pape wrote:Nema veze, .... sitnica za Brazil, ... sad ce to oni zavrsiti, ...Baltazar_khan wrote:pa vala pape, malo si prebrzo poletio sa izjavom da je brazil budući šampion, evo izjednačile lale
Holandija - Brazil
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Baltazar_khan
#101 Re: Holandija - Brazil
- Better Man
#102 Re: Holandija - Brazil
Holandezi da su malo bili prisebniji zadnjih 10 minuta utakmice mogli su potopit Brazilce. Kraj. Brazil ide kuci. Holandija jos jedan korak prema finalu!
- Admir_1984
- Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće
#103 Re: Holandija - Brazil
prvo ti meni daj primjer jer ocigledno da velika vecina smatra talijane kao prgave, pa i ne pocne prvenstvo, a vec se prica sminkeri, na guzove, padvicari, simulatori, grubijani i slicno
- amar007
#104 Re: Holandija - Brazil
Brazilici, zdra'o. Argentina na tebe je red
I onda europsko finale. 
-
Vernes_AMG
#105 Re: Holandija - Brazil
Felipe Melo je izbacio Brazil
- Socijalista
#106 Re: Holandija - Brazil
Hebem ti nogomet u kojem je holandija u polufinalu sp.
- -Paja
#107 Re: Holandija - Brazil
Nemamo mi sta pricati o Rooznom se sve zna, dajver, padavicar, prgavac hahaha a kako ono bi pred svjetsko prvenstvo? White PeleTrasimaco wrote:Sezona ce ubrzo poceti.Tada cemo pricati. Ili mozda ne, jer ko zna da li ce ovaj padavicar uopste igrati.
![]()
Zao mi je Brazila iako navijam za Holandiju, Brazil je zasluzio ici dalje skroz glupo su ispali. Uvjeren sam da ce Holandija osvojiti! Melo je glavni krivac!
Last edited by -Paja on 02/07/2010 17:55, edited 1 time in total.
- burek_in_space
#108 Re: Holandija - Brazil
PA dobro, nije da nas nisu nauchili biti u polufinalima, samo je problem shto uvijek tu i stanu.Socijalista wrote:Hebem ti nogomet u kojem je holandija u polufinalu sp.
- Gandalf
#109 Re: Holandija - Brazil
A ja onog Huntelara - u samo 10-ak minuta pokazao je raskošan netalenat - ipak put Holandije na SP završiće se protiv Urugvaja.
-
The 51st State
#110 Re: Holandija - Brazil
brazilske seljacine.
- -Paja
#111 Re: Holandija - Brazil
O kakvoj i defanzivnoj igri Brazila pricate, ljudi igraju majstorski onakve kombinacije na terenu mozemo samo vidjeti kad igra Dominacija!
- amar007
#112 Re: Holandija - Brazil
Holandija bi bila strasan tim da imaju jos dobrog napadaca, onaj kloc persi nije osutao po golu cijelu utakmicu, huntelar od kako je usao nije ni jedno lopte primio, ko da igra u saobracajcu...
Za svaku pohvalu je sto u finisu holandjani uopste nisu odugovlacili i glumili povrede nego onako gospodski,
jos su ih mogli natrpati da je imao ko dati go
Za svaku pohvalu je sto u finisu holandjani uopste nisu odugovlacili i glumili povrede nego onako gospodski,
-
LSD
#113 Re: Holandija - Brazil
Huntelar je uvijek i bio krampa od igraca, to je i danas pokazao u više navrata.
Inace, Holandija zasluženo ide dalje...Melo je krivac i za autogol ,plus što je dobio crveni opravdano.
Inace, Holandija zasluženo ide dalje...Melo je krivac i za autogol ,plus što je dobio crveni opravdano.
- Better Man
#114 Re: Holandija - Brazil
A igrali su i dva puta u finalu i nisu imali srece da uzmu. Sad imaju jedinstvenu priliku. Prosli su najtezu prepreku do sada. Brazilci koji su do ove utakmice izgledali kao beton, spremni da danu gol kad pozele, raspali su se u drugom poluvremenu i zasluzeno su izgubili.burek_in_space wrote:PA dobro, nije da nas nisu nauchili biti u polufinalima, samo je problem shto uvijek tu i stanu.Socijalista wrote:Hebem ti nogomet u kojem je holandija u polufinalu sp.
- Neelix
#115 Re: Holandija - Brazil
Sva krivica lezi na levatu Dungi. Drago mi je bas zbog njega sto su ispali.
- burek_in_space
#116 Re: Holandija - Brazil
Sad da li je zasluzheno ili ne, dalo bi se diskutovati. jer Holandjani nisu nadigrali Brazil.Better Man wrote:
A igrali su i dva puta u finalu i nisu imali srece da uzmu. Sad imaju jedinstvenu priliku. prosli su najtezu prepreku do sada. Brazilci koji su do ove utakmice izgledali kao beton, spremni da danu gol kad pozele, raspali su se u drugom poluvremenu i zasluzeno su izgubili.
