Holandija-SCG

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

daduli_sa

Post by daduli_sa »

domi wrote:Bili oni huligani, nehljebovici, stagod, ipak su oni slika i prilika srbijanskog fudbala. Moram reci, slika je ocajna. Hajd sad nemoj vise provocirati.
Mora, to mu je u opisu posla... :D
Edin H.

Post by Edin H. »

Grijesis lampard i to zestoko.

Ja imam simpatija za sve reprezentacije iz bivse Jugoslavije, pa blizi su mi valjda oni nego Holandija.

Ali reprezentacija SiCG mi se stvarno zgadila nakon onih dogadjanja iz Beograda.

Imam snimak iz Beograda na kompjuteru, pa ako hoces poslacu ti.

Ali ne mogu sada jer spremam se za Njemacku - Berlin, Hrvatska - Brazil :D
lampard

Post by lampard »

ne zelim da provociram ali navijaci nisu slika i prilika fudbalera nego sami sebe,fudbaleri nikad ne prekidaju utakmicu sami od sebe ukoliko sudija ili uefini ljudi nisu tako rekli,ponasanje igraca je bilo korektno i ako bi pitali bilo kog fudbalera bih kakvi su reprezentativci scg bili isto bi vam rekli,to sto huligani dosli i pravili sranje je za osudu ,ali ne fudbalera.stoke ima svugdje u italiji su to fasisti kao i u spaniji kad prozivaju eta i sve tamnopute.i nikom ja ne govorim da navija za scg al mi je glupa da meni neko kaze kako je zbog incidenta na marakani glupo navijati za scg.toliko
lampard

Post by lampard »

francuzi i ostali nisu bili u drzavi s njemcima vec su uvijek bili neprijatelji,a ne navijati za scg i navijati za svakog protiv scg je razlicito.a ti ak 47 ,oni su bar bili na prvenstvu a ti ga mozes dudla..
spongebob

Post by spongebob »

lampard wrote:ne zelim da provociram ali navijaci nisu slika i prilika fudbalera nego sami sebe,fudbaleri nikad ne prekidaju utakmicu sami od sebe ukoliko sudija ili uefini ljudi nisu tako rekli,ponasanje igraca je bilo korektno i ako bi pitali bilo kog fudbalera bih kakvi su reprezentativci scg bili isto bi vam rekli,to sto huligani dosli i pravili sranje je za osudu ,ali ne fudbalera.stoke ima svugdje u italiji su to fasisti kao i u spaniji kad prozivaju eta i sve tamnopute.i nikom ja ne govorim da navija za scg al mi je glupa da meni neko kaze kako je zbog incidenta na marakani glupo navijati za scg.toliko
da da, ne mogu navijati za nekog ko me do juce granatirao i proganjao, znas ti sve samo se pravis budala ;)
lampard

Post by lampard »

vecinom su te granatirale kolege iz rep.srpske,a fudbaleri sigurno nisu,i fudbal se ne prati zbog politike nego zato sto volis
Locked