HEBO NHL ČEMU SAM JA SINOĆ PRISUSTVOVAO
Nije Albanija,nego Armenija. A od Grčke smo sinoć ispušili foru samo takvu.
Naši su mlađi puno,mislim da je samo ona juniorska reprezentacija prekomandovana u seniore. Kod njih par iskusnijih grmalja,mada nisu ni oni ništa specijalno. Falilo nam je više prisebnosti pred njihovim golmanom. U situacijama kad treba pucat, naši prave potez viška. Bilo je par pravo lijepih poteza, pogotovo od momka sa brojem 14 u našoj reprezentaciji(Džemalija ili tako nešto). Golman je imao par finih odbrana, uglavnom iz daljine, ali mu je onda popustila koncentracija pa je primao golove iz nemogućih pozicija. Slabi smo u duel igri praaaaaavo bili sinoć. Grci jači, konkretniji.Dobro smo se držali na početku, ali poslije kao i u svim sportovima padamo. Bilo je trenutaka na početku utakmice kada smo svi bili oduševljani presingom naših, kad smo ih nabili u onu njihovu trećinu. Lom bio, ali slaba izdržljivost naših na kraju je rezultirala ovom velikom razlikom na semaforu.
Moguće je da naši nisu ni pohvatali sva pravila oko faulova,isključenja i to jer su jako,jako,ali baš jako često

bili na klupi za kažnjene igrače.Tako da se nije jednom desilo da igramo sa trojicom na ledu, poredaju se ispred golmana i mole se Svevišnjem, svako na svoj način
Fanaticosi prisutni,mahali šalovima i pjevali valjda,ali slabo da se šta čulo na drugoj strani tribine gdje sam ja bio.Samo sam vidio ovo mahanje. Jednom je cijela tribina dala podršku momcima,ostatak je proveden uz dobru zajebanciju.
U publici zajebancija samo takva. Dobacivanja tipa "Mali, hebo ti PapakDopulos mater !"(kod grka neki Papadopulos jedan od najboljih sinoc).
Uglavnom, ko nije bio ne zna šta je propustio. Doživljaj samo takav. Na kraju Fanaticose policija maltretira jer je kao neko zapalio baklju(kako sam čuo od jednog drota), što mi zaista djeluje nerealno. Valjda bi još neko vidio to osim "organa reda"

Odmah pojedinci napadaju Fanaticose što prave belaje, a niko kao nije imao mu*a da se suprotstavi onima u tramvaju.Drugi napadaju policiju što nedužnu raju privode dok kriminalci haraju gradom.
Ništa specijalno, standardna slika sa naših sportskih borilišta
Eto, jedan kraći,doduše subjektivni izvještaj iz Zetre...