Iskoristili svoje shanse, plus Melo koji je s razlogom dobio Zlatnu kantu, a vjerujem da ce mu neshto slichno biti dodijeljeno i u Brazilu.
- zecko_kupuz
#117 Re: Holandija - Brazil
Uuu jest mi drago što sam pogriješio.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOranjeeeeee....
Sreća mi dostiže stratosferu!!!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOranjeeeeee....
Sreća mi dostiže stratosferu!!!
- stochar
#118 Re: Holandija - Brazil
holandjani su se ponasali kao kolonizatori, brazilci kao kolonija, slicno k'o i mi. uzeli su ih na mentalitet. iznervirali ih, ovi se primili k'o levati i izgubili igru... onaj melo ako ne dobije ispisnicu iz drzavljanstva, nece niko...
p.s. vidim ima strucnjaka, pa me zanima da li se ovo "oranje" cita kao "orandze"?
p.s. vidim ima strucnjaka, pa me zanima da li se ovo "oranje" cita kao "orandze"?
-
Richard Peti
#119 Re: Holandija - Brazil
komentator na engleskom kaze kao i mi oranJe 
- Trasimaco
#120 Re: Holandija - Brazil
Strasna utakmica. Jeste bilo prljavo, ali ako se to izuzme, veoma dobar mec. Ne kontam zasto su se Brazilci onako iskljucili u drugom poluvremenu. Letili su u prvom. Skroz su se nepotrebno povukli. Trenutno su bolja reprezentacija od Holandije, to je sigurno.
Ali OK, sviđa mi se sto Evropljani prolaze. Ova selekcija je davno zasluzila trofej prvaka svijeta i sad imaju lijepu priliku da ga osvoje. Poslije Engleza su mi nekako i najdrazi. Jedino sto mi se ne sviđa je to sto imaju masu supaka u timu kao sto su Van Bommel
, Robben, Heitinga, De Jong... Sneijder je zato vjerovatno najbolji igrac prvenstva dosad.
Van Persie je dao samo jedan gol, ali jos uvijek se nadam da bi mogao biti prvi na listi strijelaca. 
Ali OK, sviđa mi se sto Evropljani prolaze. Ova selekcija je davno zasluzila trofej prvaka svijeta i sad imaju lijepu priliku da ga osvoje. Poslije Engleza su mi nekako i najdrazi. Jedino sto mi se ne sviđa je to sto imaju masu supaka u timu kao sto su Van Bommel
- ProbuseniDolar
#121 Re: Holandija - Brazil
Ovo je prvi, i vjerujem jedini, put da mi je drago sto je Brazil ispao. Samo zbog Dunge. To je vjerujem jedini covjek na planeti koji pravog, jednog i jedinog Ronalda nije zelio na svjetskom. Bar da ga je poveo i ubacio 10 minuta protiv Koreje. Takodjer je to jedini covjek koji je poveo Mela, Elana, Bastosa, Grafitea, a nije poveo Ronaldinha (covjek iza sebe ima bolju sezovu i od Kake, i od svih gore navedenih), Pata (isto vazi kao i za Ronaldinha), Diega (jedino Dunga razumije zasto je Melo bolji od Diega, eto na kraju ga je ovaj i otjerao iz Afrike). Ocito je samo njemu bilo moguce da "vjecne favorite" povede do titule sa poluigracima. Pa ovaj tim Brazila je gori i od Italije i od Francuske. Jos jednom, drago mi je sto su ispali, jer vise volim dalje gledati van Persia, Robena, Kujta, Snajdera ... nego levatine Mela, Bastosa, Elana, ...
- Baltazar_khan
#122 Re: Holandija - Brazil
Zna li ko kolika je ona rupetina kod korner zastavice koju je napravio Huntelar 
Last edited by Baltazar_khan on 02/07/2010 18:07, edited 1 time in total.
- -Paja
#123 Re: Holandija - Brazil
Ako Holandija osvoji SP da vam odma najavim da se ne uzbudjejete djaba nagradu za najboljeg igraca svijeta za 2010-u ce dobiti Snajder.
-
nAN3
#124 Re: Holandija - Brazil
Otac Sneijder jos jednom pokazo kako se igra.
- Better Man
#125 Re: Holandija - Brazil
Jednostavno bolje se snasli u odredjenom trenutku i sto je najvaznije nisu se predavali tokom cijele utakmice sto se isplatilo na kraju. Ovo se moze gledati kao osveta za poraze 1994. godine u SAD-u i 1998. godine u Francuskoj.burek_in_space wrote:Sad da li je zasluzheno ili ne, dalo bi se diskutovati. jer Holandjani nisu nadigrali Brazil.Better Man wrote:
A igrali su i dva puta u finalu i nisu imali srece da uzmu. Sad imaju jedinstvenu priliku. prosli su najtezu prepreku do sada. Brazilci koji su do ove utakmice izgledali kao beton, spremni da danu gol kad pozele, raspali su se u drugom poluvremenu i zasluzeno su izgubili.
Iskoristili svoje shanse, plus Melo koji je s razlogom dobio Zlatnu kantu, a vjerujem da ce mu neshto slichno biti dodijeljeno i u Brazilu.