Hodža pedofil dobio osam mjeseci zatvora uslovno
-
Pearl
a to ti imas neke druge informacije od onih prezentovanih na dnevniku sinoc?posto ne znamo ni hodzu, ni djecu, ni roditelje, mi povjerovali onome sto je preneseno... bujrum podijeli s nama...
a sinoc je i neki roditelj govorio, i to ne na strani hodze...
ili je stvar u ovome: popovi mogu biti pedofili, ali hodze- neeeeeeeeeeeeee... nikako, oni su moralni....
zasto bi uopste dobio 8 mjeseci ako nije nikako kriv? onako rekreativno?
a sinoc je i neki roditelj govorio, i to ne na strani hodze...
ili je stvar u ovome: popovi mogu biti pedofili, ali hodze- neeeeeeeeeeeeee... nikako, oni su moralni....
zasto bi uopste dobio 8 mjeseci ako nije nikako kriv? onako rekreativno?
-
Pearl
nemoj tako, u dzehennem ces radi tih prljavih optuzbi..... 
-
Pearl
oni su svi ispravni, mi ne valjamo.. vidis da nam stalno dzehennemom prijete, oni su valjda u talu s onim ko odlucuje, pa znaju da su oni ispravniMeshtar wrote:Potpisujem odmah,ali samo znam ko će biti ispred mene u redu...ako oni pređu ćupriju, onda ću i ja.Pearl wrote:nemoj tako, u dzehennem ces radi tih prljavih optuzbi.....
- kriticarka_nikova
Ma ja izbrisah svoj post,jer sam burno reagovala na onog LAVA sto kaze da moderatori trebaju da zatvore temu,jer ovo sve kao nije istina....
Sud je sud........a da bi osudio nekoga za zlostavljanje djece onda mora imati DOKAZ.Dokaz o zlostavljanju djevojcica najvjerovatnije da im je dat od strane bolnice sa odjela ginekologija.Sve je jasno.........
Ja bih ga spalila....prebalga kazna je zatvor...........BOLESNIK!
Sud je sud........a da bi osudio nekoga za zlostavljanje djece onda mora imati DOKAZ.Dokaz o zlostavljanju djevojcica najvjerovatnije da im je dat od strane bolnice sa odjela ginekologija.Sve je jasno.........
Ja bih ga spalila....prebalga kazna je zatvor...........BOLESNIK!
- Meshtar
Pa naravno, dobiješ atest uz račun kad ti naplate obred Dženaze, piše na pečatu: PRAVI MUMIN - NAPLAĆENO.Pearl wrote:oni su svi ispravni, mi ne valjamo.. vidis da nam stalno dzehennemom prijete, oni su valjda u talu s onim ko odlucuje, pa znaju da su oni ispravniMeshtar wrote:Potpisujem odmah,ali samo znam ko će biti ispred mene u redu...ako oni pređu ćupriju, onda ću i ja.Pearl wrote:nemoj tako, u dzehennem ces radi tih prljavih optuzbi.....
-
Como_Sarajevo
Treba hodžu fino na kanal pod dobrog magarca
Ne bili mu oke ispale
Naprimjer,ovako nešto 
-
branimir_s
... i "produzeno ga zlostavljati" kako u presudi inace piše. Ali ono što je cak gore i od zlocina koji je ovaj kreten uradio je pisanje nekih lavova sa forum-a. Ja ne mogu da povjerujem da na svijetu postoje ovakvi likovi. Jadna nasa Bosna.Plavac wrote:Treba hodžu fino na kanal pod dobrog magarcaNe bili mu oke ispale
Naprimjer,ovako nešto