgubio nad "visosti" Pima je taj, da se u Holandiji vec par decenija ne pridaje toliko znacaja istoriji u obrazovanju. Da nije bilo Vilima od Oranja ne bi bilo ni danasnje Holandije, no to je manje bitno.
Nebitno je i to sto je PIm bio fastista. Jer fasizam zasigurno nije iscezao sa zavrsetkom drugog svjetskoga rata. Jedan manje u svakome slucaju
Pa zato nemam nista protiv sto mu se dizu spomenici ko pecurke poslije kise.
-
hananah
E ja pojedince nikako ne mogu skontati, pa obicni Holandski covjek je obicnom Bosancu blizi po kulturi 1000 puta vise nego obican Arapin. Ne samo Holandjanin nego obican gradjanin bilo koje Evropske zemlje. Fakat mi nije jasno kakvim to zivotom pojedinci zele zivjeti.
Pa sta legalizovana droga i prostitucija, i homoseksualnost. Ma toga ima svugdje samo sto ako je legalizovano to znaci da je pod kontrolom. Svaka cast Holandiji na tome. Da je to svugdje legalizovano manje bi sranja u svijetu bilo.
Pa sta legalizovana droga i prostitucija, i homoseksualnost. Ma toga ima svugdje samo sto ako je legalizovano to znaci da je pod kontrolom. Svaka cast Holandiji na tome. Da je to svugdje legalizovano manje bi sranja u svijetu bilo.
-
digger
Ne osjecas se nesto dobro? Je li sve u redu kod kuce?BosnjakAga wrote:Jok to je dokaz da su Holandzani rasisticki narod. U Francusku ima vise muslimana, 6 miliona pa ne glasaju za rasiste.Vodenjak wrote:Ahaaaaa...BosnjakAga wrote:U Francuskoj su 10% Muslimani u Holandiju 7%.
Sad znamo zasto su u HolandijU tako glasali
Et´ fala! :D