Hodža pedofil dobio osam mjeseci zatvora uslovno

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Pearl

Post by Pearl »

a to ti imas neke druge informacije od onih prezentovanih na dnevniku sinoc?posto ne znamo ni hodzu, ni djecu, ni roditelje, mi povjerovali onome sto je preneseno... bujrum podijeli s nama...

a sinoc je i neki roditelj govorio, i to ne na strani hodze...

ili je stvar u ovome: popovi mogu biti pedofili, ali hodze- neeeeeeeeeeeeee... nikako, oni su moralni....

zasto bi uopste dobio 8 mjeseci ako nije nikako kriv? onako rekreativno?
Meshtar

Post by Meshtar »

Mislim da ne bi trebali da reguju moderatori, tema je na mjestu. Ako bi neko trebao reagovati to je Islamska zajednica, pošto sudstvo već jeste. Trebali bi ga se odreći i izbaciti iz iste.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Eto, fino covjek rece da hodza nije pedofil! :oops: Cuj hodza a jos pedofil :oops: :oops:
Meshtar

Post by Meshtar »

Ma ja ne mogu Hodže biti pedofili, to je rezervisano za "anamo one". Hodže su gospoda, ugledaju se na Reisa samo Armani i Mečka...ništa manje. Vjera znači skromnost i umjerenost....grohotom se smijem!
Pearl

Post by Pearl »

nemoj tako, u dzehennem ces radi tih prljavih optuzbi..... :-)
Meshtar

Post by Meshtar »

Pearl wrote:nemoj tako, u dzehennem ces radi tih prljavih optuzbi..... :-)
Potpisujem odmah,ali samo znam ko će biti ispred mene u redu...ako oni pređu ćupriju, onda ću i ja.
_BosanaC

Post by _BosanaC »

Ma lazu djeca :oops: A hoce to djeca inace :oops: :oops: pogotovo o tim stvarima :oops: i sto mi ide ovaj smajli :oops: :oops: :oops: :-D :lol:
Pearl

Post by Pearl »

Meshtar wrote:
Potpisujem odmah,ali samo znam ko će biti ispred mene u redu...ako oni pređu ćupriju, onda ću i ja.
oni su svi ispravni, mi ne valjamo.. vidis da nam stalno dzehennemom prijete, oni su valjda u talu s onim ko odlucuje, pa znaju da su oni ispravni :D
kriticarka_nikova

Post by kriticarka_nikova »

Ma ja izbrisah svoj post,jer sam burno reagovala na onog LAVA sto kaze da moderatori trebaju da zatvore temu,jer ovo sve kao nije istina....
Sud je sud........a da bi osudio nekoga za zlostavljanje djece onda mora imati DOKAZ.Dokaz o zlostavljanju djevojcica najvjerovatnije da im je dat od strane bolnice sa odjela ginekologija.Sve je jasno.........
Ja bih ga spalila....prebalga kazna je zatvor...........BOLESNIK! :x
Meshtar

Post by Meshtar »

Pearl wrote:
Meshtar wrote:
oni su svi ispravni, mi ne valjamo.. vidis da nam stalno dzehennemom prijete, oni su valjda u talu s onim ko odlucuje, pa znaju da su oni ispravni :D
Pa naravno, dobiješ atest uz račun kad ti naplate obred Dženaze, piše na pečatu: PRAVI MUMIN - NAPLAĆENO.
Como_Sarajevo

Post by Como_Sarajevo »

Treba hodžu fino na kanal pod dobrog magarca :x Ne bili mu oke ispale :shock: Naprimjer,ovako nešto :shock:
branimir_s

Post by branimir_s »

Plavac wrote:Treba hodžu fino na kanal pod dobrog magarca :x Ne bili mu oke ispale :shock: Naprimjer,ovako nešto :shock:
... i "produzeno ga zlostavljati" kako u presudi inace piše. Ali ono što je cak gore i od zlocina koji je ovaj kreten uradio je pisanje nekih lavova sa forum-a. Ja ne mogu da povjerujem da na svijetu postoje ovakvi likovi. Jadna nasa Bosna.
sanco

Post by sanco »

Kakav shamar jos jedan u nizu svakodnevnih za sve muslimane..Imam osjecaj kao da je ovo bas bilo naruceno,ali kako god desilo se...
Pitam se samo ko mudade papir da radi kao hodza :roll:

Nista drugo nego tamnica i to sa minusima.. :(
Post Reply