a mogo bi i robben...ako osvoje 100% korektna odluka...-Paja wrote:Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
Holandija - Brazil
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
jahjah
#126 Re: Holandija - Brazil
- Van Halen
#127 Re: Holandija - Brazil
De Jong mi je najjači lik. Onako mangupsku facu ima, kad još komentator reče da se bavio kick boxom. Malo poslije toga gurnu ga neko,pade ko pokošen,pravi kick boxer 
- -Paja
#128 Re: Holandija - Brazil
Nece Robben, Snajder je bolje odigrao svjetsko, zabio vise golova a osvojio je i Ligu Sampiona, nece biti velike dileme po tome se vode oni sto odlucuju.jahjah wrote:a mogo bi i robben...ako osvoje 100% korektna odluka...-Paja wrote:Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
- Šibicar
#129 Re: Holandija - Brazil
Nije to taj Brazil koji smo navikli gledati na SP,i fakat ne kontam što ovaj Dunga nije pozvao Ronaldinha,i šta je naveo kao razlog?
P.S.Samo nek' još jednom čujem da neko za Kuyta kaže da je kloc i da je precijenjen.

P.S.Samo nek' još jednom čujem da neko za Kuyta kaže da je kloc i da je precijenjen.
- Better Man
#130 Re: Holandija - Brazil
A glupim celnicima Reala ni jedan ni drugi nisu valjali, pa su ih prodali i doveli Kaku koji nije dvije ciste sastavio u citavoj sezoni i koji je u citavoj sezoni izgledao kao da nikad nije lopte sutnuo.jahjah wrote:a mogo bi i robben...ako osvoje 100% korektna odluka...-Paja wrote:Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
Last edited by Better Man on 02/07/2010 18:12, edited 1 time in total.
- respo
#131 Re: Holandija - Brazil
pobjeda lala neprocjenjivo 
- Trasimaco
#132 Re: Holandija - Brazil
Kuyt je kloc prve klase.

- Šibicar
#133 Re: Holandija - Brazil
Trasimaco wrote:Kuyt je kloc prve klase.![]()
- k3ngur
#134 Re: Holandija - Brazil
Holandija ima lahak put do finala sad samo ako se ne zahebu, inace Holandija zasluzeno pobjedila Brazil. Brazil ce svoju sansu dobiti za 4 godine, samo ako ne bude defanzivnog igranja.
Sneijder, Kuyt i Robben su najvise uradili veceras da prodje Holandija, odigrali su sjajno...
Sneijder, Kuyt i Robben su najvise uradili veceras da prodje Holandija, odigrali su sjajno...
- Baltazar_khan
#135 Re: Holandija - Brazil
Kako nisu do sad čelnici Reala dobili čir zbog toga što su pustili ovakva dva igrača? Robbena i Sneijdera?
Njima ni Mourinho neće pomoći
Njima ni Mourinho neće pomoći
- zecko_kupuz
#136 Re: Holandija - Brazil
Ovo je daleko od najljepše utakmice (ako tako nešto postoji na ovom SP-u
), ali da je najnapetija, tu nema dileme. Ono je bio rat. A i pored silnog sjeckanja igre, moglo se uživati.
Jebga, bilo je puno prekršaja i sumnjivih situacija, ovaj put Holandija je bolje prošla. Iako je Brazil objektivno puno konkretniji i atraktivniji. Kao što neko ranije reče, "klompaši" su ih uzeli na mentalitet.
Jebga, bilo je puno prekršaja i sumnjivih situacija, ovaj put Holandija je bolje prošla. Iako je Brazil objektivno puno konkretniji i atraktivniji. Kao što neko ranije reče, "klompaši" su ih uzeli na mentalitet.
- zecko_kupuz
#137 Re: Holandija - Brazil
Onaj najbolji, sakriven ispod kamare.Trasimaco wrote:Kuyt je kloc prve klase.![]()
- bingov buraz
#138 Re: Holandija - Brazil

