Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
postoje li dva odvratnija igraca od robena i van bomela?
tesko
Nizozemci raspametili onog jadnog sudiju japanca protiv brazila
nikad vise prigovora i veci pritisak na sudiju u jednoj utakmici nisam vidio
svi su mu se zgadili
jedino je snijeder dingospo
Urugvaj je postigao i vise nego su svi ocekivali. Holandezeri su favoriti i to im se moze odbiti od glavu jer Urugvaj nema sta da izgubi. Ako su prije dvije godine Spanci prekinuli prokletsvo sa velikih takmicenja onda mislim da je ovaj put red na Holandjane.
Holandija jeste favorit velikoj većini ljudi koji prate fudbal ali Urugvaj je pokazao karakter na ovom prvenstvu i zato mislim da nema nista manje šanse od Holandije da prođe u finale.
Volio bih da jedan Urugvaj koji je dvostruki svjetski prvak prođe u finale, nisu slučajno u polufinalu i mogli bi lahko zagorčati život holanđanima koji su izgleda već otpisali urugvajce.
Nighthunter wrote:Holandija jeste favorit velikoj većini ljudi koji prate fudbal ali Urugvaj je pokazao karakter na ovom prvenstvu i zato mislim da nema nista manje šanse od Holandije da prođe u finale.
Volio bih da jedan Urugvaj koji je dvostruki svjetski prvak prođe u finale, nisu slučajno u polufinalu i mogli bi lahko zagorčati život holanđanima koji su izgleda već otpisali urugvajce.
Jak karakter što jes' jes',ono vadi loptu i nogama i rukama iz gola,samo da ne udje,dozvoljena sredstva-SVA. Kako ba nisu slučajno u polufinalu?Prvo im pogledaj protivnike do polufinala,pa onda onaj promašeni penal Gane u zadnjoj sekundi utakmice,slučajnost da veća ne može biti,ali eto.
Nighthunter wrote:Holandija jeste favorit velikoj većini ljudi koji prate fudbal ali Urugvaj je pokazao karakter na ovom prvenstvu i zato mislim da nema nista manje šanse od Holandije da prođe u finale.
Jak karakter što jes' jes',ono vadi loptu i nogama i rukama iz gola,samo da ne udje,dozvoljena sredstva-SVA. Kako ba nisu slučajno u polufinalu?Prvo im pogledaj protivnike do polufinala,pa onda onaj promašeni penal Gane u zadnjoj sekundi utakmice,slučajnost da veća ne može biti,ali eto.
Volio bi da ih urugvaj ispuca ko budale. Oni su kao face, bez pokrica. Sto se tice suareza i njegove ruke, svako ko imalo prati fudbal zna da je Urugvaj taj koji je pokraden. Ofsajd cist i na kraju radi greske sudije suarez dobija crveni. Holandija je smece. VAMOS URUGUAY