Lijepo,lijepo
Last edited by bingov buraz on 02/07/2010 18:22, edited 1 time in total.
- Azamo
#139 Re: Holandija - Brazil
Ispratismo još jednog mrtvog favorita:)
Bravo za HOlandiju
-
jahjah
#140 Re: Holandija - Brazil
sto se tice svjetskog prvensta slazem se ali danas robben izbori jedan crveni a da nije melo onda bi dobio bastos crveni i iako je je snajder tako da kazem zabio dva gola na utakmici meni je ipak bolje odigrao robben jer od druge minute su ga poceli udarati ali cijelu je utakmicu dobro usprkos konstantnom udaranju itd...no imaju jos dvije utakmice za robbena-Paja wrote:Nece Robben, Snajder je bolje odigrao svjetsko, zabio vise golova a osvojio je i Ligu Sampiona, nece biti velike dileme po tome se vode oni sto odlucuju.jahjah wrote:a mogo bi i robben...ako osvoje 100% korektna odluka...-Paja wrote:Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
-
jahjah
#141 Re: Holandija - Brazil
na slici samo jos fali mahurana ali ne bi im se bbas uklapala u ovu sliku iako im je i to jedan od trademarkabingov buraz wrote:
Lijepo,lijepoovako ce i Argentina...za potomke ratnih zlocinaca veceras ce se pobrinuti afrikaneri i zbogom ''dominacijo'' J.Amerike,Paragvaj tu i ne racunam oni su juznoamericka Italija ali i oni ce brzo doma zajedno sa onom raspalom kurvestijom sto iskace iz pastete
- Trasimaco
#142 Re: Holandija - Brazil
Joj sto ne mogu ovo, Holanđani ce lako... Gdje ce ba lako?
I ja bih volio da odu u finale, ali Urugvaj i Gana su jako opasne reprezentacije. Posebno ovdje mislim na Ganu zbog mjesta odigravanja turnira. Koreja mi odmah pada napamet. Ovo 1/2 finale ce Holandiji biti vjerovatno najteza utakmica bez obzira ko bi im mogao doci u finale sa druge strane zrijeba.
- zecko_kupuz
#143 Re: Holandija - Brazil
Ovo je bilo četvrtfinale. I kažu da se kartoni brišu od četvrtfinala, je li tako? Kako onda za De Jonga piše da propušta idući meč?
Znači, nisam pratio BHT, pa ne znam da li je Kristić išta spomenuo po tom pitanju, a nisam ni proučavao detaljno ta nova pravila SP-a. Može li De Jong igrati idući meč, zna li iko, molim lijepo?
Znači, nisam pratio BHT, pa ne znam da li je Kristić išta spomenuo po tom pitanju, a nisam ni proučavao detaljno ta nova pravila SP-a. Može li De Jong igrati idući meč, zna li iko, molim lijepo?
- jeza u ledja
#144 Re: Holandija - Brazil
Tacno ono sto sam i ja htio napisati.-Paja wrote: Zao mi je Brazila iako navijam za Holandiju, Brazil je zasluzio ici dalje skroz glupo su ispali. Uvjeren sam da ce Holandija osvojiti! Melo je glavni krivac!
Samo jos da dodam ovaj tvoj RvP los brate pravo, nije nista pokazao u ovih 5 utakmica. Mada, danas je malo prenatrpano lijevo krilo bilo, Robben i van Persie su se cesto nalazili na istoj poziciji.
Ovaj Felipe Melo....svi Juventusovi igraci katastrofalni ove godine na SP.
Generalno mi je draze navijati za evropske repke, ne zato sto ih volim, vec zato sto nam to dize neki imaginarni rejting.
U finalu prizeljkujem Holandija - Spanija.
- Trasimaco
#145 Re: Holandija - Brazil
Ako igrac ima samo jedan karton, on se nakon 1/4 finala brise. Ali ako dobije drugi zuti karton u 1/4 finalu, nece igrati 1/2 finale. U svakom slucaju, cist je za finale. Nadam se da je OK objasnjenje.

- Romanista 101%
#146 Re: Holandija - Brazil
zecko_kupuz wrote:Ovo je bilo četvrtfinale. I kažu da se kartoni brišu od četvrtfinala, je li tako? Kako onda za De Jonga piše da propušta idući meč?
ne brisu se zuti kartoni
jos sjutra i Svabe da ispratim i mogu na miru da gledam zavrsnicu prvenstva
- jeza u ledja
#147 Re: Holandija - Brazil
Hehe, i ja isto tako mislim. Holandija mi je pravo draga reprezentacija, ali se i tamo nakupilo supaka samo tako, u prvom redu Robben i van Bommel. Ali ljudi poput Sneijdera, Kuyta (koji je pokazao svijetu da kao KLOCTrasimaco wrote:Jedino sto mi se ne sviđa je to sto imaju masu supaka u timu kao sto su Van Bommel, Robben, Heitinga, De Jong... Sneijder je zato vjerovatno najbolji igrac prvenstva dosad.
Van Persie je dao samo jedan gol, ali jos uvijek se nadam da bi mogao biti prvi na listi strijelaca.
Cita se po Vuku - dakle Oranje.stochar wrote: p.s. vidim ima strucnjaka, pa me zanima da li se ovo "oranje" cita kao "orandze"?
Ako se ne varam u holandskom i nema zvuka 'dz' osim za strane rijeci.
-
fixer
#148 Re: Holandija - Brazil
Kaka je za Krojaca televizor u boji. Slazem se za Robbena, ali Krojac i Kaka se ne mogu porediti.Better Man wrote:A glupim celnicima Reala ni jedan ni drugi nisu valjali, pa su ih prodali i doveli Kaku koji nije dvije ciste sastavio u citavoj sezoni i koji je u citavoj sezoni izgledao kao da nikad nije lopte sutnuo.jahjah wrote:a mogo bi i robben...ako osvoje 100% korektna odluka...-Paja wrote:Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
- zecko_kupuz
#149 Re: Holandija - Brazil
@trasimaco i romanista
Hvalem, hvalem lijepo na objašnjenjima.
Prvi put da i to čujem.
Hvalem, hvalem lijepo na objašnjenjima.
Al' ga njemački komentator izvali, kaže ElDŽero Elija.jeza u ledja wrote: Cita se po Vuku - dakle Oranje.
Ako se ne varam u holandskom i nema zvuka 'dz' osim za strane rijeci.
- nellington
#150 Re: Holandija - Brazil
Svi se uvijek pate sa izgovorom holandskih imena - sjetimo se Klajverta, Klujverta, Klojferta
Ili van Gala, fan Gala, fan Hala
Ili van Gala, fan Gala, fan Hala